O studentai tie šaunuolai,
Darbus rašo labai uoliai,
Tuoj visus juos ištaisysiu,
Pažymius jiems parašysiu...
Tik vat nelabai patinka kad yra daug labai panašių nuotraukų...Kai savo nuotraukytę isiunčiau konkursui prasidėjus tai buvo vienintelė o į pabaigą tai keletą tokių pačių

vitaliux, 11 Kov 2006 - 13:01, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
vitaliux, 11 Kov 2006 - 13:01, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Aš irgi jau prabalsavau.
Tik vat nelabai patinka kad yra daug labai panašių nuotraukų...Kai savo nuotraukytę isiunčiau konkursui prasidėjus tai buvo vienintelė o į pabaigą tai keletą tokių pačių

ir mano buvo pirmoji tokia,bet tai ką padarysi juk jos vistiek skirtingos

O balsuoti buvo LABAI LABAI sunku.Aš negalėjau atsispirti MONSTRIUKUI

kiek zmoniu tiek nuomoniu

PaMeL, 11 Kov 2006 - 13:43, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
PaMeL, 11 Kov 2006 - 13:43, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
vat butent balsavau uz neminetas nuotraukas
![]()
![]()
![]()
nes kartais islaiupsintos favorites neatitinka tikroves grozio aisku cia tik mano nuomone
![]()

aš ir balsavau už čia neaptarinėjamas nuotraukas

ENIGMA, 11 Kov 2006 - 22:31, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
ENIGMA, 11 Kov 2006 - 22:31, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Atvirai pasakius tai man tikrai patiko tik kelios nuotraukos, ypač nepatiko kur vaikai priversti ką nors daryti

o kaip jūs iš nuotraukos nusprendžiat ar vaikaspriverstai fotkinamas ar natūraliai ką daro

editukas09, 12 Kov 2006 - 14:05, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
editukas09, 12 Kov 2006 - 14:05, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
kaip jūs iš nuotraukos nusprendžiat ar vaikaspriverstai fotkinamas ar natūraliai ką daro
![]()

puikiai matosi, kurios foto yra "surežisuotos" ir kurios "tikros"

sausis, 12 Kov 2006 - 01:23, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
sausis, 12 Kov 2006 - 01:23, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: O mes savo balsus atidavem uz 3 dvyniu nuotraukas. Sesutes Ugne ir Saule, Respublikos vaikucius, Ginsim Tevyne skambe daina. Tiesiog taip lengviau prabalsuoti<...>