Įkraunama...
Įkraunama...

Spėkit, kuo būsiu užaugęs?

Juk kiekvienai nuotraukai,praktiskai gali pritaikyti profesija,tik siek tiek fantazijos ir nuotrauka konkurse.
Atsakyti
tiems, kas pasigedo plaukų monstriuko tongue.gif - jis/ji vėl nuotraukų galerijoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 03 07, 00:44)
Blyn, kaip aš čia šįkart susimoviau  blush2.gif
Ar ne per vėlu pakeisti nuotrauką?  bigsmile.gif

unsure.gif NU TIK BAIK

QUOTE(Erszebeth @ 2006 03 07, 11:58)
Aš jau seniau siūliau: kai nuotraukų daugiau nei 100, leisti balsuoti ne už tris, o už penkias. Apdovanojamų vietų (ir prizų) skaičius gali nesikeisti - juk vis vien visos išsirikiuos pagal gautų balsų skaičių ir išsiskirs trys pirmosios. Administracijai brangiau nekainuos, o balsuotojams bus lengviau pasirinkti. Ir mažiau liks nuotraukų, negavusių nei vieno balso (kaip nuolat būna tokiuose gausiuose konkursuose)  g.gif

irnesakyk.gif IR AS TAIP SIULIAU rolleyes.gif wub.gif
EEEI MODERATORIAI ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(juske @ 2006 03 06, 18:57)
Labai pritariu nuomonei , kad nuotraukos turetu buti naturalios , o ne konkursui fotkintos , bet cia kiekvienam savo , kaip sakoma  biggrin.gif

kodel? pvz: mūsų nuotraukėlė buvo nufotografuota per kaledas, kai aš dar net nežinojau, kad yra toks puslapis tėvams. kai kurie vaikuciai mėgsta pozuoti smile.gif kartais tokios nuotraukos gaunasi labai gražios. aš tokių turiu begalę, užtektų turbūt visiems konkursams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2006 03 07, 15:36)
unsure.gif NU TIK BAIK

Klaida ištaisyta lotuliukas.gif

Karbyne, daba jau gerai? bigsmile.gif
Atsakyti
Ui gerai...ir išvis ta skylutė taip vietoj blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 03 07, 14:45)
Klaida ištaisyta  lotuliukas.gif

good.gif Iš pradžių galvojau, kad man akys neteisingai rodo... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 07 kovo 2006 - 23:42
O man sita dar labai labai patinka
"Sako tėtis su mama,
Bus gudri mūs mergina.
Nors skaityti dar nemoku,
Bet jau viską aš suvokiu,
Va galvytę pakrapštysiu,
Ir teisybę pasakysiu,
Nenuvilsiu jūsų,-
Filosofe būsiu!"
Ir nuotrauka ir eilerastukas super, sedi sau skaito "Timo nuotykius" thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 03 07, 14:38)
tiems, kas pasigedo plaukų monstriuko  tongue.gif  - jis/ji  vėl nuotraukų galerijoj  mirksiukas.gif

oi, nebuvau mačius šitos lotuliukas.gif thumbup.gif gerulė biggrin.gif ir pavadinimas super 4u.gif
Atsakyti
man graziausia nuotrauka su mergaite krepsininke bigsmile.gif ir pavadinimas jos toks linksmas. thumbup.gif plauku monstriukas - antroji mano megiamiausia foto
Atsakyti
QUOTE(giedre* @ 2006 03 06, 14:52)
Labai daug graziu nuotraukeliu... Gaila tik, kad nesuprasi, kurios padarytos atsiradus konkursui, o kurios naturalios. smile.gif Na, aisku kur matosi kitas metu laikas, o ne ziema arba ne kambarys smile.gif)), tai galima vertint, kaip tikrai naturalias. 

Tai ka nori pasakyt, kad jei fotkinta nesenai, tai butent tam konkursui g.gif nesutinku. Nors musu nuotrauka fotografuota nesenai, bet ji tikrai nebuvo daryta spec. konkursui tongue.gif

"Skambina į 112..." ir " plauku monstriukas" thumbup.gif thumbup.gif nuotraukos. Iskart krito i aki, daugaiu tokiu nemaciau ax.gif Reik atydziau paziuret bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 08 kovo 2006 - 17:00
Aš nesuprantu, koks skirtumas, ar nuotrauka iš anksčiau ar specialiai daryta g.gif Svarbu atitiktų temą, patrauktų dėmesį. Dar atkreipiu dėmesį į nuotraukos kokybę, nuotaiką. Aš norėjau kaip tik kokią nuotrauką tam konkursui padaryti, bet maniškei šiomis dienomis nesinorėjo fotografuotis verysad.gif Taigi įdėjau seną, "natūralią" ax.gif
Atsakyti