Pačiausia man šį sykį :
O studentai tie šaunuolai,
Darbus rašo labai uoliai,
Tuoj visus juos ištaisysiu,
Pažymius jiems parašysiu...
Aš irgi jau prabalsavau.
Tik vat nelabai patinka kad yra daug labai panašių nuotraukų...Kai savo nuotraukytę isiunčiau konkursui prasidėjus tai buvo vienintelė o į pabaigą tai keletą tokių pačių
Tik vat nelabai patinka kad yra daug labai panašių nuotraukų...Kai savo nuotraukytę isiunčiau konkursui prasidėjus tai buvo vienintelė o į pabaigą tai keletą tokių pačių
QUOTE(vitaliux @ 2006 03 11, 13:01)
Aš irgi jau prabalsavau.
ir mano buvo pirmoji tokia,bet tai ką padarysi juk jos vistiek skirtingos .Ir nieko čia tokio .
O balsuoti buvo LABAI LABAI sunku.Aš negalėjau atsispirti MONSTRIUKUI ir SKAMBINU Į 112 .O toliau ,net pačiai juokas buvo ,kad taip ilgai negaliu apsisprest .bet apsisprendžiau - VĖJAS GALVOJE... .Nors norėjosi dar bent už kelias balsuoti .Bet yra kaip yra
vat butent balsavau uz neminetas nuotraukas nes kartais islaiupsintos favorites neatitinka tikroves grozio aisku cia tik mano nuomone
kiek zmoniu tiek nuomoniu
Mano širdelei gražiausios foto: IEVA UNITED labai kokybiška ir išraiškinga , dar labai labai simpatiškas mažasis Noreika ir Plaukų monstriukas
mano favoritės dvynukės ir studentų darbų taisytoja
Atvirai pasakius tai man tikrai patiko tik kelios nuotraukos, ypač nepatiko kur vaikai priversti ką nors daryti
QUOTE(PaMeL @ 2006 03 11, 13:43)
vat butent balsavau uz neminetas nuotraukas nes kartais islaiupsintos favorites neatitinka tikroves grozio aisku cia tik mano nuomone
aš ir balsavau už čia neaptarinėjamas nuotraukas
QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 11, 22:31)
Atvirai pasakius tai man tikrai patiko tik kelios nuotraukos, ypač nepatiko kur vaikai priversti ką nors daryti
o kaip jūs iš nuotraukos nusprendžiat ar vaikaspriverstai fotkinamas ar natūraliai ką daro
QUOTE(editukas09 @ 2006 03 12, 14:05)
kaip jūs iš nuotraukos nusprendžiat ar vaikaspriverstai fotkinamas ar natūraliai ką daro
puikiai matosi, kurios foto yra "surežisuotos" ir kurios "tikros" Arba vaikas žiūri tiesiai į fotoaparato objektyvą ir pozuoja, arba yra "pagautas" atliekantis kažkokią veiklą Na, bet aš asmeniškai neturiu nieko prieš "surežisuotas" foto, nes kai kurios iš jų iš tiesų labai vykusios Ech, gaila, kad galima atiduot tik 3 balsus