Įkraunama...
Įkraunama...

Spėkit, kuo būsiu užaugęs?

QUOTE(Vilika @ 2006 03 08, 17:26)
Aš nesuprantu, koks skirtumas, ar nuotrauka iš anksčiau ar specialiai daryta g.gif 

Manau, kad diskusija šiuo klausimu visiškai nereikalinga schmoll.gif Taisyklėse nenurodyta, kokio "šviežumo" nuotrauka turi būti mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai ta "112" visai neįdomi kaip foto, įdomi tampa dėl eilėraštuko, bet jiems skirtas atskiras prizas.

o kaip foto labiausiai patinka kur su seneliu apžiūrinėja fotoaparatą thumbup.gif
Atsakyti
Man patina fotkės kuriose pagautas momentas kai vaikas rimtai kažką veikė, o ne pozavo smile.gif Jau išsirinkau savo favorites rolleyes.gif
Atsakyti
Ir aš jau beveik išsirinkau.
Man taip pat gražu, kai vaikas pagautas kažką dirbantis, o ne pozuojantis cool.gif
ir vėl - kiek žmonių, tiek nuomonių wub.gif
Atsakyti
O man labai labai faina mergyte - stomatologas ir braskiu augintoja thumbup.gif Ir dar Tevynes labui smile.gif Su tokiais bernais musu mergaites gales miegoti ramiai wub.gif
Atsakyti
Aš jau irgi beveik išsirinkau rolleyes.gif Kuo toliau, tuo sunkiau rinktis tongue.gif
Man šiaip svarbu ne tik nuotrauka (aišku, kur gi be jos, juk nuotraukų konkursai), bet ir komentaras prie jos. Kitaip - kam tie komentarai būtų leidžami?
Atsakyti
o man net nepatinka tos nuotraukos kuriose specialiai pozuojama, reikia pagauti momentą kuo domisi vaikiukas tongue.gif
Atsakyti
Kodėl nepatvirtina mano foto? Tik nesakykit, kad netinka konkursui schmoll.gif . Tuomet pusė jų čia netinkamos smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kodėl mūsų nuotraukos neįdeda į konkurso lapą? Vis bandom. Paspaudžiu patvirtinimui, ir po minutės ji vėl atsiranda tarp neužpildytų verysad.gif
Atsakyti
oi mamkos neturit jus kokiu problemu ieskoti tam tas netinka tam tas doh.gif nu yra kaip yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Andžela @ 2006 03 09, 17:54)
Nesuprantu, kodėl mūsų nuotraukos neįdeda į konkurso lapą? Vis bandom. Paspaudžiu patvirtinimui, ir po minutės ji vėl atsiranda tarp neužpildytų verysad.gif

jei cia rasai atsakymo gali ir nesulaukti. rasyk y AZ MODERATORIUI!
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2006 03 09, 18:09)
jei cia rasai atsakymo gali ir nesulaukti. rasyk y AZ MODERATORIUI!

dėkui
Atsakyti