Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(Roxetė @ 2011 04 20, 22:36)
drinks_cheers.gif  ir man tai du skirtingi kvapai. Shiseido rugsteleje, o mademoiselle saldesis  cool.gif

Būtent drinks_cheers.gif Shiseido tikrai rūgštelė faina faina biggrin.gif , o Mademoiselle ir milijoną pinigų gavusi rūgštumo nerasčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 04 21, 14:34)
Būtent drinks_cheers.gif Shiseido tikrai rūgštelė faina faina biggrin.gif , o Mademoiselle ir milijoną pinigų gavusi rūgštumo nerasčiau biggrin.gif

uz tai ir as neradau panasumo. O kuo jie panasus kitoms?
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 04 22, 10:46)
uz tai ir as neradau panasumo. O kuo jie panasus kitoms?

Viršutinėm natom smile.gif kokias 5-10 pirmų minučių Zen man kvepia madmuazeliškai. Dabar jau įsitikinau, kad ne tik slogai esant ir nepasivaideno smile.gif
Atsakyti
Man labai primena vieni kitus Cartier Le Baiser Du Dragon ir Frederic Malle Musc Ravageur.
Atsakyti
Pastarieji du man ne itin panašūs ax.gif , Cartier švelnesnis, o Musc Ravageur tokia vanilės ir cinamono bomba.. gan agresyvi, tiršta.. Le Baiser du Dragon man labiau primena EL Youth Dew, o Musc Ravageur panašūs į JPG Gaultier 2. ax.gif Nors gal čia tik mano snapui tokie panašumai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiVidz: 24 balandžio 2011 - 21:42
O man kaip tik Cartier ryškesni, agresyvesni, tirštesni. Skirtingi tie mūsų snapai ax.gif .
Atsakyti
mano nosiai labai panasus kvapai D&G Light blue ir Lanvin Eclat d'arpege ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora* @ 2011 04 27, 20:36)

schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora* @ 2011 04 27, 19:36)

Visiskai ne schmoll.gif D&G gaivus, o Lanvin man salduciai tokie....
Atsakyti
man labai panašūs Cristobal by Cristobal Balenciaga ir Lalique Le Parfum by Lalique ax.gif tik Cristobal intensyvesnis ir sodresnis kvapas
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 04 29, 09:03)
man labai panašūs Cristobal by Cristobal Balenciaga ir Lalique Le Parfum by Lalique ax.gif tik Cristobal intensyvesnis ir sodresnis kvapas

Na mano nosiai šitie abu nieko bendra neturi.
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 04 29, 11:03)

Na, ir man neee... Abstrakčiai kalbant - CB man yra saldūs su cinkeliu, o L - saldūs ir tiek, be cinkelio smile.gif
Atsakyti