Įkraunama...
Įkraunama...

Spėkit, kuo būsiu užaugęs?

QUOTE(Krisliukas @ 2006 03 14, 16:52)
Surezisuota-nesurezisuota, svarbu grazu ir i tema. Ar ne taip?

taip taip taaaaip taip taip taip 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
o kad ir ne i tema kiekvienam atrodo savaip thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2006 03 14, 12:51)
Ir aš prašau vaiko atsisukti, nes nuotraukos, kur matosi vaiko veidas man daug vertingesnės ir gražesnės nei tos, kuriose matosi tik nugara.

prasyciau atsargiau apie nugara!!! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 03 12, 14:05)

o kaip jūs iš nuotraukos nusprendžiat ar vaikaspriverstai fotkinamas ar natūraliai ką daro  g.gif

Štai kelios jei nesupranti: mirksiukas.gif

Laikykites nusikalteliai!
Kai užaugsiu - nepaspruksit!
----------------------

Mėgstat greiti? -
Pagalvokit...
Ar Jums šitai apsimoka...

---------------------

O varge, net plaukus nuo galvos norisi nusiraut,
ką jie išdarinėja, kol būna vieni...
Visai įdomus užsiėmimas pasekti smile.gif
----------------------

viru viru košę visi atsilošę,
mamai daviau, tėveliui daviau,
o man ir neliko...
--------------------

Ir dar yra, aš nesakiau, kad tokių nereikia, bet man nepatinka, ir tai tik mano nuomonė, o nuomonei galima pritarti arba ne schmoll.gif
Atsakyti
blink.gif čia vis dar verda diskusijos dėl nieko... g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2006 03 14, 19:12)
blink.gif čia vis dar verda diskusijos dėl nieko... g.gif  doh.gif

Nu kaip gis kitaip. tongue.gif Žmonės, taip sakant, mintimis dalinasi. wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
as manau cia kuri turi daugiau pazystamu ta ir laimi, man visos grazios , net neissirenku uz ka balsuoti. g.gif
Papildyta:
biggrin.gif jau zinau
Atsakyti
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 03 15, 00:32)
as manau cia kuri turi daugiau pazystamu ta ir laimi, man visos grazios , net neissirenku uz ka balsuoti. g.gif

O man labai juokingi tokie pasakymai doh.gif Tai kaip tada paaiskinsi, jei as laimejau kelis konkursus, o kituose tik vos 2 balsus surinkau- tai ka, visi "pazystami" pries mane nusistate ir nusprende nebebalsuoti g.gif Absoliutus nusikalbejimas. Niekada neinu ir nesireklamuoju, niekam nerodau- kad va mano foto, ir net nesipasakoju, kad dalyvauju. Manau dauguma dalyvaujanciu mamyciu taip pat nesireklamuoja, nors visada gal bus isimciu... g.gif
As tik pastebejau, kad yra daugiau balsuojanciu uz pacius pacius maziausius, kartais, kad ir nuotrauka ne pati paciausia...Bet tai ka padarysi, negali zmones atsispirti mazu kudikeliu groziui wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 15 kovo 2006 - 01:11
QUOTE(californiagirl @ 2006 03 15, 01:10)
O man labai juokingi tokie pasakymai doh.gif  Tai kaip tada paaiskinsi, jei as laimejau kelis konkursus, o kituose tik vos 2 balsus surinkau- tai ka, visi "pazystami" pries mane nusistate ir nusprende nebebalsuoti g.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 03 14, 18:10)
- tai ka, visi "pazystami" pries mane nusistate ir nusprende nebebalsuoti g.gif 

Aha, o mano galybė pažystamų aplamai taip ir nebalsavo ir niekada nieko nelaimėjau sad.gif
laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2006 03 15, 08:09)
Aha, o mano galybė pažystamų aplamai taip ir nebalsavo ir niekada nieko nelaimėjau sad.gif
laugh.gif

Išvada: reikia auklėti pažįstamus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jei rimtai, visai nenoriu, kad žmonės už mane balsuotų tik dėl to, kad mane pažįsta doh.gif Tai būtų balsavimas iš pareigos.
O kad dažnai laimi mažiausieji ir aš pastebėjau, bet toks jau čia mamų instinktas ir ką jau čia bepadarysi 4u.gif Nors aš to instinkto turbūt neturiu, nes tokios nuotraukos manęs neužkabina bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(astrid @ 2006 03 14, 19:09)
prasyciau atsargiau apie nugara!!!  ax.gif

lotuliukas.gif sutarėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 03 15, 01:10)
Tai kaip tada paaiskinsi, jei as laimejau kelis konkursus

Bet ir sugebėk taip - 4 pirmos vietos bigsmile.gif first.gif

good.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 03 15, 02:10)
O man labai juokingi tokie pasakymai doh.gif  Tai kaip tada paaiskinsi, jei as laimejau kelis konkursus, o kituose tik vos 2 balsus surinkau- tai ka, visi "pazystami" pries mane nusistate ir nusprende nebebalsuoti g.gif  Absoliutus nusikalbejimas. Niekada neinu ir nesireklamuoju, niekam nerodau- kad va mano foto, ir net nesipasakoju, kad dalyvauju. Manau dauguma dalyvaujanciu mamyciu taip pat nesireklamuoja, nors visada gal bus isimciu... g.gif
As tik pastebejau, kad yra daugiau balsuojanciu uz pacius pacius maziausius, kartais, kad ir nuotrauka ne pati paciausia...Bet tai ka padarysi, negali zmones atsispirti mazu kudikeliu groziui wub.gif  biggrin.gif

net atsidariau pasižiūrėti tavo apdovanojimus ax.gif blush2.gif
tikra šaunu good.gif
dėl reklamos - aš pvz. pasakau, kad mes dalyvaujam šiame fotokonkurse, arba kitame, nematau tame nieko blogo. Balsuoti už savo vaiką - niekada neprašau schmoll.gif
o dėl kūdikėlių g.gif gal kaip kam. Aš tikrai galiu atsispirti jų grožiui wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti