Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(eglegle @ 2012 01 06, 20:36)
Nedaug, bet šiek tiek:

Yves Rocher Ispahan ir Fendi Asja (tik Ispahan labiau nueina į senojo Opium pusę, o Asja su savo vaisiais nežinau kur nueina  smile.gif )

jetau kaip skaniai prisijuokiau lotuliukas.gif turgut Asja isvaro su tais vaisiais kompoto virt
Atsakyti
Nasomatto Black Afgano ir Carner Barselona Cuirs
Atsakyti
Sveikos,gal zinot i kokius kitus kvepalus panasus Michael Kors "Michael Kors" kvepalai?

user posted image

Labai masina nusipirkti internetu,o Lt nera kur ju pauostyt schmoll.gif
Atsakyti
Niekaip neatsikratau minties, kad Etro Vicolo Fiori man primena TF BO.......

Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2012 01 04, 12:27)
Man pirmuosiuose (Profumi del Forte - Versilia Vintage Ambra Mediterranea) per daug ambros, kad būtų panašu į Black Afgano  schmoll.gif

drinks_cheers.gif man labiau į AG Ambre Fetishe
Atsakyti

I tema:
gal zinot kas panasu i Robert Piguet Visa? Nu niekaip nerandu ramybes, kazkas man juose tokio pazystamo, tikrai uostyto, bet kas... g.gif
user posted image
[/quote]

na jei neklystu, labai panašu į Dior Adict ar Lancome Hypnose.... kažkas tokio... norėčiau šių kvepaliukų wub.gif
Atsakyti
Ar gali buti panasu, ar paistausi? biggrin.gif

Mano nosiai pasirode labai panasus. bigsmile.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 01 10, 17:12)
Ar gali buti panasu?  biggrin.gif

schmoll.gif Man, deja, niekaip ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 01 10, 15:17)
schmoll.gif Man, deja, niekaip ne  unsure.gif

verysad.gif o gal kazka kita artima siam drakonui pasakytumet? Kadangi po ranka shalimar neturiu, lyg primine man ji, pasipurskus drakonu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 10 sausio 2012 - 15:21
Man Drakonas i Shalimar visai nepanasus. Drakona myliu be galo, o Shalimar as netoleruoju kazkurios natos, tai jiems abejinga. Panasiu i Drakona dar neteko rasti...
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2012 01 10, 17:47)
Panasiu i Drakona dar neteko rasti...

drinks_cheers.gif ir aš dar suku galvą, bet nesugalvoju smile.gif
Atsakyti
Asmeniškai, Drakono pradžia žiauriai mediciniška. Primena dezinfekuojantį, spiritinį vaistą. Po penkiolikos minučių daktariukai dingsta.
Atsakyti