Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

Noreciau suzinoti ETRO ETRA savininkiu ar tikrai sis kvapas turi panasumo su Issey Miyake Le Feud Issey (toks raudonas burbulas) ? nezinau nei vieno ETRA kvapo. kaip laikosi? busiu dekinga, jei kas gales pasidalinti ispudziais. aciuks.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(sadjola @ 2012 04 17, 19:37)
Noreciau suzinoti ETRO ETRA savininkiu ar tikrai sis kvapas turi panasumo su Issey Miyake Le Feud Issey (toks raudonas burbulas) ?    nezinau nei vieno ETRA kvapo.  kaip laikosi?  busiu dekinga, jei kas gales pasidalinti ispudziais.  aciuks.gif  flirt.gif

Aš sakyč, kad panašumo truputį šiedu turi (bazėj), tačiau nėra identiški dvyniai, todėl žmogui, kuriam patiko Le Feu d'Issey, Etra gali būti ne tokia priimtina. Le Feu d'Issey kvepalas man labiau prie širdies: aštresnis, išraiškingesnis už Etra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2012 04 17, 18:58)
Aš sakyč, kad panašumo truputį šiedu turi (bazėj), tačiau nėra identiški dvyniai, todėl žmogui, kuriam patiko Le Feu d'Issey, Etra gali būti ne tokia priimtina. Le Feu d'Issey kvepalas man labiau prie širdies: aštresnis, išraiškingesnis už Etra smile.gif

O man atvirkčiai, labiau patinka Etra.
Panašumo mano nosiai šie du kvapai turi daug.

Etra laikosi gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 17 balandžio 2012 - 19:08
Dior J'adore ir Avon Incandessence smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2012 04 22, 18:02)
Dior J'adore ir Avon Incandessence  smile.gif

nesutikciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TOMIENE @ 2012 04 17, 09:49)
laba 4u.gif  gal žinote kas būtų panašu į Nina Ricci Nina? 4u.gif  g.gif

Tai be abejo, kad Ricci Ricci biggrin.gif Dar tos pačios serijos yra Dior Parissiene, ir kiek atsimenu (nes labai labai seniai uosčiau) Antonio Banderas Spirit bigsmile.gif O jei norite žaislinių intensyvių saldžių vyšnių Cacharel Amor Amor .
Atsakyti
Givenchy Dahlia Noir: pradžia - Gucci Guilty, tik su rože, pabaiga - Guerlain L'Instant Magic, tik be migdolų smile.gif
Atsakyti
It du vandens lasai panasus Juicy couture viva la juicy ir naujieji gucci flora Gorgeous Gardenia, po 15 min sunku atskirti, kur kuris kvapas, tik pacioje pradzioje gucci lengvesnis, gaivesnis.
Atsakyti
Mano nosiai labai panašūs kvapai Jean Paul Gaultier Classique (edt) ir Lancome Poeme.Gaila,Poeme nebeturiu,kad "gyvai" galėčiau palyginti,bet pusė dienos pravaikščiojau,kol supratau,ką man primena Classique biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

ir

Isabey - L'Ambre de Carthage
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2012 04 22, 16:02)
Dior J'adore ir Avon Incandessence  smile.gif

incandessence man nei kiek i jadore nepanasus, avon celebre ice man i juos panasoki bet ju jau nebegamina
Atsakyti
To paties charakterio (mano nosiai) - Kenzo Jungle L'Elephant ir African Queen Ulric de Varens
Atsakyti