Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(NIDCKA @ 2011 05 24, 19:17)
ka tik abu pratestavau, pradzia is tikro kazkiek panasi,net nustebau, bet po kokiu 5min kabaretas nuskaidreja, rozes nelieka, mano nosiai palieka saltas,sausas kvapas,o agentas ir toliau vercia is koju darosi klampesnis man panasus i dziovintu roziu kvapa ax.gif

Taip, Cabaret palieka būtent šaltas (labai tinkamas apibūdinimas), be rožių drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai patinka HOT COUTURE kvapas, gal zinot kokie kvepalai i juos panasus g.gif matot kolege darbe turi tad negaliu pirkti tokiu paciu,sakys paskui kad nukopinau,o darbo jug nekeisi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bartuke @ 2011 05 30, 21:06)
Labai patinka HOT COUTURE kvapas, gal zinot kokie kvepalai i juos panasus g.gif  matot kolege darbe turi tad negaliu pirkti tokiu paciu,sakys paskui kad nukopinau,o darbo jug nekeisi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As nemaza panasuma randu HOT COUTURE su Roberto Cavalli SERPENTINE. Turiu omeny abiejus edp koncentracijos.
Atsakyti
QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 05 30, 21:22)
As nemaza panasuma randu HOT COUTURE su Roberto Cavalli SERPENTINE. Turiu omeny abiejus edp koncentracijos.

Givenchy HC? Man tai jie kaip diena ir naktis mastau.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_night_ @ 2011 05 31, 18:11)
Givenchy HC? Man tai jie kaip diena ir naktis mastau.gif  4u.gif

O i kokius jums Givenchy HC panasus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bartuke @ 2011 05 31, 20:45)
O i kokius jums Givenchy HC panasus

Net nežinau... nepastebėjau panašių. Tai jūs galit nusipirkti, bet kvepėti nebūtinai darbe, jei jau taip jaučiatės prieš kolegę biggrin.gif Nors kiti nekreipia dėmesio, kuo nori, tuo kvepia, turiu pavyzdį, mano kolegė paklausė, kuo taip skaniai kvepiu, pasakiau, kad hot couture EDT, tai užsirašė pavadinimą, pirks. Man tai kažkaip negaila, tegu kvepia, juk kvapas man net labai priimtinas lotuliukas.gif Mes nebūnam kartu visą parą, tai kažkaip nematau tame nieko blogo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _night_: 31 gegužės 2011 - 19:57
Sveiki 4u.gif
Gal kas žinote į ką panašus kvapas Avon Celebre..? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pandora* @ 2011 04 27, 19:36)
mano nosiai labai panasus kvapai D&G Light blue ir Lanvin Eclat d'arpege ax.gif

Aš apie jų panašumą buvau skaičiusi tik fragranticoj. Tai nutariau patestuoti Lanvin. Ir man jie turi panašumo su Light Blue. Nesakau, kad identiški, bet panašumo turi...bent jau mano nosis jį randa. Aišku Lanvin saldesni, bet panašumas kitų natų derinyje, t.y. ne saldžių...Spėju, kad Eclat d'Arpege arbatos lapeliai ir žalioji alyva sukuria trumpai trunkantį panašumą į Light Blue g.gif
Atsakyti
Versace Crystal Noir
user posted image
ir
Bijan Black
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bartuke @ 2011 05 30, 21:06)
Labai patinka HOT COUTURE kvapas, gal zinot kokie kvepalai i juos panasus g.gif  matot kolege darbe turi tad negaliu pirkti tokiu paciu,sakys paskui kad nukopinau,o darbo jug nekeisi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Mano nosiai siek tiek panasumo turi sie kvepalai:
user posted image
su hot couture edp.
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 06 02, 19:54)
Mano nosiai siek tiek panasumo turi sie kvepalai:
user posted image
su hot couture edp.

Aciu Roxete , dabar versiuos per galva kad pauostyciau si kvapa 4u.gif
Atsakyti
Ypač pačioje pradžioje mano nosiai panašūs
Acqua di Parma - Iris Nobile ir