Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(eglegle @ 2011 04 29, 09:21)
Na, ir man neee... Abstrakčiai kalbant - CB man yra saldūs su cinkeliu, o L - saldūs ir tiek, be cinkelio  smile.gif

O čia jau kaip kam biggrin.gif Šiuos Lalique pauosčius kaip tik buvau jų mirtinai užsimaniusi (ir kurį laiką labai mielai jais kvėpinausi, tik vėliau jau pabodo - atsinaujino mano nemeilė vyšnių kvapui...). Sakyčiau, Lalique Le Parfum kaip tik labai ryškūs kvepalai, kurių neįmanoma nepastebėti (o patinka ar ne, tai čia jau kita kalba).
Bet šiaip jie man visai iš skirtingos operos - pirmieji apie prieskonius (nors ant mano odos kaip tyčia jie prieskoniais ir nesiskleidžia verysad.gif ), o antrieji - padūmavusios vyšnios.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 04 29, 10:21)
Na, ir man neee... Abstrakčiai kalbant - CB man yra saldūs su cinkeliu, o L - saldūs ir tiek, be cinkelio  smile.gif

Man tai abu su cinkeliu, bet tikrai nieko panasaus nerandu juose schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 29 balandžio 2011 - 10:46
kaip įdomu g.gif ant mano odos bazeje jie viens prie vieno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 04 29, 11:58)
kaip įdomu g.gif ant mano odos bazeje jie viens prie vieno smile.gif

Cia turbut kaip man Kingdom ir Madness 1:1 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 29 balandžio 2011 - 16:01
QUOTE(jurakkk @ 2011 04 29, 09:03)
man labai panašūs Cristobal by Cristobal Balenciaga ir Lalique Le Parfum by Lalique ax.gif tik Cristobal intensyvesnis ir sodresnis kvapas

Lalique "Le Parfum" testavau tik viena karta parduotuvėje (bet ne ant odos), tai man irgi jie pasirode "is tos pacios operos" kaip ir Cristobal Balenciaga. Tai, pamaniau, kai nebeturesiu Cristobal Balenciagos, šie visai galėtų būti tam tikra alternatyva jiems smile.gif Bet nuodugniau jų taip ir netestavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2011 04 30, 13:04)
Lalique "Le Parfum" testavau tik viena karta parduotuvėje (bet ne ant odos), tai man irgi jie pasirode "is tos pacios operos" kaip ir Cristobal Balenciaga. Tai, pamaniau, kai nebeturesiu Cristobal Balenciagos, šie visai galėtų būti tam tikra alternatyva jiems smile.gif Bet nuodugniau jų taip ir netestavau 4u.gif

Kad, man rods, musu parduotuvese Lalique Le parfum nebera. Jei klystu- pataisykit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 30 balandžio 2011 - 17:04
Gal kas pasidalins nosies įspūdžiais koks kvapas iš dabar esančių rinkoje"broliauja" su laukiniu vėju ???
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 04 30, 17:03)
Kad, man rods, musu parduotuvese Lalique Le parfum nebera. Jei klystu- pataisykit  4u.gif

Ar ju yra ar nera dabar musu parduotuves, net nezinau... as testavau gal prie metus, tai tada mintyse juos ir prisiskyriau prie "Cristobal" kategorijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 04 30, 17:03)
Kad, man rods, musu parduotuvese Lalique Le parfum nebera. Jei klystu- pataisykit  4u.gif

testavau Douglas'e bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(azraelis @ 2011 05 01, 19:34)
Gal kas pasidalins nosies įspūdžiais koks kvapas iš dabar esančių rinkoje"broliauja" su laukiniu vėju ???
user posted image

Jei aktualu, čia mačiau pardavinėjant patį Wild Wind - tik dėl originalumo anų nieko nenusimanau.
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 05 02, 10:52)
testavau Douglas'e bigsmile.gif

taip, tikrai yra, bent jau Akropolio Douglase smile.gif
Atsakyti
Iš pradžių klaidingai pasirodė panašūs į SL Fille en Aiguilles, bet ne, panašūs vat taip:
Penhaligon's Elixir į Shiseido Feminite du Bois
Atsakyti