Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(eglegle @ 2012 02 25, 21:40)
Robert Piguet Fracas

o man tai nepanasus su Narcotic Venus visai ax.gif
Atsakyti
Siandien testuodama Chanel Beige pajauciau kazkokia erzinancia ir kazkur girdeta nata g.gif O gi Tom Ford Campaca Absolute! Tik Beige subtilesnis, o Champaca ryskesne.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Jau buvo kažkur minėta, kad Lalique Le Parfum panašūs į Cristobal Cristobal Balenciaga. Man taip pat - labai.
Abu šildantys nuosaikūs (ar "teisingi" smile.gif ) prieskoniniai saldėsiai.
Nusprendžiau - bus į darbą, pamaloninsiu kolegas.
Nes vienintelio komplimento esu sulaukus dėl Lolita Lempicka Au Masculin...Kiti, pasak MB, reakcijos nesulaukia, nes apskritai netraktuojami kaip kvepalai, o tiesiog specifinis kvapas, išlikęs pabuvojus kokioje nors g.gif g.gif vietoje smile.gif .
Nors, atvirai sakant, ta nuomonė ir nėra ypatingai svarbi. Greičiau džiaugsmas dėl tokio maloniai nuteikiančio pirkinio smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2012 02 29, 22:36)
Siandien testuodama Chanel Beige pajauciau kazkokia erzinancia ir kazkur girdeta nata  g.gif  O gi Tom Ford Campaca Absolute! Tik Beige subtilesnis, o Champaca ryskesne.

user posted imageuser posted image

Mano nosei irgi Beige turi ta issokanti nata ,del kurios negalejau nesioti ,ir del kurios mano manymu neatitinka pavadinimo ... smile.gif Beige turetu buti subtilesnis ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 02 29, 14:52)
o man tai nepanasus su Narcotic Venus visai  ax.gif

o mano nosiai panasus, aiksu, gal jei buciau lyginus kvapus kartu uostant, gal ir butu didesnis skirtumas, bet kaip Creminej jau nebera narcotic venus, tai teko nosiai dirbt is praeities.
tik va dabar iskilo klausimas dar vienas :gal kas yra uoste Versace Blonde?fragrantikoj tiiek uz, kad panasus su Robert Piguet Fracas, tai kazkiek tada turetu but panasus ir su Nasomatto geriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 01 kovo 2012 - 20:17
Patarkite, kokie kvepalai yra panašūs į Avon Always? smile.gif Patinka rūgštus kvapas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2012 03 01, 21:16)
tik va dabar iskilo klausimas dar vienas :gal kas yra uoste Versace Blonde?fragrantikoj tiiek uz, kad panasus su Robert Piguet Fracas, tai kazkiek tada turetu but panasus ir su Nasomatto geriu smile.gif

Man visi trys ryškiai tuberoziniai, o dėl "gėrio" savo nuomonės nesakysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2012 03 02, 13:57)
dėl "gėrio" savo nuomonės nesakysiu lotuliukas.gif

biggrin.gif
aš jau vien dėl kainos imčiau Fracas. nekalbant apie tai, kad Fracas nepalyginamai geresni blush2.gif
Atsakyti
Lyginau vienu metu iš atminties man atrodančius panašius:

user posted image
user posted image
user posted image

Pradžios man labai panašios - tuberosiškos. Širdys ir bazės - šiek tiek išsiskiria. Venus neturi žalumo, kas ganėtinai ryšku tiek Fracas, tiek Ellenisia. Už tai turi daugiau prieskoniškumo, aštrumo, vienu metu kaip reikiant pipirai į nosį kala. Atmečiau - pradžia man labai patinka, bet įsibėgėję jie man tampa troškūs, duslūs, slegiantys ir erzinantys. Bazė - lėkšta ir nuobodi. Visgi. Kažkas juose yra. Nė vienas mano kvepalais taip energingai vyras nesidomėjo (jam tiek pat kiek pernykštis sniegas rūpi mados, populiarumas, kažkieno nuomonės ir kvepalų kainos). Jam kvepalai reikšmės turi tik tiek, kad neerzintų ir blogų asociacijų nekeltų. Vadinasi jis rinkosi be pašalinės įtakos ir tik pagal kvapą. Ir ką galiu pasakyti - paskui Narcotic Venus sekiojo iš paskos ir liaupsino g.gif .

Lyginant Fracas ir Ellenisia - mano nosiai vienas brandžiai madamiškas, antras - tarsi pati jaunystė kalbėtų iš flakono. Man jie patinka abu, Fracas labiau gėliškas ir ryškiau tuberosiškas, Ellenisia - gaivesnė, lengvesnė, vasariškesnė. Jokiu būdu ne skiesta Fracas imitacija. Ji šiek tiek kitaip sudėta, kvapas taip pat ryškus, tik gaivesnis. Ellenisijoje man labiau gardenija, nei tuberosa groja, be to vietoje visos puokštės frakiškų gėlių pagaunu vaisišką (slyvų) natą. Ir žalumas šiek tiek kitoks - našlaičių lapai (Fracas - tiesiog žaluma). Vaizdinys pirmą kartą pasipurškus Ellenisia pamenu buvo labai gražus - ramunių pieva smile.gif. Tuo tarpu Fracas - solidus, išpuoselėtas, tropinis sodas, labiau troškus, labiau slegiantis, bet taip pat nuostabus. Tik kažkodėl atrodo įpareigojantis - reikalaujantis tam tikro rūbo, tam tikros vietos. O su Ellenisia jaučiuosi labai laisvai.

Lieku prie to paties seniai savo padaryto pasirinkimo - turiu Ellenisia ir Fracas man didesniu kiekiu kol kas nereikalingas. Narcotic Venus - tuo labiau. Net dovanų gavus turbūt sunkiai susigyvenčiau (tektų atsisveikinti kaip su Black Afgano, nes erzintų).
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2012 02 26, 11:34)
Ar Sotto Voce turi panašumo su Venezia?

No way! Bent jau man. Venezia buvo mano meilė Nr1 - jauki, šilkta, saldimas su kažkokiu minkštu gaivumo gūseliu ir man kažkuo panaši į Rochas Alchimie - man jos sesutės... O Sotto Voce jau kelintą kartą pabandau ir antro pasipurškimo man nereikia - ant manęs toks spigus sausas cukraus saldumas kad brrrrr...

O ką geriau išmanančios pasakytų apie Molinard Habanita ir Guerlain L'Heure Bleue? Aš neseniai pabandžiau Habanita. Man bazė labai panaši...
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2012 03 01, 20:16)
o mano nosiai panasus, aiksu, gal jei buciau lyginus kvapus kartu uostant, gal ir butu didesnis skirtumas, bet kaip Creminej jau nebera narcotic venus, tai teko nosiai dirbt is praeities.

gali but
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 06 kovo 2012 - 14:15

Man Habanita ir L 'Heure Bleue visai skirtingo tipo. Habanita visai ne Guerlainiškas -karštis, dūmai , gėlės dulkėse (man čia tas atvejis, kai kvepalai patinka, bet organizme vyksta atmetimo reakcija lotuliukas.gif , o L'Heure Bleue man labiau Alien'o stiliaus (kiek prisimenu).
Atsakyti