tiems, kas pasigedo plaukų monstriuko - jis/ji vėl nuotraukų galerijoj
QUOTE(Erszebeth @ 2006 03 07, 00:44)
NU TIK BAIK
QUOTE(Erszebeth @ 2006 03 07, 11:58)
Aš jau seniau siūliau: kai nuotraukų daugiau nei 100, leisti balsuoti ne už tris, o už penkias. Apdovanojamų vietų (ir prizų) skaičius gali nesikeisti - juk vis vien visos išsirikiuos pagal gautų balsų skaičių ir išsiskirs trys pirmosios. Administracijai brangiau nekainuos, o balsuotojams bus lengviau pasirinkti. Ir mažiau liks nuotraukų, negavusių nei vieno balso (kaip nuolat būna tokiuose gausiuose konkursuose)
IR AS TAIP SIULIAU
EEEI MODERATORIAI
QUOTE(juske @ 2006 03 06, 18:57)
Labai pritariu nuomonei , kad nuotraukos turetu buti naturalios , o ne konkursui fotkintos , bet cia kiekvienam savo , kaip sakoma
kodel? pvz: mūsų nuotraukėlė buvo nufotografuota per kaledas, kai aš dar net nežinojau, kad yra toks puslapis tėvams. kai kurie vaikuciai mėgsta pozuoti kartais tokios nuotraukos gaunasi labai gražios. aš tokių turiu begalę, užtektų turbūt visiems konkursams
QUOTE(Džinė @ 2006 03 07, 15:36)
NU TIK BAIK
Klaida ištaisyta
Karbyne, daba jau gerai?
QUOTE(Erszebeth @ 2006 03 07, 14:45)
Klaida ištaisyta
Iš pradžių galvojau, kad man akys neteisingai rodo...
QUOTE(Aurėja @ 2006 03 07, 14:38)
tiems, kas pasigedo plaukų monstriuko - jis/ji vėl nuotraukų galerijoj
oi, nebuvau mačius šitos gerulė ir pavadinimas super
man graziausia nuotrauka su mergaite krepsininke ir pavadinimas jos toks linksmas. plauku monstriukas - antroji mano megiamiausia foto
QUOTE(giedre* @ 2006 03 06, 14:52)
Labai daug graziu nuotraukeliu... Gaila tik, kad nesuprasi, kurios padarytos atsiradus konkursui, o kurios naturalios. Na, aisku kur matosi kitas metu laikas, o ne ziema arba ne kambarys )), tai galima vertint, kaip tikrai naturalias.
Tai ka nori pasakyt, kad jei fotkinta nesenai, tai butent tam konkursui nesutinku. Nors musu nuotrauka fotografuota nesenai, bet ji tikrai nebuvo daryta spec. konkursui
"Skambina į 112..." ir " plauku monstriukas" nuotraukos. Iskart krito i aki, daugaiu tokiu nemaciau Reik atydziau paziuret
Aš nesuprantu, koks skirtumas, ar nuotrauka iš anksčiau ar specialiai daryta Svarbu atitiktų temą, patrauktų dėmesį. Dar atkreipiu dėmesį į nuotraukos kokybę, nuotaiką. Aš norėjau kaip tik kokią nuotrauką tam konkursui padaryti, bet maniškei šiomis dienomis nesinorėjo fotografuotis Taigi įdėjau seną, "natūralią"