Įkraunama...
Įkraunama...

Spėkit, kuo būsiu užaugęs?

aš jau pareigą atlikau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sausis @ 2006 03 12, 02:23)
Pagal sitiek nuotrauku,tai labai mazai balsu dar prabalsuota. Idomu kodel??? O mes savo balsus atidavem uz 3 dvyniu nuotraukas. Sesutes Ugne ir Saule, Respublikos vaikucius, Ginsim Tevyne skambe daina. Tiesiog taip lengviau prabalsuoti,o ir eilerasciai visiems tinka. Mums patiko!

Keisti pasirinkimo kriterijai... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulyčiukas @ 2006 03 11, 15:20)
Mano širdelei gražiausios foto: IEVA UNITED labai kokybiška ir išraiškinga 4u.gif ,

Sita nuotrauka ir man thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyčiukas @ 2006 03 11, 14:20)
Mano širdelei gražiausios foto: IEVA UNITED labai kokybiška ir išraiškinga 4u.gif ,

drinks_cheers.gif man ir sita labai wub.gif
Atsakyti
prabalsavau:

1. Muzika-mano gyvenimas.
2. Kai galvoj dar švilpaus vėjai .... thumbup.gif
3. Sako tėtis ir mama ... filosofe būsiu.

tikrai norėtųsi, kad būtų galima daugiau nei už tris balsuot smile.gif

o tas katinas, atsukęs savo grožybę .... lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiktų į kitą konkursą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plonyte_linija: 13 kovo 2006 - 12:49
Prabalsavau, smile.gif tik labai sunku išsirinkti, kai daug nuotraukų. ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 03 12, 15:25)
puikiai matosi, kurios foto yra "surežisuotos" ir kurios "tikros"  blush2.gif Arba vaikas žiūri tiesiai į fotoaparato objektyvą ir pozuoja, arba yra "pagautas" atliekantis kažkokią veiklą  thumbup.gif Na, bet aš asmeniškai neturiu nieko prieš "surežisuotas" foto, nes kai kurios iš jų iš tiesų labai vykusios  drinks_cheers.gif Ech, gaila, kad galima atiduot tik 3 balsus  cry.gif

o jeigu vaikas tik trumpam atsisuko, net nemato fotiko, bet as ji nufotkinau, tai ir ziuri i objektyva, tai ka, cia irgi surezisuota g.gif mes tokiu nuotrauku daug turim. as jai niekad neliepiu pozuoti, tik pasakau, jei geras moments, paziurek i mane truputi ax.gif
Atsakyti
Na zinokit man irgi sitie komentarai uzkliuvo, rezisuota nerezisuota, kad ir rezisuota, svarbu gerai, bet kaip cia ir rase, mamos gudresnes, nerezisuoja, o papraso paziuret i objektyva pagavusios vaika veikloje. Tuo labiau, kad nuotraukos darytos pries pusmeti ar daugiau, (kalbu apie save), tai ka cia surezisuosi.
O siaip konkursas nuosrabus, ir visiems linkiu sekmes, nes visos nuotarukos savotiskos, ir idomios.
Atsakyti
QUOTE(mazylle @ 2006 03 14, 05:07)
Na zinokit man irgi sitie komentarai uzkliuvo,  rezisuota nerezisuota, kad ir rezisuota, svarbu gerai,  bet kaip cia ir rase, mamos gudresnes, nerezisuoja, o papraso paziuret i  objektyva pagavusios vaika veikloje. Tuo labiau, kad nuotraukos darytos pries pusmeti ar daugiau, (kalbu apie save), tai ka cia surezisuosi.
O siaip konkursas nuosrabus, ir visiems linkiu sekmes, nes visos nuotarukos savotiskos, ir idomios.

Ir aš prašau vaiko atsisukti, nes nuotraukos, kur matosi vaiko veidas man daug vertingesnės ir gražesnės nei tos, kuriose matosi tik nugara.
Atsakyti
Per daug gerų nuotraukų smile.gif , net pasimečiau kuomet reikėjo išrinkti tas tris, tad linkiu sėkmės dalyvaujantiems wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylle @ 2006 03 14, 04:07)
Na zinokit man irgi sitie komentarai uzkliuvo,  rezisuota nerezisuota, kad ir rezisuota, svarbu gerai,  bet kaip cia ir rase, mamos gudresnes, nerezisuoja, o papraso paziuret i  objektyva pagavusios vaika veikloje. Tuo labiau, kad nuotraukos darytos pries pusmeti ar daugiau, (kalbu apie save), tai ka cia surezisuosi.

taigi ir rasiau, kad aš asmeniškai neturiu nieko prieš "surežisuotas" foto, nes kai kurios iš jų iš tiesų labai vykusios thumbup.gif Prasom atidziau skaityti postus ir nesibarti blush2.gif
Atsakyti
Veite, tikrai ne Jums rasiau 4u.gif Pries tai buvo komentaru, kad vaikai ''verciami" pozuoti biggrin.gif bigsmile.gif
As taip pat pareiga atlikau 4u.gif Ir man idomiau matyt vaiko veidelio israiska ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazylle: 14 kovo 2006 - 17:45
Surezisuota-nesurezisuota, svarbu grazu ir i tema. Ar ne taip?

Atsakyti