Norime pasveikinti bei apdovanoti konkurso laimėtojus:
I-ąją vietą laimėjo nuotrauka:

Skambina į 112,
Sako: "degam - mums baisu!"
Susirūpinęs esu...
Į pagalbą aš skubu...
Greitai klausiu kur važiuot?
Kad tiktai nepavėluot!
Kai ugnis labai kaitri,
Net sekundė man svarbi...
Mano darbas toks sunkus,
Pavojingas, neramus...
Aš nedelsiant turiu lėkt
Negaliu čia tiek plepėt...
Nesakysiu kas esu,
Nes labai labai skubu!
Jei pasuksit galveles
Tai suprasite kas aš...
ketti ir jos būsimasis ugniagesys apdovanojami gražia muzikine pasaka Iš kur atsiranda vaikai (CD)

II vietą laimėjo nuotrauka:

Saulutei besileidžiant už kalnų,
Skrendu aukštai virš debesų.
Žaviuosi vėju, Skrydžiu ir sparnais...
Žaidžiu raudonais saulės spinduliais.
Man žmonės sako- paukščiu aš būti negaliu...
Į Žemę jau gimiau Vaiku!
Taigi, užaugęs aš Lakūnu būti noriu,
Todėl kas naktį debesis sapnuoju!
californiagirl ir mažasis lakūnas apdovanojami gražia muzikine pasaka Iš kur atsiranda vaikai (CD)

III-ąją vietą laimėjo nuotrauka:

IEVA UNITED:
pasiseks jei atranka - aiški mano karjera !!!
nes ir mažoji "n'tosios Eurovizijos nugalėtoja" apdovanojamos gražia muzikine pasaka Iš kur atsiranda vaikai (CD)

Pirmąkart fotokonkurse buvo įsteigta speciali nominacija - už šauniausią nuotraukos pavadinimą. Konkurso administratorių balsų dauguma laimėjo nuotraukos pavadinimas (eilėraštis-mįslė):
Pas mane ateisi tu,
Eisi su tėveliais.
Deja, ateisi kai skaudės
Ir negera bus tau.
Aš paguosiu tėvelius,
Tave gydyti skubėsiu,
Rūpinsiuosi kaip galėsiu.
Ėt, nesirkite geriau, bus visiem tada smagiau.
Akrostichas slepia mano būsimą profesiją
(stulpeliu perskaitykite pirmąsias eilučių raides).

DAISY ir mažoji daktarytė apdovanojamos gražia muzikine pasaka Iš kur atsiranda vaikai (CD)

Daugiau apie šią pagalbinę priemonę tėvams, kuriems galbūt kartais keblu patiems kalbėti šia tema

-------------------------------------------------
DĖL PRIZŲ ATSIĖMIMO:
Jei gyvenate Vilniuje, su SuperMama asmeninėmis žinutėmis sutarsite dėl susitikimo ir prizo atsiėmimo, jei gyvenate kitame mieste - nurodykite asmeninėje žinutėje savo vardą ir pavardę bei adresą, ir prizą gausite paštu. Jei gyvenate užsienyje - nurodykite giminaičių ar draugų adresą Lietuvoje, kurie už jus gaus ar atsiims prizą.
Šiuo metu Forume jau vyksta kitas konkursas - "Mano grožio paslaptys" Kviečiame pasakoti ir laimėti vertingų ir labai naudingų "Rasa" grožio priemonių!
Visai netrukus mes jus pakviesime į dar vieną įdomų konkursą, kuriame reikės ir gaminti, ir fotografuoti savo patiekalą, ir aprašyti jo receptą