Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(AMARILIS @ 2012 02 23, 19:02)
Labai panasus:
Isabey Gardenia
ir
Marc Jacobs Essence

Ot niekaip nesutikčiau. Na ok, panašūs tuo, kad abiejuose yra gardenijų, bet Isabey - įkyrios, ryškios, cypiančios, o Essence - švelnios, subtilios, su mediena pamaišytos. Kaip dvi jaunos merginos - tuo ir panašios, kad jaunos ir gražios, bet viena vulgariai "sexy", o kita vos ne su tautine prijuoste lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 02 20, 21:14)
As kai vaziavau gimdyt, man ne i galva nesove mintis kazkuo kvepintis, ir be kvepalu buvo streso iki kaklo.  biggrin.gif

nu tai as kvepinaus ryte, o saremiai prasidejo popiet biggrin.gif
Atsakyti
Gal nusisnekesiu,suprantu,kad mes uzuodziam skirtingai,bet siandien pasipurskius parduotuveje ant rankos Chanel Coco pirmos natos man primine Kenzo Jungle E'lephant,tik Kenzo ryskesnis kvapas.Kol parejau namo Coco aprimo,kvapas suminkstejo,laikosi arti odos,bet mano nosiai vistiek liko panasumu su Kenzo.
Atsakyti
QUOTE(Olliukas @ 2012 02 24, 17:45)
Gal nusisnekesiu,suprantu,kad mes uzuodziam skirtingai,bet siandien pasipurskius parduotuveje ant rankos Chanel Coco pirmos natos man primine Kenzo Jungle E'lephant,tik Kenzo ryskesnis kvapas.Kol parejau namo Coco aprimo,kvapas suminkstejo,laikosi arti odos,bet mano nosiai vistiek liko panasumu su Kenzo.

Mano pirmoji reakcija i Coco buvo tokia pati - "kazkur dramblys praejo.." Gvazdikeliai su citrusais virsutinese natose tikrai labai panashus, bet po to kvapai vystosi kitomis kryptimis.
Atsakyti
o gal , kas zinot panasiu i Nasomatto Narcotic venus? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2012 02 25, 23:31)

Robert Piguet Fracas
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2012 02 25, 22:31)

Penhaligon's Ellenisia
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2012 02 24, 19:55)
Mano pirmoji reakcija i Coco buvo tokia pati - "kazkur dramblys praejo.." Gvazdikeliai su citrusais virsutinese natose tikrai labai panashus, bet po to kvapai vystosi kitomis kryptimis.

Man visiškai tokių minčių nekilo.
Atsakyti
Ar Sotto Voce turi panašumo su Venezia?
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2012 02 23, 21:33)
Ot niekaip nesutikčiau. Na ok, panašūs tuo, kad abiejuose yra gardenijų, bet Isabey - įkyrios, ryškios, cypiančios, o Essence - švelnios, subtilios, su mediena pamaišytos. Kaip dvi jaunos merginos - tuo ir panašios, kad jaunos ir gražios, bet viena vulgariai "sexy", o kita vos ne su tautine prijuoste lotuliukas.gif

O man jos panasios del to, kad abidvi turi specifine kombinacija dregnumo ir kremiskumo smile.gif Pvz., tuo atzvilgiu i Essence man nepanasi nei Chanel Gardenija, nei Van Cleef Gardenia Petale, nei Ellinisia, nei tuo labiau EL Tuberose-Gardenia rolleyes.gif Bet aisku, kiekvieno nosis uzuodzia savaip biggrin.gif

Siandien atradau tiesiog dvynius:
Byredo Tulipe
user posted image
Coach EDT
user posted image
Atsakyti
Ant manęs labai panašūs:
naujoji Venezia - ir Avon Little Black Dress doh.gif (savo laiku sunaudojau butelką tos Suknelės, daugiau tikrai nenoriu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Jugita29 @ 2012 02 18, 23:25)
Merginos, ar mano nosis jau visai nukrypo, bet TM Alien ir PR Lady milion turi panasumu???

man T.m.Alien nerealus (ruosiuosi vel pirkti) thumbup.gif o Paco Rabanne Million ,net nepatinka ax.gif nepanasus jie man schmoll.gif
Atsakyti