Įkraunama...
Įkraunama...

Spėkit, kuo būsiu užaugęs?

Pačiausia man šį sykį :
O studentai tie šaunuolai,
Darbus rašo labai uoliai,
Tuoj visus juos ištaisysiu,
Pažymius jiems parašysiu...
Atsakyti
Aš irgi jau prabalsavau.
Tik vat nelabai patinka kad yra daug labai panašių nuotraukų...Kai savo nuotraukytę isiunčiau konkursui prasidėjus tai buvo vienintelė o į pabaigą tai keletą tokių pačių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaliux @ 2006 03 11, 13:01)
Aš irgi jau prabalsavau.
Tik vat nelabai patinka kad yra daug labai panašių nuotraukų...Kai savo nuotraukytę isiunčiau konkursui prasidėjus tai buvo vienintelė o į pabaigą tai keletą tokių pačių  doh.gif

ir mano buvo pirmoji tokia,bet tai ką padarysi juk jos vistiek skirtingos smile.gif .Ir nieko čia tokio tongue.gif .
O balsuoti buvo LABAI LABAI sunku.Aš negalėjau atsispirti MONSTRIUKUI thumbup.gif ir SKAMBINU Į 112 thumbup.gif .O toliau doh.gif g.gif ,net pačiai juokas buvo ,kad taip ilgai negaliu apsisprest ax.gif tongue.gif .bet apsisprendžiau - VĖJAS GALVOJE... thumbup.gif .Nors norėjosi dar bent už kelias balsuoti doh.gif .Bet yra kaip yra biggrin.gif
Atsakyti
vat butent balsavau uz neminetas nuotraukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nes kartais islaiupsintos favorites neatitinka tikroves grozio aisku cia tik mano nuomone wub.gif
kiek zmoniu tiek nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Mano širdelei gražiausios foto: IEVA UNITED labai kokybiška ir išraiškinga 4u.gif , dar labai labai simpatiškas mažasis Noreika ir Plaukų monstriukas wub.gif
Atsakyti
mano favoritės dvynukės ir studentų darbų taisytoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi prabalsavau thumbup.gif pirmaja tai greitai pasirinkau , bet paskui doh.gif lotuliukas.gif
Na , bet dabar tik rezultatu laukt reikia smile.gif
Atsakyti
Atvirai pasakius tai man tikrai patiko tik kelios nuotraukos, ypač nepatiko kur vaikai priversti ką nors daryti doh.gif
Atsakyti
Pagal sitiek nuotrauku,tai labai mazai balsu dar prabalsuota. Idomu kodel??? O mes savo balsus atidavem uz 3 dvyniu nuotraukas. Sesutes Ugne ir Saule, Respublikos vaikucius, Ginsim Tevyne skambe daina. Tiesiog taip lengviau prabalsuoti,o ir eilerasciai visiems tinka. Mums patiko!
Atsakyti
QUOTE(PaMeL @ 2006 03 11, 13:43)
vat butent balsavau uz neminetas nuotraukas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nes kartais islaiupsintos favorites neatitinka tikroves grozio aisku cia tik mano nuomone wub.gif
kiek zmoniu tiek nuomoniu 4u.gif

drinks_cheers.gif
aš ir balsavau už čia neaptarinėjamas nuotraukas ax.gif

QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 11, 22:31)
Atvirai pasakius tai man tikrai patiko tik kelios nuotraukos, ypač nepatiko kur vaikai priversti ką nors daryti  doh.gif

o kaip jūs iš nuotraukos nusprendžiat ar vaikaspriverstai fotkinamas ar natūraliai ką daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(editukas09 @ 2006 03 12, 14:05)

ohmy.gif kaip jūs iš nuotraukos nusprendžiat ar vaikaspriverstai fotkinamas ar natūraliai ką daro  g.gif

puikiai matosi, kurios foto yra "surežisuotos" ir kurios "tikros" blush2.gif Arba vaikas žiūri tiesiai į fotoaparato objektyvą ir pozuoja, arba yra "pagautas" atliekantis kažkokią veiklą thumbup.gif Na, bet aš asmeniškai neturiu nieko prieš "surežisuotas" foto, nes kai kurios iš jų iš tiesų labai vykusios drinks_cheers.gif Ech, gaila, kad galima atiduot tik 3 balsus cry.gif
Atsakyti
QUOTE(sausis @ 2006 03 12, 01:23)
O mes savo balsus atidavem uz 3 dvyniu nuotraukas. Sesutes Ugne ir Saule, Respublikos vaikucius, Ginsim Tevyne skambe daina. Tiesiog taip lengviau prabalsuoti<...>
Už dvynius lengviau balsuoti? g.gif Čia kaip taip? unsure.gif
Atsakyti