Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(zuvyte26 @ 2012 01 03, 20:37)

Man pirmuosiuose (Profumi del Forte - Versilia Vintage Ambra Mediterranea) per daug ambros, kad būtų panašu į Black Afgano schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mizantropė @ 2011 12 31, 01:44)
nieko nepaveiksi, kažkaip net nepadoriai panašūs kvapai

Absoliučiai nepanašūs... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 12 31, 12:32)
Aš Cinema kaip artimą giminaitę statau su Roberto Cavalli - Serpentine edp.

Tikrai giminaitė. Pritariu.
Atsakyti
Mano nosiai panašūs, tik pirmieji švelnesni.
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2012 01 04, 10:27)
Man pirmuosiuose (Profumi del Forte - Versilia Vintage Ambra Mediterranea) per daug ambros, kad būtų panašu į Black Afgano  schmoll.gif

Gaila, aš juose daug ambros neradau. O taip tikėjausi, ieškojau, tyrinėjau kvapą - nieko išskyrus degintą sausą medieną, lapus, žarijas ir pelenus. Darbe net nejaukiai jaučiausi - tarsi būčiau prismilkiusi visą ofisą verysad.gif
Atsakyti
user posted image
IRuser posted image

Gal panašumo įspūdį daro aldehidai, bet pradinėse ir vidurinėse natose (o ant bloterio ir bazėje), mano nosiai, panašumas neabejotinas. Nors Y yra gaivesnis, salsvesnis - gelsvesnis, ryškesnės gėlės, o Caleche daugiau jaučiasi oda ir bazėje visai išnyksta gėlės. Parašiau išlaukusi tik 3 val, tai gal dar kas ir pasikeis biggrin.gif
Atsakyti
kazka bendro turi:

user posted image

ir

user posted image

bent man jie labai labai panasus, ypac po kokiu 15min pasipurskus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(GintarėV. @ 2012 01 04, 16:12)
Mano nosiai panašūs, tik pirmieji švelnesni.
user posted image
ir
user posted image

oi tos mūsų nosytės biggrin.gif man tai šie abu kvapai visai nepanašūs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2012 01 05, 21:17)
oi tos mūsų nosytės biggrin.gif man tai šie abu kvapai visai nepanašūs schmoll.gif

Man irgi,pirmus myyyliu,antrų -pakęst negaliu topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 01 05, 21:20)
Man irgi,pirmus myyyliu,antrų -pakęst negaliu topsecret.gif

drinks_cheers.gif Lygiai taip pat.
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2012 01 05, 13:50)
user posted image
IRuser posted image

Gal panašumo įspūdį daro aldehidai, bet pradinėse ir vidurinėse natose (o ant bloterio ir bazėje), mano nosiai, panašumas neabejotinas. Nors Y yra gaivesnis, salsvesnis - gelsvesnis, ryškesnės gėlės, o Caleche daugiau jaučiasi oda ir bazėje visai išnyksta gėlės. Parašiau išlaukusi tik 3 val, tai gal dar kas ir pasikeis biggrin.gif

Man ne. g.gif
Atsakyti
DK Essence Wenge ir M. Micallef Black Sea.
user posted image + user posted image

Atsakyti
Nedaug, bet šiek tiek:

Yves Rocher Ispahan ir Fendi Asja (tik Ispahan labiau nueina į senojo Opium pusę, o Asja su savo vaisiais nežinau kur nueina smile.gif )
Atsakyti