Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

user posted image
gerokai panašūs į user posted image
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 01 25, 18:48)
user posted image
gerokai panašūs į user posted image

drinks_cheers.gif Man irgi.
Atsakyti
rusma, rutule, o Varvatosai nusaldeja bazėje? (nes mamzelės nenoriu purkštis ant savo odos dar ir dėl to,kad apsisaldinu)

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 01 25, 21:47)
rusma, rutule, o Varvatosai nusaldeja bazėje? (nes mamzelės nenoriu purkštis ant savo odos dar ir dėl to,kad apsisaldinu)

lyg ir ne g.gif . Niekaip nepavadinčiau įkyriai saldėjančiu JV, bet negaliu bazių palyginti, nežinau kurio iš jų saldesnė. Mat madmuazeles aš uostau tik priverčiamuoju būdu, kai šalia įsitaiso kokia madmuazelė, o pasitraukt nebūna kaip. Todėl nelabai įsivaizduoju, kas ten per saldumas nuo jos bazėje lieka...
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 01 25, 21:47)

Nebeturiu nė vienų, todėl jau sunku palyginti, bet kad man buvo panašūs, tai tikrai.
Atsakyti
Prada L'Eau Ambree ir MaxMara Kashmina Touch
Atsakyti
mano, seses ir draugo nosims panasus:
user posted image
EDT
ir
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 01 25, 20:47)

Jie tikrai panašūs į Coco Mademoiselle, bet dar man turi panašumo su Dior Dune. toks, sakyčiau, tarpinis variantas. lyginant JV mažiau "vyriški", ne tokie griežti kaip CM, minkštesni, tai ir tas saldumas aiškiau juntamas.
Atsakyti
O gal žinote panašu kvapa i Trussardi Skin ax.gif man jie taip patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 01 31, 16:39)
Jie tikrai panašūs į Coco Mademoiselle, bet dar man turi panašumo su Dior Dune. toks, sakyčiau, tarpinis variantas. lyginant JV mažiau "vyriški", ne tokie griežti kaip CM, minkštesni, tai ir tas saldumas aiškiau juntamas.

su Dune? valio! reikia būtiniausiai susirasti.

ps.peršokant šią jungtį, CM su Dune nebūč sulyginus rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(barboraite @ 2012 01 31, 22:36)
O gal žinote panašu kvapa i Trussardi Skin ax.gif man jie taip patinka wub.gif

man asmeniškai panašūs šie Balenciaga
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 01 31, 22:18)
ps.peršokant šią jungtį, CM su Dune nebūč sulyginus rolleyes.gif

tai jie ir nelyginimai, tik JV abu atpažįstami rolleyes.gif beje, CM labiau.
Atsakyti
Gal galite pasiūlyti panašų kvapą į Hugo Boss "Hugo woman"? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiva: 02 vasario 2012 - 14:10