Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

O yra kas panašaus į Hermes eau des merveilles elixir? smile.gif
Man jie vieni mėgstamiausių... wub.gif

O kuo skiriasi elixir edp nuo paprasto edp? ax.gif Bei, apskritai, edp nuo edt?
Turiu tik elixir, o kitų nesu uosčiusi dar...
Atsakyti
QUOTE(laPerlla @ 2012 02 02, 20:01)
O yra kas panašaus į Hermes eau des merveilles elixir?  smile.gif
Man jie vieni mėgstamiausių...  wub.gif

O kuo skiriasi elixir edp nuo paprasto edp?  ax.gif Bei, apskritai, edp nuo edt?
Turiu tik elixir, o kitų nesu uosčiusi dar...

į Eau des Merveilles Elixir panašūs paprasti Eau des Merveilles biggrin.gif
mano nuomone, abiejų turėt neverta, pernelyg panašūs, nors charakteriai jų ir skirtingi. man labiau patinka klasikiniai, jie labiau unisex. Elixir labiau žieminiai, saldūs, nors cinkelio nepraranda biggrin.gif
Elixir - edp, klasikiniai - edt. klasikinių edp nebūna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 02 02, 20:20)
į Eau des Merveilles Elixir panašūs paprasti Eau des Merveilles biggrin.gif
mano nuomone, abiejų turėt neverta, pernelyg panašūs, nors charakteriai jų ir skirtingi. man labiau patinka klasikiniai, jie labiau unisex. Elixir labiau žieminiai, saldūs, nors cinkelio nepraranda biggrin.gif
Elixir - edp, klasikiniai - edt. klasikinių edp nebūna schmoll.gif

Supratau, labai ačiū 4u.gif

Man dar superiniai Hermessence Vetiver Tonka... wub.gif
Atsakyti
Vakar testavau RP Fracas. Pirmas papurškimas ir aš apšalau - čia gi Carolina Herrera Carolina Herrera (dežutė smulkiais žirneliais). Ir šie du aromatai ne tai kad panašūs, primena vienas kitą, bet jie identiški, pasižiūrėjau piramides - tai 80% vienodos. Kadangi ši Carolina tapusi reta, mažai kas gali juos sulyginti. Carolina turiu, taigi Fracas atkrito, nors abeji aromatai nuostabūs (nes jie vienodi tongue.gif ).
user posted image=user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikta liūtė: 07 vasario 2012 - 09:30
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 02 07, 10:30)
Vakar testavau RP Fracas. Pirmas papurškimas ir aš apšalau - čia gi Carolina Herrera Carolina Herrera (dežutė smulkiais žirneliais). I. Kadangi ši Carolina tapusi reta, mažai kas gali juos sulyginti. Carolina turiu, taigi Fracas atkrito, nors abeji aromatai nuostabūs (nes jie vienodi tongue.gif ).

Dabar užsimaniau Carolinos Herreros(taip,taip tos, kurios dėžutė smulkiais žirneliais) rolleyes.gif Nors ir turiu Fracas. Man jie visai nepanašūs, nebent savo svaigumu.
O CH ne tokia ir reta. Nuėjęs į parduotuvę nenusipirksi, bet interneto platybėse gali už normalią kainą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo London: 07 vasario 2012 - 10:44
Carolina reta ta prasme, kad pardese jos seniai jau nera, o kadangi zmonem nera kaip patestuot ir uzsikabint, tai ir aklai manau is interneto nesisius. Siunciasi tik tie, kas kvapa zino. Vat taip ir dingsta is spintu geri kvepalai.
Atsakyti
Carolina Herrera is baltu geliu stpriai dominuoja gardenia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokiete @ 2012 02 07, 14:49)
Carolina Herrera is baltu geliu stpriai dominuoja gardenia?  g.gif

ne, ten ryski tuberoza rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 02 07, 10:30)
Vakar testavau RP Fracas. Pirmas papurškimas ir aš apšalau - čia gi Carolina Herrera Carolina Herrera (dežutė smulkiais žirneliais). Ir šie du aromatai ne tai kad panašūs, primena vienas kitą, bet jie identiški, pasižiūrėjau piramides - tai 80% vienodos. Kadangi ši Carolina tapusi reta, mažai kas gali juos sulyginti. Carolina turiu, taigi Fracas atkrito, nors abeji aromatai nuostabūs (nes jie vienodi tongue.gif ).
user posted image=user posted image

Turiu ir vienus ir kitus, bet jokio panasumo nerandu. Nebent tik tame, kad nei vieni, nei kiti nepatinka lotuliukas.gif Skirtingos musu nosytes, na ir oda taip pat
Atsakyti
Joooo, unikali mano nosis tongue.gif bet kas idomiausia piramides tai grynai copypaste padarytos, ir ne Carolinos naudai, Piguet pirmi sukure.
Atsakyti
Gal patartumėt koks artimiausias kvapas šiems:

user posted image

Jaunystėj jie man labai patiko.
Gal kas bandėt dabartinį variantą
user posted image

Ar panašus kvapas į senuosius Fidji?
Atsakyti
user posted image
ziurekit,gal zinot,kas i siuos panasus?dievinu si kvapa,bet kaina kandziojas g.gif
Atsakyti