Įkraunama...
Įkraunama...

Spėkit, kuo būsiu užaugęs?

Puiki konkurso tema thumbup.gif Gerulė gaisrininko nuotrauka, na , ir, aišku verslininko thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
O man patinka gaisrininkas(su tuo ilgu eilerastuku) ir "Vienisas jaunas jureivis" ax.gif
Atsakyti
man tai super nuotrauka skambina i 112.Nu dalyvausim ir mes. Neblogas konkursiukas!
Atsakyti
mastau.gif
mes ko gero šį kartą gal liksim tik stebėtojais g.gif dar nežinau schmoll.gif wub.gif
Atsakyti
Bandysime ir mes , jei ka naujo iskresim lotuliukas.gif , nes kol kas tai tik i skalbimo masina lenda paremontuoti , arba bide kamsti traukia lotuliukas.gif - praeitu , kaip santechnikas , bet , kadangi tai visus vaikus traukia - banalu atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juske: 28 vasario 2006 - 11:12
QUOTE(Gyvūnų myletoja @ 2006 02 27, 22:05)
Puiki konkurso tema thumbup.gif Gerulė gaisrininko nuotrauka, na , ir, aišku verslininko thumbup.gif  thumbup.gif .

pritariu jūsų nuomonei. Man jos irgi pačios pačiausios.
Atsakyti
O mes turim net 4 variantus, tai suku galva g.gif , kuria nuotrauka siusti, nes visos labai fainos... musu mergaite vis kanors prisigalvoja, o mes iskart pyskinam smile.gif, gal todel ir nuotraukeliu tinkamu turim.
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2006 02 28, 12:06)
mastau.gif
mes ko gero šį kartą gal liksim tik stebėtojais g.gif dar nežinau schmoll.gif  wub.gif

Kodėl tik stebėtojais g.gif Juk dar daug laiko mirksiukas.gif Aš vakar bandžiau nufografuoti gerą kadrą, bet nepasisekė verysad.gif Vos pamačiusi fotiką mano mergina susiraukė tongue.gif Matyt per dažnai jau ją fotuografuoju, arba nuotaika ne ta buvo unsure.gif Na bet gal spėsim dar sudalyvaut 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif konkurso tema

ir mes pirmą kartą dalyvaujam ax.gif
Atsakyti
Koks fainas konkursas ir kiek dalyvių jau, nors ką tik prasidėjo thumbup.gif
Atsakyti
ojojoj kiek jau nuotraukyciu!!! Vakar uzejau ,tai buvo gal tik 6,o siandien tuoj puse simto! Bus sunku prabalsuoti,nes jau dabar matau 6 man patinkancias nuotraukas. Lauksim dar nuotrauku.
Atsakyti
Mes jau bandom dalyvauti , bet dar nepatvirtino g.gif , bet , manau , kad cia tik laiko klausimas , nes labai jau i tema pataikem lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti