Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

iki skausmo panasus kvapai:

user posted image

ir sie:

user posted image

bent jau mano nosiai viens prie vieno. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 02 14, 23:20)
man panasus tik tiek, kad abu gaivus.  g.gif  daugiau panasumo nerandu  blush2.gif

Man jie atrode panasus, net gi identiski kol uostydavau juos atskirai. O kai vienu metu turejau abejus nusipirkus, panasumas dingo rolleyes.gif

Atsakyti
Man panasus
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
QUOTE(oksanaa4 @ 2012 02 16, 10:37)

OK dėl cinamono+kadamono.. Turi panašumo ir dėl to cinamonizuoto minkštumo beveik visą kvepėjimo laiką.. Tik AmMariage aktyvus ir pačiulis, mažiau gėliškumo ir vaisiškumo, kuris labiau būdingas D.Vitai; apskritai pastarieji turtingesni ir intensyvesni.
Atsakyti
Man sie labai panasus Paloma Picasso su Avon Passion Dance smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 02 16, 11:35)
OK dėl cinamono+kadamono.. Turi panašumo ir dėl to cinamonizuoto minkštumo beveik visą kvepėjimo laiką.. Tik AmMariage aktyvus ir pačiulis, mažiau gėliškumo ir vaisiškumo, kuris labiau būdingas D.Vitai; apskritai pastarieji turtingesni ir intensyvesni.

Tai cia faktas, kad Dior'ų kvapas turtingesnis drinks_cheers.gif

Prisiminiau, kad siek tiek turi panasumo EA "Red door" su CD "Poison". Aisku kvapu turtingumo ir prabangumo nera ko lyginti, bet kazkurios natos tikrai panasios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 02 16, 11:35)

Mano nosis nesutinka. biggrin.gif Turiu ir tuos, ir tuos, bet būtent Dior'u beveik visai nesikvepinu, o į Givenchy pusę dažnai ranka tiesiasi. Sutinku, kad kažkokio panašumo turi, bet, mano galva, Dolce Vita tokia daugiau plevėsa, paviršutiniška (kaip ir pavadinimas sufleruoja biggrin.gif ), netgi kiek "linijinė" ant mano odos. O Amarige Mariage būtent intensyvūs ir turtingi. Nors taip pat gan linijiniai. Beje, cinamono nei ten, nei ten nesuuoždiu. Na, gal labai norėdama, tik Givenchy.
Atsakyti
QUOTE(oksanaa4 @ 2012 02 16, 00:17)
Man jie atrode panasus, net gi identiski kol uostydavau juos atskirai. O kai vienu metu turejau abejus nusipirkus, panasumas dingo rolleyes.gif

Turiu abu, lyginau ant abieju rankos riesu, nu man identiski, na nepaisant to, kad mano nosis daznai man kvapus perduoda kitaip nei kitoms biggrin.gif

QUOTE(oksanaa4 @ 2012 02 16, 09:37)
Man panasus
user posted image
ir
user posted image

berods esu rasiusi, kad sie kvapai ir man labai giminiski. drinks_cheers.gif ir abieijuose as uzuodziu cinamona mastau.gif
Atsakyti
Gal kas nujauciate,gal i siuos kas panasaus yra blush2.gif

user posted image

Kaip myliu siuos vaje,vaje wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2012 02 16, 16:00)
Mano nosis nesutinka.  biggrin.gif Turiu ir tuos, ir tuos, bet būtent Dior'u beveik visai nesikvepinu, o į Givenchy pusę dažnai ranka tiesiasi. Sutinku, kad kažkokio panašumo turi, bet, mano galva, Dolce Vita tokia daugiau plevėsa, paviršutiniška (kaip ir pavadinimas sufleruoja  biggrin.gif ), netgi kiek "linijinė" ant mano odos. O Amarige Mariage būtent intensyvūs ir turtingi. Nors taip pat gan linijiniai. Beje, cinamono nei ten, nei ten nesuuoždiu. Na, gal labai norėdama, tik Givenchy.

Mariage tai turėtumėt suost ar norėdama, ar nenorėdama. Cinamoniška yra ir jų pradžia, dėl kurios didele dalimi kyla asociacijos su DVita rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 02 16, 19:11)
Mariage tai turėtumėt suost ar norėdama, ar  nenorėdama. Cinamoniška yra ir jų pradžia, dėl kurios didele dalimi kyla asociacijos su DVita rolleyes.gif

Yra ten to cinamono, bet, mano nosiai, nepakankamai. Aš juos ant nematūškių vien dėl to cinamono ir pirkau. Bet pauosčius teko nusivilti. Na, o Dolce Vita man - vaisiai ir kardamonas.
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 02 16, 18:11)
Mariage tai turėtumėt suost ar norėdama, ar  nenorėdama. Cinamoniška yra ir jų pradžia, dėl kurios didele dalimi kyla asociacijos su DVita rolleyes.gif

Cinamoną galiu toleruoti labai labai ribotai, o Mariage man patinka. Užtat vajei vajei, kaip nustebau, kad Mariage jo turėtų būti daug g.gif Absoliučiai juose nerandu cinamono g.gif
Atsakyti