O man nepavyksta naujų nuotraukų pažiūrėti Saudžiu "Fotokonkursai", o atsidaro tučias lapas ir apčioje užrašas "Done"
QUOTE(jėga @ 2006 03 04, 12:55)
Nesuprantu Pažiūrėjau aš tą nuotrauką ir jokio įspūdžio nesudarė Absoliučiai...
O kokia ten profesija Vieni paparaciai aplink ir tiek
O kokia ten profesija Vieni paparaciai aplink ir tiek
Jei netiktu foto fotokonkursui-moderatoriai jos ir neidetu.
Tu nesupranti, o man ta fotke isties labai labai patinka. O uzauges tas vaikas bus zvaigzde
manau, kad labai apsidziaugtum jei tavo vaikus paparaciai apsuptu ir fotkintu o gal as klystu...
Man irgi ši foto labai patinka (Kelias į žvaigždes )
QUOTE(SuperBaba @ 2006 03 04, 21:47)
Jei netiktu foto fotokonkursui-moderatoriai jos ir neidetu.
Tu nesupranti, o man ta fotke isties labai labai patinka. O uzauges tas vaikas bus zvaigzde
manau, kad labai apsidziaugtum jei tavo vaikus paparaciai apsuptu ir fotkintu o gal as klystu...
Nesakau, kad nuotrauka nėra graži. Tiesiog perskaičius komentarus: Super Balsas - 100 proc. ... t.t...... Nulėkiau žiūrėt
O ten - nieko ypatingo Tikėjaus daugiau.
Ir 112 giria, o man ji irgi - nieko ypatingo
Bet, kiek žmonių, tiek nuomonių...
Ir vistiek nesuprantu: Žvaigždė - tai profesija
Na gerai, sakot , kad "kelias į žvaigždes" - vertinga nuotrauka. KĄ joje vertinate?
Fotografuojantys vaikinai - nuostabūs: veiksmas - puikus; veidas profiliu - puiku; dinamiškumas - gerai, nes tai - tikrai dinamiška nuotraukaTačiau, kiek supratau, visas dėmesys skiriamas po apsiaustu esančiai asmenybei. Kodėl jos nematau? Nuotrauka iš ties puiki, tačiau pavadinimas (mįslė, skirta pavadinimui) sugriovė jos vertę.
Kol kas dėmesys koncentruojasi ties 112 Seniai nemačiau tokių puikių nuotraukų, atitinkančių būtent šią temą. o dėl to net iškėliau klausimą savo kompanijoje: ar ta nuotrauka nėra plagijatas? Gal būt paimta iš kokios reklamos, nes ji - profesionalus darbas .
Kita - "mokslininke būsiu". Na, pažvelgus į ją gali tuo patikėti.Geras pagautas momentas. Nekyla net klausimų . Mažoji panelė taip tuo tiki,jog turime patikėti ir mes
Atkreipkit dėmesį į muzikantę: ar tik man ji atrodo vertinga? Veiksmas, dinamiškumas, nieko perdėto ir viskas natūralu. Nuotraukoje - viskas, ką turi tas mažylis:sutelktas dėmesys, maža širdelė, susiliejanti su spaudžiamų klavišų garsu... Nuostabu!
Papildyta:
Jei meilės laivas kitam krante... Gal aš būsiu dainininku? Gal kažkada pekeisiu Ciciną? Puiki nuotrauka, kurios nepastebėjau anksčiau Na, čia ir žmogus atitinka eiles, ir eilės - žmogų
Fotografuojantys vaikinai - nuostabūs: veiksmas - puikus; veidas profiliu - puiku; dinamiškumas - gerai, nes tai - tikrai dinamiška nuotraukaTačiau, kiek supratau, visas dėmesys skiriamas po apsiaustu esančiai asmenybei. Kodėl jos nematau? Nuotrauka iš ties puiki, tačiau pavadinimas (mįslė, skirta pavadinimui) sugriovė jos vertę.
Kol kas dėmesys koncentruojasi ties 112 Seniai nemačiau tokių puikių nuotraukų, atitinkančių būtent šią temą. o dėl to net iškėliau klausimą savo kompanijoje: ar ta nuotrauka nėra plagijatas? Gal būt paimta iš kokios reklamos, nes ji - profesionalus darbas .
Kita - "mokslininke būsiu". Na, pažvelgus į ją gali tuo patikėti.Geras pagautas momentas. Nekyla net klausimų . Mažoji panelė taip tuo tiki,jog turime patikėti ir mes
Atkreipkit dėmesį į muzikantę: ar tik man ji atrodo vertinga? Veiksmas, dinamiškumas, nieko perdėto ir viskas natūralu. Nuotraukoje - viskas, ką turi tas mažylis:sutelktas dėmesys, maža širdelė, susiliejanti su spaudžiamų klavišų garsu... Nuostabu!
Papildyta:
Jei meilės laivas kitam krante... Gal aš būsiu dainininku? Gal kažkada pekeisiu Ciciną? Puiki nuotrauka, kurios nepastebėjau anksčiau Na, čia ir žmogus atitinka eiles, ir eilės - žmogų
Man labai patinka nuotrauka "Kelias i zvaigzdes", bet vaiko joje as nematau Tikiu, kad ten vaikas, bet...
"112" man krito i aki tik paskaicius eilerastuka, labai mielas komplektas. Tiesa pasakius daug nuotrauku man pradejo patikti tik paskaicius pavadinima - labai gerai parasyta Bet nuotraukos uz kurias atiduosiu balsus cia lygtais nepaminetos.
P.S. manau dar nereikia skubeti rinktis, juk dar bus daug nauju nuotrauku.
"112" man krito i aki tik paskaicius eilerastuka, labai mielas komplektas. Tiesa pasakius daug nuotrauku man pradejo patikti tik paskaicius pavadinima - labai gerai parasyta Bet nuotraukos uz kurias atiduosiu balsus cia lygtais nepaminetos.
QUOTE(baltic*girl @ 2006 03 05, 23:01)
Man labai patinka nuotrauka "Kelias i zvaigzdes", bet vaiko joje as nematau Tikiu, kad ten vaikas, bet...
Taip, aš taip pat kas dieną pamatau puikių naujų nuotraukų, o balsus atiduokime už tas, kurios Jūsų nuomone yra to vertos. Aš, asmeniškai, vertinu natūralumą, ir, be abejo, pagautą akimirką, besitęsiantį veiksmą ir nuotraukoje esančio žmogaus įdėtą "dūšią" (ne fotografo, o fotografuojamojo). Kitą kartą žvelgi į nuotrauką ir ji atrodo gyva... tarytum matai užfiksuotą, tačiau toliau judantį veiksmą...Daugumoje nuotraukų didžiausias indėlis yra fotografo, tačiau jo nematyti nuotraukoje, o tos nepakartojamos stebūklingos akimirkos ir pasigendame....
Papildyta:
Tiesą pasakius, kol kas nebuvau perskaičiusi nei vieno iš tų didelių posmų. Visą dėmesį buvau sutelkusi į nuotraukas. Rašot, mergaitės, neblogai, tik šiek tiek per ilgi tie posmai. Kai įsigilinau, tai suabejojau ką vertinti: ar nuotraukas, ar eiles.