super eilerastukas 112
QUOTE(baltic*girl @ 2006 03 02, 12:36)
Na, mergaites uzsienietes, prisipazinkit, kieno ten vaikas "plumberis"? Ir kuri lietuvaite supras kuo jis bus
O ko nesuprast? Lietuvoje angliškai nemokina?
Ir kaip tada kitaip būtų vadinamas santechnikas ar "vandentiekio darbininkas" angliškai jei ne "plumber"? Juk žodynai tą patį "plumber" ir duoda kiek žinau.
O man visai patinka tie eilėraštukai. Kai kurie galėtų būti trumpesni, bet jei nenori, gali neskaityti. Vienas iš reikalavimų ir buvo sukurti eilėraštuką.
QUOTE(Naglica @ 2006 03 02, 20:52)
O ko nesuprast? Lietuvoje angliškai nemokina?
Ir kaip tada kitaip būtų vadinamas santechnikas ar "vandentiekio darbininkas" angliškai jei ne "plumber"? Juk žodynai tą patį "plumber" ir duoda kiek žinau.
Mane mokino angliskai, bet to zodzio neismokino, o daug mamu mokino kitu kalbu.
Kitaip butu vadinama "santechniku", t.y. butu vadinama lietuviskai. Konkursas siaip yra skirtas ne tik suprantancioms angliskai ir netingincioms ziureti i zodynus
Jei kas parasytu vokiskai - ne tik kad neikirsciau, bet tikrai neskirciau laiko ieskoti kokia cia kalba ir ka tai reiskia.
Mes ir dalyvaujam, bet man labai patinka 112 nuotrauka
QUOTE(raganele @ 2006 03 02, 21:52)
O eilėraštukai man kažkaip neužkliūna ir peržiūrėdama nuotraukas juos praleidžiu
Ir aš jų neskaitau Vistik tai visų pirma - FOTOkonkursas
Eilėraštukam galėtų būti atskiras
"Vėjas galvoje,
saulė danguje,
po kojom - jūros bangos! "
ar reikia suprast, kad užaugęs (us) bus banglentininkas (ė)? fainas lelius
saulė danguje,
po kojom - jūros bangos! "
ar reikia suprast, kad užaugęs (us) bus banglentininkas (ė)? fainas lelius