Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(jurakkk @ 2011 06 08, 15:57)
man tokie Eau d`Ete Parfums de Nicolaï idealiai tinka karštai dienai ax.gif

Kur butu galima pratestuti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2011 06 08, 17:04)
Kur butu galima pratestuti?  blush2.gif

VDK, Užupy
(galim kada kartu nubėgt prasitestuot po darbelių mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 06 08, 16:33)
VDK, Užupy
(galim kada kartu nubėgt prasitestuot po darbelių mirksiukas.gif )

Ok, butu gerai wink.gif
Atsakyti
WWitch, jei ne apie idealiai panašius, bet iš panašių klausi, tai Hermesų Eau de Gentiane Blanche baisiai geras. Eau de Cartier gal dar patiktų?

Atsakyti
Suprantu kad identisku kvepalu nebuna, tik panasus kazkuo. mane keistai nustebino
lancome - benghal. Savo panasumu i Hermes - un jardin apres la mousson. Mistiskasis hermesuose jauciamas "melionas", cia atrodo toks ryskus ir panasus. Pasitikrinau fragranticoj, matyt cia imbieras - fokusininkas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosis88 @ 2011 06 08, 21:48)
mane keistai nustebino
lancome - benghal. 

vos nepamiršau. Rudnosis88, labai geras pasiūlymas dėl Benghal drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 06 08, 17:55)
WWitch, jei ne apie idealiai panašius, bet iš panašių klausi, tai Hermesų Eau de Gentiane Blanche baisiai geras. Eau de Cartier gal dar patiktų?

Taip, Eau de Cartier patinka, bet ieskau kokiu dar nauju kvapu bigsmile.gif

o Hermesų Eau de Gentiane Blanche visai kvapo nezinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosis88 @ 2011 06 08, 21:48)
Suprantu kad identisku kvepalu nebuna, tik panasus kazkuo. mane keistai nustebino
lancome - benghal.  Savo panasumu i Hermes - un jardin apres la mousson. Mistiskasis hermesuose jauciamas "melionas", cia atrodo toks ryskus ir panasus. Pasitikrinau fragranticoj, matyt cia imbieras - fokusininkas  doh.gif

Oho koks įdomus suinterpretavimas. Man tarp šių kvepalų visai nieko bendro, nebent tai, kad abu labai mėgstami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 06 09, 07:04)
Man tarp šių kvepalų visai nieko bendro, nebent tai, kad abu labai mėgstami smile.gif

Man irgi drinks_cheers.gif Nebent tai, kad nė vienų nenoriu smile.gif (nors iš trijų sodų šie man labiausiai patiko)
Atsakyti
Guerlain Champs Elysees ir Nina Ricci Love in Paris

ir pirmas įspūdis (galiu ir klysti):

ELDO Like This ir Van Cleef Automne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 14 birželio 2011 - 21:47
QUOTE(Renatina @ 2011 06 08, 17:55)

Abu pasiulyti baisiai geri (man asmeniskai, o Gentiane Blanche, tai isvis mano didele meile), bet abiems truksta Nilo soduose esancio lengvo pudriskumo
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2011 06 15, 10:56)
Abu pasiulyti baisiai geri (man asmeniskai, o Gentiane Blanche, tai isvis mano didele meile), bet abiems truksta Nilo soduose esancio lengvo pudriskumo

Laukiu, kada galesiu priglausti Gentiane Blanche bigsmile.gif
Atsakyti