Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(Passero @ 2012 03 03, 09:41)
O ką geriau išmanančios pasakytų apie Molinard Habanita ir Guerlain L'Heure Bleue? Aš neseniai pabandžiau Habanita. Man bazė labai panaši...

nebent na labai jau pati pati bazė. prieš pat pabaigą. pradžia tai visiškai skirtinga man. Habanitoj gi vetiveris tvoja į nosį smarkiai, ir padūminta ji. L'Heure kitokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 02 29, 13:49)
Ant manęs labai panašūs:
naujoji Venezia - ir Avon Little Black Dress  doh.gif (savo laiku sunaudojau butelką tos Suknelės, daugiau tikrai nenoriu  biggrin.gif )

Geras, rimtai drinks_cheers.gif kai pauosciau Venezia 2011 pirma mintis buvo i kazka panasus, ilgai galvojau: ir tie ir anie, bet niekaip nesuvedziau galu. Kai perskaiciau zinute, tada tik: vaaaaaa tiksliai, situos ir turejau minty, thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas zinot panasiu kvepalu i Boudoir Vivienne Westwood?
Atsakyti
Taip ir maniau - savo charakteriu man be galo panašūs šie

Givenchy Organza edp ir L Artisan Parfumeur Drole de Rose

user posted imageuser posted image

bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Marokiete,2012 03 07, 13:11]
Taip ir maniau - savo charakteriu man be galo panašūs šie

Givenchy Organza edp ir L Artisan Parfumeur Drole de Rose

Dekuj. Begsiu testuoti
Atsakyti
QUOTE(Mike5 @ 2012 03 07, 14:20)
Dekuj. Begsiu testuoti

Ne ne ne
Aš čia tik šiuos du - Organza ir Drole de Rose - tarpusavy palyginau, ne su Boudoir Vivienne Westwood schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokiete: 07 kovo 2012 - 12:34
QUOTE(Marokiete @ 2012 03 07, 13:33)
Ne ne ne
Aš čia tik šiuos du - Organza ir Drole de Rose - tarpusavy palyginau...

Man visai nepanašūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutule: 07 kovo 2012 - 13:13
Grossmith Shem-el-Nessim ir Guerlain L'Heure Bleue
Atsakyti
Gucci Envy Me ir Armani Code.
Atsakyti
QUOTE(rennate @ 2012 03 10, 14:39)
Gucci Envy Me ir Armani Code.

Mano nosius niekaip nesutinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2012 03 07, 14:13)
Man visai nepanašūs.

drinks_cheers.gif niekaip nepanašūs ir mano nosiai.
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2012 03 06, 17:32)
Man Habanita ir L 'Heure Bleue visai skirtingo tipo. Habanita visai ne Guerlainiškas -karštis, dūmai , gėlės dulkėse (man čia tas atvejis, kai kvepalai patinka, bet organizme vyksta atmetimo reakcija lotuliukas.gif , o L'Heure Bleue man labiau Alien'o stiliaus (kiek prisimenu).

Pritariu, skirtingi tipažai.
Habanita - man tokia rančos valdovė, rūkanti cigarus, dėvinti ilgus odinius batus, ir išjodinėjanti žirgus.
L'Heure Bleue - damutė pudruojantį nosį savo prismilkytuose apartamentuose, arba aktorė persirengimo kambary, kuriame sumišęs po premjeros gautų gėlių aromatas ir grimo kvapas.
smile.gif
Dar į tą pačią temą:
Kam nors nors šiek tiek Juozukas su Etro Shaal Nur panašūs per pirmas 5 minutes pasipurškus?...
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audronasak: 11 kovo 2012 - 12:18