Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(HappyAngel @ 2012 02 18, 17:55)
Cinamoną galiu toleruoti labai labai ribotai, o Mariage man patinka. Užtat vajei vajei, kaip nustebau, kad Mariage jo turėtų būti daug g.gif Absoliučiai juose nerandu cinamono g.gif

drinks_cheers.gif ir man Mariage cinamono ne kalnai, kvapas gėlinis, tik benzoinas ryškus (chemiškos, negyvos, vientisos, vėsios gėlės). Todėl su šiltu, prieskonišku, medienišku ir labiau vaisišku Dolce Vita nepanašūs arba labai labai ribotai. Kad iškapstyčiau kažką bendro reikėtų pritempinėti ir dirbtinių sąsajų ieškoti, kitokio charakterio, kitokios prigimties kvepalai...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 02 18, 17:03)
drinks_cheers.gif ir man Mariage cinamono ne kalnai, kvapas gėlinis, tik benzoinas ryškus (chemiškos, negyvos, vientisos, vėsios gėlės). Todėl su šiltu, prieskonišku, medienišku ir labiau vaisišku Dolce Vita nepanašūs arba labai labai ribotai. Kad iškapstyčiau kažką bendro reikėtų pritempinėti ir dirbtinių sąsajų ieškoti, kitokio charakterio, kitokios prigimties kvepalai...

Kaip visada labai taikliai viską susakėte drinks_cheers.gif
Aš su Mariage gimdyt važiavau, o nėštumo metu cinamono išvis negalėjau pakęsti, tad Mariage į tą tokį svarbų įvykį tikrai nebūčiau ėmusi, jei jame užuosčiau nors gramą cinamono.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2012 02 18, 18:19)
Aš su Mariage gimdyt važiavau, o nėštumo metu cinamono išvis negalėjau pakęsti, tad Mariage į tą tokį svarbų įvykį tikrai nebūčiau ėmusi, jei jame užuosčiau nors gramą cinamono.

o as gimdyt vaziavau su BM Fico di Amalfi....
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2012 02 18, 18:28)

o as gimdyt vaziavau su BM Fico di Amalfi....
bigsmile.gif

O jie buvo sūrūs?
Kažkurioj temoj diskusija išsivystė - jie sūrūs, saldoki ar gaivūs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 18 vasario 2012 - 17:39
QUOTE(rusma @ 2012 02 18, 19:35)
O jie buvo sūrūs?

Na aš niekur nevažiavau, bet šitie tai niekaip nesūrūs biggrin.gif Sūrūs Arancia di Capri (man) smile.gif
nors beje... su kuo važiavau? g.gif tais metais galėjau važiuot su Organza arba su PP Tentations (bet čia jau ne į temą biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 18 vasario 2012 - 17:40
QUOTE(eglegle @ 2012 02 18, 18:38)
Na aš niekur nevažiavau, bet šitie tai niekaip nesūrūs  biggrin.gif Sūrūs Arancia di Capri (man)  smile.gif

Oi, dėkui, Eglegle, supainiojau.
Voxi turi ir Arancia, tai va šie įdomu ar sūrūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 18 vasario 2012 - 17:41
QUOTE(rusma @ 2012 02 18, 18:35)
O jie buvo sūrūs?

nea, ne trupucio schmoll.gif TADIEN (mat juos testavau, beje is taves gavus) man jie pasirode net kiek vyriski. O po gimdymo jie taip uzsvaigino, kad teko buteliuka pirkt. Kadangi neleidau sau labai kvepintis, manau bus sios vasaros vienas is TOP'u.
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2012 02 18, 18:46)
nea, ne trupucio  schmoll.gif TADIEN (mat juos testavau, beje is taves gavus) man jie pasirode net kiek vyriski. O po gimdymo jie taip uzsvaigino, kad teko buteliuka pirkt. Kadangi neleidau sau labai kvepintis, manau bus sios vasaros vienas is TOP'u.

Taip, aš prisimenu tuos gerus mainus. Už tai ir kvepalus sumaišiau lotuliukas.gif, man Arancia asocijuojasi su tavim smile.gif ir labai greitai suėjo, tai labai nustebau, kad kitos nosys juos (arancia) sūriai supranta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 18 vasario 2012 - 17:50
QUOTE(rusma @ 2012 02 18, 18:40)
Oi, dėkui, Eglegle, supainiojau.
Voxi turi ir Arancia, tai va šie įdomu ar sūrūs.

Aha, turiu Arancia. Nu nezinau kaip ten eglegle galejo uzuosti suruma g.gif Tos musu nosys biggrin.gif Man Arancia - saulej sunokusiu, tokiu pribrendusiu, o gal jau ir zemen pakritusiu pietietisku apelsinu kvapas, su slakeliu aliejaus. Dabar prisiminiau, kaip Kretoj salia vieno vyrisko vienuolyno rinkau nukritusius, niekam nereikalingus apelsinus. Mmmmmm kaip buvo skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2012 02 16, 16:26)
Gal kas nujauciate,gal i siuos kas panasaus yra blush2.gif

Kaip myliu siuos vaje,vaje wub.gif  wub.gif

Man jie panašūs į Chanel Allure. Tik gal ne tiek natom, kiek charakteriu.
Atsakyti
Merginos, ar mano nosis jau visai nukrypo, bet TM Alien ir PR Lady milion turi panasumu???
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal žinote panašius į Max mara, nerandu jų pastaruoju metu verysad.gif
user posted image
Atsakyti