Įkraunama...
Įkraunama...

Spėkit, kuo būsiu užaugęs?

QUOTE(Starbust @ 2006 03 03, 10:40)
2. plaukų monstriukas (pavadinimas "užkabino") thumbup.gif

drinks_cheers.gif Vat šita ir man įstrigo. Labai geras apibūdinimas thumbup.gif
Dar įsiminė:
1. Mažojo Lakūno Sapnas. Graži nuotrauka ir labai jai tinkantis eilėraštis. Tokia svaigi nuotaika... wub.gif
2. Šį kartą tai vandeniniai dažai,
bet užaugusi būsiu kosmetologe aš
ir tada jau dažysiuos gražiai. Šitoje nuotraukoje mergaitė ypatingo grožio wub.gif Jei būčiau profesionali fotografė, tai tikrai pasikviesčiau ją fotosesijai.
Atsakyti
as tai nedristu komentuoti nuotrauku,nes jos visos grazios ir dar neisrinkau uz ka balsuosiu,nes noriu 10 balsu,o tada jau drasiau prabalsuociau.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 03 02, 19:36)
Na, mergaites uzsienietes, prisipazinkit, kieno ten vaikas "plumberis"? Ir kuri lietuvaite supras kuo jis bus megalol.gif

na ir kas cia taip labai jiokingo ir nesuprantamo g.gif paziuri i nuotrauka ir jei nesupranti ka reiskia plumberis blink.gif biggrin.gif tai is nuotraukos mamyti kad santechnikas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PaMeL @ 2006 03 03, 15:28)
na ir kas cia taip labai jiokingo ir nesuprantamo  g.gif paziuri i nuotrauka ir jei nesupranti ka reiskia plumberis blink.gif  biggrin.gif  tai is nuotraukos mamyti kad santechnikas doh.gif  biggrin.gif

Tai kam tada reikalinga taisykle, kad viskas turi buti uzrasyta lietuviskomis raidemis, jei galima net nelietuviskai g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 03 03, 14:39)
Tai kam tada reikalinga taisykle, kad viskas turi buti uzrasyta lietuviskomis raidemis, jei galima net nelietuviskai g.gif

nu nejau nematei kad ne tik sitam konkurse yra nelietuvisku pavadinimu g.gif g.gif
ot priekabi kokia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PaMeL @ 2006 03 03, 16:51)
nu nejau nematei kad ne tik sitam konkurse yra nelietuvisku pavadinimu g.gif  g.gif
ot priekabi kokia biggrin.gif  biggrin.gif

o as maniau, kad cia tokia misle, kad reik issiaiskint uzsienietiska zodi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 03 03, 06:39)

Šiuo klausimu aš visiškai pritariu baltic*girl - nėra reikalo kaišioti užsienietiškų žodžių ir dar su lietuviškomis galūnėmis mirksiukas.gif. O tai paskui atsiras visokių doctorų, engineerių, bakerių ir panašiai. Absurdas doh.gif. Ir visai čia joks priekabumas - čia visai kas kita ax.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinas: 03 kovo 2006 - 20:19
Kelias i zvaigzdes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 03 04, 00:21)
Kelias i zvaigzdes   thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

100 proc pritariu drinks_cheers.gif Balsas garantuotas!!!!
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2006 03 04, 09:18)
100 proc pritariu drinks_cheers.gif  Balsas  garantuotas!!!!

Nesuprantu mastau.gif Pažiūrėjau aš tą nuotrauką ir jokio įspūdžio nesudarė schmoll.gif Absoliučiai... unsure.gif
O kokia ten profesija g.gif Vieni paparaciai aplink ir tiek irnesakyk.gif
Atsakyti
Tai va aš irgi pasakysiu mano favoritės neminimos čia biggrin.gif man kartais įdomus vaizdas susidaro apie liaupsinamas foto karsta.gif kai jos dažnai neatitinka nei temos, nei kokybiškos būna. (aišku būna tikrai gražios foto, kurios ir tinka konkursui, ir pavadinimas labai pritaikytas, bet tos fotos tarp aptariamų sudaro tikrai labai mažą dalį g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAISY: 04 kovo 2006 - 12:06
Jau ne pirma konkursa laimi tos nuotraukos, is kuriu maziausiai tikiesi. Pradzioj turejau 7 man patinkancias,o dabar gal 17. Daug nuotrauku ir negaliu isrinkti,nors teks.
Atsakyti