As jau atidaviau savo balsus
Del kudykeliu, tai as taip pat galiu atsispirti ju groziui man dabar idomesnes fotkes paugejusiu vaikuciu, nes vyksta veiksmas kazkoks cia matyt todel, kad maniskis jau nebe leliukas
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 03 15, 00:32)
as manau cia kuri turi daugiau pazystamu ta ir laimi, man visos grazios , net neissirenku uz ka balsuoti.
Na tai jau irgi seniausiai išsemta tema. Jeigu netingi, pažiūrėk mano nuotraukėlę, laimėjusią trečią vietą - turbūt visas negausus mano pažįstamų būrys turėjo pažinti, kad čia mes Štai čia
Beje, pirmą vietą laimėjęs užpakaliukas irgi labai lengvai gali būti atpažintas
Aš balsuoju už nuotraukas kurios atitinka konkurso temą ir niekada nežiūriu ar pažįstamas ar ne.
Ir užmažylius balsuoju tik tada kai nuotrauką atitinką konkursą, o ne todėl, kad jie mažiukai ir gražučiai, ir šeip visi vaikai gražūs
Kaip ir męs vieniems gražūs kitiems ne
Ir užmažylius balsuoju tik tada kai nuotrauką atitinką konkursą, o ne todėl, kad jie mažiukai ir gražučiai, ir šeip visi vaikai gražūs
Kaip ir męs vieniems gražūs kitiems ne
aisq, tai ir saunu tada kad cia taip viska sazininga sekems dalyvaujant konkursuose, o del maziuku kazin kaip butu galima atsisipirti ju groziui sekmes visoms mamytems
nu jau visai nedaug liko, ir sveikinsim nugalėtojus
hmz...jau yra rezultatai... ka as zinau...manau buna geriau
nu dekui, baltic*girl ior tiem, kas uz mus balsavot! ir aisku, SVEIKINAM nugaletojus. californiagirl- ta ka tau i az rasiau- atskyriau is foto kokybes;)
Nuoširdžiai sveikinu nugalėtojus Tikrai nujaučiau, kas pirmą vietą laimės, nes ir peržiūrų buvo daugiausia Deja, mano favoritai nelaimėjo prizinių vietų, nors ir gavo nemažai balsų Taip pat tikrai nuoširdžiai dėkojam, balsavusiems už mažąją mūsų filosofę Buvo puikus konkursas
eilini karta praziopsojau balsavima
smagios nuotraukeles, nes jau "svenciu" tema pabodusi buvo.
smagios nuotraukeles, nes jau "svenciu" tema pabodusi buvo.