aš jau pareigą atlikau
QUOTE(sausis @ 2006 03 12, 02:23)
Pagal sitiek nuotrauku,tai labai mazai balsu dar prabalsuota. Idomu kodel??? O mes savo balsus atidavem uz 3 dvyniu nuotraukas. Sesutes Ugne ir Saule, Respublikos vaikucius, Ginsim Tevyne skambe daina. Tiesiog taip lengviau prabalsuoti,o ir eilerasciai visiems tinka. Mums patiko!
Keisti pasirinkimo kriterijai...
Papildyta:
QUOTE(Saulyčiukas @ 2006 03 11, 15:20)
Mano širdelei gražiausios foto: IEVA UNITED labai kokybiška ir išraiškinga ,
Sita nuotrauka ir man
QUOTE(Saulyčiukas @ 2006 03 11, 14:20)
Mano širdelei gražiausios foto: IEVA UNITED labai kokybiška ir išraiškinga ,
man ir sita labai
prabalsavau:
1. Muzika-mano gyvenimas.
2. Kai galvoj dar švilpaus vėjai ....
3. Sako tėtis ir mama ... filosofe būsiu.
tikrai norėtųsi, kad būtų galima daugiau nei už tris balsuot
o tas katinas, atsukęs savo grožybę .... tiktų į kitą konkursą
1. Muzika-mano gyvenimas.
2. Kai galvoj dar švilpaus vėjai ....
3. Sako tėtis ir mama ... filosofe būsiu.
tikrai norėtųsi, kad būtų galima daugiau nei už tris balsuot
o tas katinas, atsukęs savo grožybę .... tiktų į kitą konkursą
Prabalsavau, tik labai sunku išsirinkti, kai daug nuotraukų.
QUOTE(Veitė @ 2006 03 12, 15:25)
puikiai matosi, kurios foto yra "surežisuotos" ir kurios "tikros" Arba vaikas žiūri tiesiai į fotoaparato objektyvą ir pozuoja, arba yra "pagautas" atliekantis kažkokią veiklą Na, bet aš asmeniškai neturiu nieko prieš "surežisuotas" foto, nes kai kurios iš jų iš tiesų labai vykusios Ech, gaila, kad galima atiduot tik 3 balsus
o jeigu vaikas tik trumpam atsisuko, net nemato fotiko, bet as ji nufotkinau, tai ir ziuri i objektyva, tai ka, cia irgi surezisuota mes tokiu nuotrauku daug turim. as jai niekad neliepiu pozuoti, tik pasakau, jei geras moments, paziurek i mane truputi
Na zinokit man irgi sitie komentarai uzkliuvo, rezisuota nerezisuota, kad ir rezisuota, svarbu gerai, bet kaip cia ir rase, mamos gudresnes, nerezisuoja, o papraso paziuret i objektyva pagavusios vaika veikloje. Tuo labiau, kad nuotraukos darytos pries pusmeti ar daugiau, (kalbu apie save), tai ka cia surezisuosi.
O siaip konkursas nuosrabus, ir visiems linkiu sekmes, nes visos nuotarukos savotiskos, ir idomios.
O siaip konkursas nuosrabus, ir visiems linkiu sekmes, nes visos nuotarukos savotiskos, ir idomios.
QUOTE(mazylle @ 2006 03 14, 05:07)
Na zinokit man irgi sitie komentarai uzkliuvo, rezisuota nerezisuota, kad ir rezisuota, svarbu gerai, bet kaip cia ir rase, mamos gudresnes, nerezisuoja, o papraso paziuret i objektyva pagavusios vaika veikloje. Tuo labiau, kad nuotraukos darytos pries pusmeti ar daugiau, (kalbu apie save), tai ka cia surezisuosi.
Ir aš prašau vaiko atsisukti, nes nuotraukos, kur matosi vaiko veidas man daug vertingesnės ir gražesnės nei tos, kuriose matosi tik nugara.
QUOTE(mazylle @ 2006 03 14, 04:07)
taigi ir rasiau, kad aš asmeniškai neturiu nieko prieš "surežisuotas" foto, nes kai kurios iš jų iš tiesų labai vykusios Prasom atidziau skaityti postus ir nesibarti
Surezisuota-nesurezisuota, svarbu grazu ir i tema. Ar ne taip?