Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(Roxetė @ 2012 03 13, 19:53)
Code toli toli nuo Envy.
Taipogi labai toli nuo ALien.  biggrin.gif Aplamai, Alien- tai kvapas, i kuri panasiu kvapu negaliu sugalvot.

skaiciau, kad kai kam, Alien panasus i YSL Elle, niekada net nebuciau ju sulyginus, bet karta pasikvepinus Elle, pagavau save galvojant,kad siandiena kazkaip kitaip kvepia mano Alien blink.gif po tuo Elle saldumu, tikrai slepiasi kazkas panasaus i Alien g.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanaa4 @ 2012 03 13, 20:12)
Gerai jau gerai, zinau kad Alien tavo mylimukai mirksiukas.gif Apsipurskiau riesus , dabar lyginu..... biggrin.gif Sutinku, kad nuo rieso uostant  nepanasu.  Bet uostant is buteliuko truputuka panasumo visdelto randu rolleyes.gif

Uzsisakiau Prada Amber neuoscius,tai dabar laukiu su nerimu, nes drauge nugasdino, jog kvapas toks pat kaip TM Angel (o as ju pakesti negaliu doh.gif )
Jei i Mademoiselle uznesa, tuomet gerai smile.gif

bigsmile.gif na man tai prada labiau i mademoiselle nei i angel "nesa". Angelas irgi man vienas is tu, kuris i nieka nepanasus g.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimaa @ 2012 03 13, 20:13)
skaiciau, kad kai kam, Alien panasus i YSL Elle, niekada net nebuciau ju sulyginus, bet karta pasikvepinus Elle, pagavau save galvojant,kad siandiena kazkaip kitaip kvepia mano Alien blink.gif po tuo Elle saldumu, tikrai slepiasi kazkas panasaus i Alien g.gif

Nepasakyciau, kad man Alien nors kiek primena Elle. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 14 kovo 2012 - 12:15
QUOTE(Roxetė @ 2012 03 14, 14:16)

Nepasakyciau, kad man Alien nors kiek primena Elle.  g.gif

Ir man nepanasus kvapai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lullu @ 2012 03 14, 16:34)
Ir man nepanasus kvapai  g.gif

drinks_cheers.gif absoliuciai nieko bendro
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 03 14, 13:16)
Angelas irgi man vienas is tu, kuris i nieka nepanasus  g.gif

Labai labai panasus i Bond No.9 Nuits de Noho:)
Atsakyti
QUOTE(London @ 2012 03 15, 06:38)
Labai labai panasus i Bond No.9 Nuits de Noho:)

drinks_cheers.gif taip, labai
Atsakyti
įdomu, ar tik man vienai šie pasirodė gan panašūs? blink.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 15 kovo 2012 - 21:37
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 03 15, 22:37)

O man ne. Addict galėčiau "dėvėti", o hot couture - ne. Antriesiems jaučiuosi per sena smile.gif
Atsakyti
user posted image
ir
user posted image
user posted image
ir apskritai sie bvlgari kvepalai tokie apie nieka, primenantys daugeli kitu kvepalu
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 03 16, 15:43)

user posted image
ir apskritai sie bvlgari kvepalai tokie apie nieka, primenantys daugeli kitu kvepalu

Man Light Blue yra patys baisiausi vien dėl to, kad jais kvepinasi pats man nemaloniausas žmogus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 03 15, 21:37)
user posted imageuser posted image

man tai nepanasus visai g.gif Labiau salia Addicto galetu stoveti Kenzo Amour EDP.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 16 kovo 2012 - 19:44
QUOTE(julija88 @ 2012 03 15, 23:22)
O man ne. Addict galėčiau "dėvėti", o hot couture - ne. Antriesiems jaučiuosi per sena smile.gif

man tai hot cotoure pasirode artimesni, addict kvapas šiektiek erzino, nors iš esmės tai sakau, man jie beveik vienodi, nors tu ką doh.gif
Atsakyti