Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(eglegle @ 2012 06 07, 23:50)
Niekad nebūčiau pagalvojus, bet gal...  g.gif Tik man PdN labiau dūminis, o Nez - labiau pudrinis  g.gif

Dėl to šlamučio ....
vienur jis po pudra palindo, kitur pasmilko ...
o PdN pačiulė šiek tiek pritraukė prie NezaNez pudriškumo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 07 birželio 2012 - 23:14
Guerlain 'meteorites' ir Annick Goutal 'la violette' - AG proga teko tik siandien pratestuot (kazkaip niekad i juos neziuredavau), bet pirma mintis buvo 'meteoritai'. Reikia ju man dabar, labai labai reikia. 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano nosis rado kažką giminingo tarp:

Esteban - Ambrorient

ir

Frederic Malle - Musc Ravageur

Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 06 09, 00:38)
Guerlain 'meteorites' ir Annick Goutal 'la violette' - AG proga teko tik siandien pratestuot (kazkaip niekad i juos neziuredavau), bet pirma mintis buvo 'meteoritai'. Reikia ju man dabar, labai labai reikia.  4u.gif
user posted image
user posted image

Visiskai nepanasus man. Aisku ir ten ir ten yra violetkos, ir jos jauciasi, bet mano manymu visiskai skirtingi kvapai.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 12 29, 02:26)
gal zinot kas panasu i Robert Piguet Visa? Nu niekaip nerandu ramybes, kazkas man juose tokio pazystamo, tikrai uostyto, bet kas...  g.gif
user posted image

Nežinau, ar buvo atsakyta į šį klausimą. Man tam tikrais momentais...gal pirmomis natomis RP - Visa labai panaši į Calvin Klein - Euphoria. Kažką giminingo tikrai turi. Bent jau ant mano odos. smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

pirmas ispudis - jog vienodi! ticia uzpurskiau ant kito rieso savo shalimar - daug ryskesnis, sodresnis, tamsesnis. bet labai giminingas.
mano shalimar taip kvepia esant sveziam vos dregnokam orui ir pakankamai stipriam vejui. lavanda ir rozmarinas momentaliai nuo mano odos dingo. ir siaip kvapas man perdaug subtilus, as ne tokia svelni ir paslaptinga... teks meginti dar, gal prijaukinsiu, gal pasikeisiu ax.gif nes turtingas, guerlainiskai daugiasloksnis ir daugiaspavis. polifoniskas toks rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 21 birželio 2012 - 21:45
Vakar sutikau drauge, ji kvepejo Essence d’eau Gianfranco Ferre. Kvapas patiko, tik baisiai primena vaikyste, kai mama kvepindavosi panasiais kvepalais.

user posted image

Visa vakara sukau galva, kol nesupratau, kad jie man labai panasus i Lancome Poeme.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2012 06 21, 21:43)
user posted image

user posted image

pirmas ispudis - jog vienodi! ticia uzpurskiau ant kito rieso savo shalimar - daug ryskesnis, sodresnis, tamsesnis. bet labai giminingas.
mano shalimar taip kvepia esant sveziam vos dregnokam orui ir pakankamai stipriam vejui. lavanda ir rozmarinas momentaliai nuo mano odos dingo. ir siaip kvapas man perdaug subtilus, as ne tokia svelni ir paslaptinga... teks meginti dar, gal prijaukinsiu, gal pasikeisiu  ax.gif  nes turtingas, guerlainiskai daugiasloksnis ir daugiaspavis. polifoniskas toks rolleyes.gif

Giminingi tai tikrai, bet šiaip jau nemažai ir skiriasi. Jei EDT versijoje, tai žolelės (rozmarinas, lavanda) ant mano odos ryškūs. O dėl stiprumo - tu pabandyk Jicky EDP mirksiukas.gif Va ten tai civeto bombikė, asmeniškai aš jų nepavežiau.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2012 06 22, 00:06)
Giminingi tai tikrai, bet šiaip jau nemažai ir skiriasi. Jei EDT versijoje, tai žolelės (rozmarinas, lavanda) ant mano odos ryškūs. O dėl stiprumo - tu pabandyk Jicky EDP mirksiukas.gif  Va ten tai civeto bombikė, asmeniškai aš jų nepavežiau.

by ki ir bando EDP mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 06 21, 22:14)
by ki ir bando EDP  mirksiukas.gif

Ach netgi taip biggrin.gif Nu matyt aš ypatingai jautri tai civeto natai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2012 06 22, 00:18)
Ach netgi taip biggrin.gif  Nu matyt aš ypatingai jautri tai civeto natai  doh.gif  biggrin.gif

Tau reik Versalio baliaus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 06 21, 22:20)
Tau reik Versalio baliaus  hihihi.gif

Na jeigu ten civeto gausu, tada tikrai nereikia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti