Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(egliuchiux @ 2012 04 13, 12:52)
o armani mania ar jaučiasi karamelė kokia? nes man vakar pratestavus Prada Candy užsinorėjo jų  wub.gif  myliu karamalę  wub.gif

Galima užuosti kažką karameliško, tik aš tą įvardijau kaip salsterėjusį kremiškumą. Pakaitintas cukrus su grietinėle, tik realiai toks mišinys man kur kas saldesnis, o kvepaluose dirbtinesnis, su trupučiu muiliškumo. Bet bottom natose labai labai mielas rezultatas, kas mėgsta prie odos kvapus.
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 04 13, 11:52)
o armani mania ar jaučiasi karamelė kokia? nes man vakar pratestavus Prada Candy užsinorėjo jų  wub.gif  myliu karamalę  wub.gif

Man Armani Mania labiausiai jaučiasi pipirai ir juodieji serbentai. Mano nosiai aitroki. Eidama į darbą, kad neuždusinčiau bendradarbių kvėpindavausi taip: papurkšdavau ne ant savęs ir žengdavau į kvepalų debesį. Prada Candy nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 04 13, 09:52)

Neradau karamelės Prada Candy schmoll.gif . Man tai tiesiog beprotiškai saldžių ledinukų kvapas. O va tikra karamelė supilta į šiuos:
user posted image
Atsakyti
o gal kazkas i CH 212 panasaus esat bandziusios? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2012 04 13, 16:35)
o gal kazkas i CH 212 panasaus esat bandziusios? blush2.gif

Jokiu būdu nesakau, kad labai panašūs, bet savo charakteriu labai artimi su user posted image

Atsakyti
Neabejotiną panašumą atradau tarp L`Erbolario - Meharees
user posted image

ir Frederic Malle - Musc Ravageur

user posted image
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 04 13, 11:52)

karamele jauciasi Shalimar Parfum Initial, labai vykes flankeris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 04 16, 10:04)
Neabejotiną panašumą atradau tarp L`Erbolario - Meharees ir Frederic Malle - Musc Ravageur

pritariu, kad panašūs drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 16 balandžio 2012 - 12:04
trusardi inside ir guess by marciano
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 04 17, 11:23)
trusardi inside ir guess by marciano

Tikrai? bigsmile.gif Kokie tie Guess by Marciano?
Atsakyti
laba 4u.gif gal žinote kas būtų panašu į Nina Ricci Nina? 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liya @ 2012 04 17, 09:44)
Tikrai?  bigsmile.gif  Kokie tie Guess by Marciano?

as juos pirkau,bet man jie per saldus kaip ir trusardi
natos tai ju skiriasi,bet man jie panasus 4u.gif
http://www.fragranti...ciano-1944.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilayte: 17 balandžio 2012 - 10:47