Įkraunama...
Įkraunama...

Spėkit, kuo būsiu užaugęs?

super eilerastukas 112 thumbup.gif
Atsakyti
O man tai superiausios mergyte su pianinu ir jureivis (ir musiske , zinoma lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) , cia juk nuotrauku ir pavadinimo , o ne eilerasciu konkursas ( gal as kzka ne taip supratau pvz zodi ,,ketureilis,, g.gif ) , bet tikrai labai thumbup.gif nuotraukeliu yra , ypac kur vaikai ne pozuoja , o naturaliai i darba isitrauke lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, mergaites uzsienietes, prisipazinkit, kieno ten vaikas "plumberis"? Ir kuri lietuvaite supras kuo jis bus megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 03 02, 12:36)
Na, mergaites uzsienietes, prisipazinkit, kieno ten vaikas "plumberis"? Ir kuri lietuvaite supras kuo jis bus megalol.gif

O ko nesuprast? Lietuvoje angliškai nemokina?

Ir kaip tada kitaip būtų vadinamas santechnikas ar "vandentiekio darbininkas" angliškai jei ne "plumber"? Juk žodynai tą patį "plumber" ir duoda kiek žinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naglica: 02 kovo 2006 - 20:58
aš irgi už tai, kad būtų eilėraštukų konkursas, nes dabar toks jausmas, kad poezija, o ne nuotraukos, ima viršų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pievukas: 02 kovo 2006 - 21:31
O man visai patinka tie eilėraštukai. Kai kurie galėtų būti trumpesni, bet jei nenori, gali neskaityti. Vienas iš reikalavimų ir buvo sukurti eilėraštuką.
Atsakyti
QUOTE(Naglica @ 2006 03 02, 20:52)
O ko nesuprast? Lietuvoje angliškai nemokina?

Ir kaip tada kitaip būtų vadinamas santechnikas ar "vandentiekio darbininkas" angliškai jei ne "plumber"? Juk žodynai tą patį "plumber" ir duoda kiek žinau.

Mane mokino angliskai, bet to zodzio neismokino, o daug mamu mokino kitu kalbu.
Kitaip butu vadinama "santechniku", t.y. butu vadinama lietuviskai. Konkursas siaip yra skirtas ne tik suprantancioms angliskai ir netingincioms ziureti i zodynus cool.gif
Jei kas parasytu vokiskai - ne tik kad neikirsciau, bet tikrai neskirciau laiko ieskoti kokia cia kalba ir ka tai reiskia.

Atsakyti
Mes ir dalyvaujam, bet man labai patinka 112 nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2006 03 02, 21:52)
O eilėraštukai man kažkaip neužkliūna ir peržiūrėdama nuotraukas juos praleidžiu blush2.gif

Ir aš jų neskaitau ax.gif Vistik tai visų pirma - FOTOkonkursas mirksiukas.gif
Eilėraštukam galėtų būti atskiras smile.gif
Atsakyti
"Vėjas galvoje,
saulė danguje,
po kojom - jūros bangos! "

ar reikia suprast, kad užaugęs (us) bus banglentininkas (ė)? g.gif fainas lelius wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
na taip visada būna, jei juk buvo parašyta, kad reik sugalvot, pavadinimą mįslę (gali būt eilėraštukas), žmogus stengiesi galvoji. o čia bac blogai biggrin.gif biggrin.gif
net vyras juokėsi, kad visiškai nekūrybinga "kuria" eilėraštį laugh.gif
nori kaip geriau, o išeina kaip visada biggrin.gif
Atsakyti
Išsiunčiau ir savo mažojo nuotraukytę. Gal tiks šitam konkursui? mirksiukas.gif

Iš jau esamų dvi išsirinkau, už kurias balsuosiu
1. telefonas 112 (turiu panašią su savo pupyte, kai buvo metukų) thumbup.gif
2. plaukų monstriukas (pavadinimas "užkabino") thumbup.gif
Atsakyti