Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(Terezza @ 2012 03 11, 00:46)
Mano nosius niekaip nesutinka  schmoll.gif

GA Code ir Gucci Eny Me - nesutinku ir aš schmoll.gif

QUOTE(rusma @ 2012 03 11, 11:56)
drinks_cheers.gif niekaip nepanašūs ir mano nosiai.

O Drole de Rose ir Organza beveik dvynukės mano nosiai. Be galo patinka Organza, ieškojau kažko panašaus.. Tas lūpdažiškas lipnus klampus pudruotas saldumas atvedė prie Drole's bigsmile.gif
Atsakyti
O man i Organza pasirode panasus Micaleff Ananda Black
Atsakyti
Maison Francis Kurkdjian Lumiere Noire ir JHAG Lady Vengeance Extreme - rožė ir ta pati "metalinė" nata
Atsakyti
Kurios bandėt
user posted image

ar jums jie panašūs į Jean Couturier Coriandre arba į Paloma Picasso, kaip nubalsavo kai kurie fragranticos lankytojai?
Atsakyti
QUOTE(julija88 @ 2012 03 11, 19:21)
Kurios bandėt
user posted image

ar jums jie panašūs į Jean Couturier Coriandre arba į Paloma Picasso, kaip nubalsavo kai kurie fragranticos lankytojai?

Jean Couturier Coriandre nepažįstu, bet su Paloma Picasso (mano didžiąja parfumerine meile) absoliučiai nieko bendro neturi. Mano nuomone, jie net šalia nestovėję.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2012 03 11, 21:33)
Jean Couturier Coriandre nepažįstu, bet su Paloma Picasso (mano didžiąja parfumerine meile) absoliučiai nieko bendro neturi. Mano nuomone, jie net šalia nestovėję.

Tikrai ne. Coriandre gal dar galima šalia pastatyt per kokį šviesmetį, bet jau Palomos - tai niekaip ne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 11 kovo 2012 - 19:42
QUOTE(julija88 @ 2012 03 11, 20:21)
Kurios bandėt
user posted image

Tik šito palyginimo paraginta nuėjau pauostyti, nes šiaip su Chloe nedraugauju (nugis bet maža ką, gal stebuklas). Ne, ne ir dar kartą ne. Nei su Paloma, nei su Coriandre man panašumo nerasta.
Atsakyti
QUOTE(julija88 @ 2012 03 11, 21:21)
Kurios bandėt
user posted image

Tikrai ne schmoll.gif Man jie greičiau tolimas user posted image
giminaitis, tik švelnesnis, subtilesnis, minkštesnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokiete: 13 kovo 2012 - 19:10
M. Micallef - Note Vanillee ir Laura Mercier - Nuits Enchantees arba Minuit Enchante
Saldu, bet nevalgoma. Note Vanille citrusų daugiau, o LM kvapai iškart saldumu pakvipma. Mano nosim šiuos kvapus kažkas sieja...tikriausiai bazė. Kadangi neturiu po ranka nei vienų LM kvapų, tai kol kas tiek smile.gif
Atsakyti
Code su Envy me man irgi visai nepanasus schmoll.gif

Mano nosiai Code turi siek tiek panasumo su TM Alien ax.gif

O i ka jums panasus Prada Amber?
Atsakyti
QUOTE(oksanaa4 @ 2012 03 13, 19:39)
Code su Envy me man irgi visai nepanasus schmoll.gif

Mano nosiai Code turi siek tiek panasumo su TM Alien ax.gif

O i ka jums panasus Prada Amber?

Code toli toli nuo Envy.
Taipogi labai toli nuo ALien. biggrin.gif Aplamai, Alien- tai kvapas, i kuri panasiu kvapu negaliu sugalvot.

Dristu teigti, kad Prada amber turi panasumo su Chanel Coco mademoiselle, bent jau netoli vieni nuo kitu turetu stovet. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 13 kovo 2012 - 19:56
QUOTE(Roxetė @ 2012 03 13, 20:53)
Code toli toli nuo Envy.
Taipogi labai toli nuo ALien.  biggrin.gif Aplamai, Alien- tai kvapas, i kuri panasiu kvapu negaliu sugalvot.

Dristu teigti, kad Prada amber turi panasumo su Chanel Coco mademoiselle, bent jau netoli vieni nuo kitu turetu stovet.  blush2.gif

Gerai jau gerai, zinau kad Alien tavo mylimukai mirksiukas.gif Apsipurskiau riesus , dabar lyginu..... biggrin.gif Sutinku, kad nuo rieso uostant nepanasu. Bet uostant is buteliuko truputuka panasumo visdelto randu rolleyes.gif

Uzsisakiau Prada Amber neuoscius,tai dabar laukiu su nerimu, nes drauge nugasdino, jog kvapas toks pat kaip TM Angel (o as ju pakesti negaliu doh.gif )
Jei i Mademoiselle uznesa, tuomet gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksanaa4: 13 kovo 2012 - 20:16