Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

Sveikos, ar yra kokių panašių į Jil Sander ,,Pure"? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 02 18, 17:38)
Na aš niekur nevažiavau, bet šitie tai niekaip nesūrūs  biggrin.gif Sūrūs Arancia di Capri (man)  smile.gif
nors beje... su kuo važiavau?  g.gif tais metais galėjau važiuot su Organza arba su PP Tentations (bet čia jau ne į temą  biggrin.gif )

reiks tokia tema uzvest: "Kuo kvepejai vaziuodama i gimdymo namus" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 02 20, 19:34)
reiks tokia tema uzvest: "Kuo kvepejai vaziuodama i gimdymo namus"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Duodat mergos thumbup.gif
Bet ir atmintis, Voxi. Aš prieš 4 mėn. gimdžiau ir kuom kvepėjau neprisimenu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2012 02 20, 19:53)
lotuliukas.gif
Duodat mergos  thumbup.gif
Bet ir atmintis, Voxi. Aš prieš 4 mėn. gimdžiau ir kuom kvepėjau neprisimenu  rolleyes.gif

As kai vaziavau gimdyt, man ne i galva nesove mintis kazkuo kvepintis, ir be kvepalu buvo streso iki kaklo. biggrin.gif
Atsakyti

user posted image
Labai panašūs man į Chanel Coco mademoiselle bigsmile.gif
Ir ne tik man:
http://www.fragranti...-Eve-12814.html
Puikiai laiko wub.gif
Atsakyti
kažkoks dejevu mano nosiai,šįryt gavau ir iškart ant odos po dušo prauostinėjant
Idole d`Armani Giorgio Armani for women
user posted image
pažadino prisiminimus, prieš dešimt su + metų mano lb mėgti,palikę mano nosyje gilų prieskoniuose tirpstančių gėlių pėdsaką (dabar kiek per "macni plėšiantys gomurį")
Fragile Jean Paul Gaultier for women
user posted image
nu bet panašūs kaip broliai vienų tėvų
Atsakyti
QUOTE(azraelis @ 2012 02 22, 10:38)
nu bet panašūs kaip broliai vienų tėvų

man tai visiškai nepanašūs g.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 02 22, 15:26)
man tai visiškai nepanašūs g.gif

drinks_cheers.gif man irgi ne.
siandien papildau panasiu kvepalu sarasa, man iki negalejimo panasus kvapai:
Aquolina Pink Sugar ir Lolita lempicka L. 4u.gif
Atsakyti
Man taip pat visiskai nepanasus smile.gif . Fragile (edp) mano nosiai ikyriai ''meduoti'' klampus, kazkodel man sis kvapas asociuojasi su medumi. Armani Idole (edp) tokie lengvi, geliniai, subtilus. Man Idole panasus i Helena Rubinstein Wanted. Pastarieji mano nosiai daugiau geliniai, ne tokie skiesti, labiau suauges kvapas.

Papildyta:
QUOTE(Roxetė @ 2012 02 22, 16:38)
drinks_cheers.gif  man irgi ne.
siandien papildau panasiu kvepalu sarasa, man iki negalejimo panasus kvapai:
Aquolina Pink Sugar ir Lolita lempicka L.  4u.gif

Roxetė, o ar turi Aquolina Pink Sugar panasumo i VR Flowerbomb?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Genute: 22 vasario 2012 - 16:33
QUOTE(Genute @ 2012 02 22, 16:31)
. Armani Idole (edp) tokie lengvi, geliniai, subtilus.  Man Idole panasus i Helena Rubinstein Wanted. Pastarieji mano nosiai daugiau geliniai, ne tokie skiesti, labiau suauges kvapas.

keista,man juose lengvumo nekažkiek ,va Idole d`Armani Eau de Toilette
išplaukia lengviau,o EDP net kiek aštroki,aišku į dienos pabaigą kiek labiaunuskystėjo,nei Fragile,bet man jie ypač pradžioje giminaičiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Genute @ 2012 02 22, 16:31)
Man taip pat visiskai nepanasus smile.gif . Fragile (edp) mano nosiai ikyriai ''meduoti'' klampus, kazkodel man sis kvapas asociuojasi su medumi. Armani Idole (edp) tokie lengvi, geliniai, subtilus.  Man Idole panasus i Helena Rubinstein Wanted. Pastarieji mano nosiai daugiau geliniai, ne tokie skiesti, labiau suauges kvapas.

Papildyta:

Roxetė, o ar turi Aquolina Pink Sugar panasumo i VR Flowerbomb?

na gal kazkiek, bet nepasakyciau, kad artimi giminaiciai g.gif
Atsakyti
Labai panasus:
Isabey Gardenia
user posted image
ir
Marc Jacobs Essence
user posted image
Atsakyti