Įkraunama...
Įkraunama...

Spėkit, kuo būsiu užaugęs?

QUOTE(jurgita_b @ 2006 03 06, 15:29)
kartais ir pavydo gaideliu galima pajusti( o tas arklys jau kazkur buvo...) nu ir kas. o ka? man tai jis patinka:)))
karbyne, super;)

lotuliukas.gif Nu turbūt tuoj numirsiu iš juoko... lotuliukas.gif Čia mano poste buvo pavydas įžvelgtas?! Nu jūs duodat!.. Būtent, kad prisiminiau juokingą interpretaciją su arkliu kalėdiniame atviruke, užtat ir parašiau. Man jis irgi simpatiškas. Truputį į kaimyną panašus - gal dėl to krito į akį... lotuliukas.gif
Ir apie taisyklių pažeidimą net minties neturėjau - nuotrauka ne ta pati, tai prie ko čia pažeidinėjimai?
Ramybės, moteriškės. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita_b @ 2006 03 06, 23:29)
va apie musu nuotraukyte tai nieks nekalba

Kažkur į pradžią kalba rolleyes.gif

QUOTE(Ode @ 2006 03 06, 23:46)
Truputį į kaimyną panašus - gal dėl to krito į akį... lotuliukas.gif

Norėčiau pamatyt kaimyno nuotrauką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 06, 15:49)
Norėčiau pamatyt kaimyno nuotrauką  lotuliukas.gif

Ai, geriau į arkliuką pažiūrėk - tas nors simpatiškas, viskas savo vietose... biggrin.gif
Atsakyti
Kaip visada cia pas jus buna visokiu nesusipratimu.... biggrin.gif
Tai prie zodziu kabinejates, dabar prie nuotrauku, ech.... smile.gif

Na bet tiek to.... As irgi dalyvauju konkurse, nesvarbu man ar kas raso apie ta mano nuotrauka, ar kazkam patiko ir panasiai. Man dziugu tik vienas dalykas, kad kazkas ja pasiziuri... o jau apie 200 perziureta biggrin.gif
Atsakyti
O kodėl bandant išsididinti "plaukų monstriuką" rodo, kas balsavimas uždarytas?? verysad.gif Man ta nuotrauka thumbup.gif wub.gif Tai negi negalima bus už ją balsuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2006 03 06, 22:38)
As irgi galvoju g.gif  ar man vaidenasi... biggrin.gif ar jau sita nuotrauka kazkur maciau t.y. ankstesniame fotokonkurse.
Neidomu schmoll.gif ir jie neklystu, cia jau pazeistos taisykles...  unsure.gif

QUOTE(Ode @ 2006 03 06, 23:46)
- nuotrauka ne ta pati, tai prie ko čia pažeidinėjimai?
Ramybės, moteriškės. wink.gif

Taip, vienas dalykas - kad foto kadras ne tas pats ir nepanašus, o kitas dalykas - taisyklės neleistų tik tokiu atveju dalyvaut, jei ši nuotrauka būtų ankstesniame konkurse "Šventinis atvirukas" laimėjusi vieną iš 3 pirmųjų vietų ir apdovanota medaliu bei prizu.

QUOTE(Vilika @ 2006 03 07, 08:30)
O kodėl bandant išsididinti "plaukų monstriuką" rodo, kas balsavimas uždarytas?? verysad.gif Man ta nuotrauka thumbup.gif wub.gif  Tai negi negalima bus už ją balsuoti g.gif

dalyvė nusprendė pakeisti nuotrauką į kitą.
Atsakyti
thumbup.gif "Jaučiu stilių.."
thumbup.gif "Būsiu tas,kuriam patinka merginos ir jų krūtinės" lotuliukas.gif

renkuosi trečią ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2006 03 07, 09:30)
O kodėl bandant išsididinti "plaukų monstriuką" rodo, kas balsavimas uždarytas?? verysad.gif Man ta nuotrauka thumbup.gif wub.gif  Tai negi negalima bus už ją balsuoti g.gif

drinks_cheers.gif aš jau buvau nusižiūrėjus šitą nuotraukytę kaip vieną iš trijų wub.gif rolleyes.gif ...ir še tau,kad nori doh.gif verysad.gif ,žiūrėsiu iš naujo g.gif
Atsakyti
Tikriausiai pirma karta konkurse dalyvauja tiek nuotrauku? Ojojoj!
Atsakyti
QUOTE(daliuxx @ 2006 03 07, 10:46)
Tikriausiai pirma karta konkurse dalyvauja tiek nuotrauku? Ojojoj!

Aš jau seniau siūliau: kai nuotraukų daugiau nei 100, leisti balsuoti ne už tris, o už penkias. Apdovanojamų vietų (ir prizų) skaičius gali nesikeisti - juk vis vien visos išsirikiuos pagal gautų balsų skaičių ir išsiskirs trys pirmosios. Administracijai brangiau nekainuos, o balsuotojams bus lengviau pasirinkti. Ir mažiau liks nuotraukų, negavusių nei vieno balso (kaip nuolat būna tokiuose gausiuose konkursuose) g.gif
Atsakyti
Cia geras pasiulymas! Pvz. mes-bandysiu balsuoti pirma karta,o kaip prabalsuoti,kad pirmas blynas nebutu prisviles? Neimanoma,tai nusprendem balsuoti ,,na ura,, Nors lakiuosi tik vieno kudikio,bet radom 2 nuotraukytes su dvynukais,tai mums labai patiko ir prabalsuosim uz jas.Bet tikrai,visos grazios.
Atsakyti
QUOTE(juske @ 2006 03 06, 17:57)
Labai pritariu nuomonei , kad nuotraukos turetu buti naturalios , o ne konkursui fotkintos , bet cia kiekvienam savo , kaip sakoma  biggrin.gif

O mes nusifotkinom kažkada šiaip, nes mama įsigijo naują daiktą, o mažius labiau džiaugės nei mama, o paskui žiūriu konkursas, kur ta nuotrauka l.tiko, nors mes ten visai nekonkursiški biggrin.gif
Atsakyti