Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(Benicio @ 2012 01 10, 15:57)
Asmeniškai, Drakono pradžia žiauriai mediciniška. Primena dezinfekuojantį, spiritinį vaistą. Po penkiolikos minučių daktariukai dingsta.

O i ka visa tai panasu? ar nera tokio giminisko meno kurinio? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2012 01 10, 16:57)
Asmeniškai, Drakono pradžia žiauriai mediciniška. Primena dezinfekuojantį, spiritinį vaistą. Po penkiolikos minučių daktariukai dingsta.

Wajėsaw, ne! NE! lotuliukas.gif Jau geriau sutikčiau dėl panašumo į Shalimar - jeigu pasikvėpinta vos vos vos, tai abudu sieja kažkoks gilus minkštumas. Bet iš esmės man nėra panašūs. Gal labai tolimą panašumą, kaip ir su Shalimar, įžvelgčiau su Dior Dune... Bet tikrai panašių nesu radus.
Atsakyti
Va, sugalvojau, tik ne kaip kvepalo konkrečiai ar ne ant savęs, o nuo kitų žmonių šleifo - panašu į Coromandel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 01 10, 17:11)
O i ka visa tai panasu? ar nera tokio giminisko meno kurinio?  bigsmile.gif

Nei vaisto pavadinimo tongue.gif , nei į kokį ''kūrinį'' panašumo - nežinau.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 01 03, 21:37)
Profumi del Forte - Versilia Vintage Ambra Mediterranea
user posted image
ir
user posted image
Po pirmųjų natų greito nugesimo Versilia Vintage Ambra Mediterranea pakvimpa bent jau mano nosiai taip pat kaip Black Afgano. Skiriasi šiek tiek tik bazė, kuri Ambra Mediterranea yra saldesnė, švelnesnė, labiau juntama vanilė ir ambra.

drinks_cheers.gif ir man kaip reikiant panašumo turi... Versilia Vintage Ambra Mediterranea - stipriai padegusi ambra, afganas - stipriai padegusi žolė... Tas padegimas man labai panašus. Tik ambroje jis ambriškas, o Black Afgano - mano nosiui labai vetiveriškas.
Papildyta:
QUOTE(biologė @ 2012 01 10, 17:18)
Bet tikrai panašių nesu radus.

Man drakonas (edp) širdim/baze turi panašumo į Parfumerie Generale Aomassai № 10 .
Daktariukais irgi kvepia (viršutinėm natom), ir per tuos "daktariukus" turi giminystės su YSL Nu, simbolinės daugiau, bet turi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 13 sausio 2012 - 14:21
QUOTE(Benicio @ 2012 01 10, 15:57)

Jokio vaistu kvapo as juose nesuuodziau ir jokiu medicininiu improvizaciju mano galvoje susijusiu su drakonu- neatrasta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 01 13, 14:17)
drinks_cheers.gif ir man kaip reikiant panašumo turi...  Versilia Vintage Ambra Mediterranea  - stipriai padegusi ambra, afganas - stipriai padegusi žolė... Tas padegimas man labai panašus. Tik ambroje jis ambriškas, o Black Afgano - mano nosiui labai vetiveriškas.

man irgi panašu. ar padegimas ten, ar kas, bet panašu. tik man ne iš gerosios pusės. man tiek viename, tiek kitame kažkoks nemalonus tas padegimas verysad.gif

beje, pirmos sekundės Versilia man šiek tiek primena AG Ambre Fetiche.
Atsakyti
user posted image
Viršutinėm natom labai panašūs į

user posted image

Tik paskui Volupte palengvėja, pažaliuoja ir tampa visai nieko bendro nebeturinčiais, nes Spellbound kinta labai nedaug.
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 01 13, 13:18)
Jokio vaistu kvapo as juose nesuuodziau ir jokiu medicininiu improvizaciju mano galvoje susijusiu su drakonu- neatrasta.  g.gif

drinks_cheers.gif
Ten gi toks tirstas saldumas, kas madicinisko gali but.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2012 01 10, 15:47)
Panasiu i Drakona dar neteko rasti...

Man asmeniškai į Cartier Drakoną panašus L'Artisan Parfumeur Al Oudh. Medienos akordai iš tos pačios serijos kaip ir Hermes Stebuklingame Vandenyje.
Atsakyti
Garbingosios mergaitės, kas jums yra panašu į Hermes Vetiver Tonka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 01 18, 13:41)
Garbingosios mergaitės, kas jums yra panašu į Hermes Vetiver Tonka?  smile.gif

Man į Byredo Bal d"Afrique.
Atsakyti