Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

Gavau Kenzo gele dovanu ..Prastumiau uz beveik puse kainos kad tik greiciau atsikratyt wacko.gif Labai ne mano.. Uosciau Jungle ir kazkoki eau de.....plum, tai tas plum paskui visa diena persekiojo biggrin.gif O Amour tai ir nepazystu bet abejoju ar verta pazindintis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inevitable @ 2011 12 29, 18:30)
Gavau Kenzo gele dovanu ..Prastumiau uz beveik puse kainos kad tik greiciau atsikratyt  wacko.gif Labai ne mano.. Uosciau Jungle ir kazkoki eau de.....plum, tai tas plum paskui visa diena persekiojo  biggrin.gif O Amour tai ir nepazystu bet abejoju ar verta pazindintis  blush2.gif

Gele ir man nepatinka biggrin.gif Amour man labai malonus, svelniai saldus kvapas, toks kaip saldinto ryziu pudingo rolleyes.gif
Verta verta, kuo daugiau pazindinames, tuo daugiau atrandame. Ne visi kvapai malonus, bet kaip sakoma, nepabandes nesuzinosi ax.gif
Atsakyti
Man labai panasus kvapai:

user posted image user posted image
Papildyta:
QUOTE(Inevitable @ 2011 12 29, 18:30)
Gavau Kenzo gele dovanu ..Prastumiau uz beveik puse kainos kad tik greiciau atsikratyt  wacko.gif Labai ne mano.. Uosciau Jungle ir kazkoki eau de.....plum, tai tas plum paskui visa diena persekiojo  biggrin.gif O Amour tai ir nepazystu bet abejoju ar verta pazindintis  blush2.gif

Kenzo Amour- jau vien pavadinimas sako, kad tai meile nuo pirmo pabandymo biggrin.gif O gele specifinis kvapelis, ne visiems priimtinas, arba dievinamas, kaip ir maistingasis kenzo Dramblys cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 30 gruodžio 2011 - 19:58
tie patys gimimo metai (2004), ir tėtušis tas pats (Žakas Kavalierius) g.gif
nieko nepaveiksi, kažkaip net nepadoriai panašūs kvapai

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mizantropė: 30 gruodžio 2011 - 23:45
QUOTE(Mizantropė @ 2011 12 31, 00:44)
kažkaip net nepadoriai panašūs kvapai

Nieko sau naujiena, net kėdėj atsilošiau smile.gif. Cinemos gaila nebeturiu, mėginčiau ieškoti nors kokio krislelio panašumo tarp jų. Nes šiaip iš atminties tai man jie ne tik nepadoriai, jie man net nė iš tolių toliausių nepanašūs. Na gal jazminas abiejuose jaučiasi, bet visai kitoks. Cinemoje saldžiai svaigiai su kitų gėlių kvapais supintas (EDT nemaloniai sausas, EDP - maloniai drėgnas), o Trouble man - karšta arbata su citrina uostant iš buteliuko, ant odos - jau nebe arbata, citriniškas, aitrokas, jazminis kvapas, labiau link uogieninių, nei link gėlinių... Nors žiūriu fragrantikietės irgi lygina Trouble, tik su Cinemos limituotom versijom... Iš šitų kažkurią atomaizery turiu, kada nors laisvalaikiu palyginti reikės. Pati nesugalvočiau, kad galima čia panašumų ieškoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Roxetė @ 2011 12 30, 21:00)
Man labai panasus kvapai:

user posted image                            user posted image
Papildyta:

drinks_cheers.gif yra yra daug panašumų...
Abu man buvo kategorijoje "sudie" labai greitai... Abu panašaus saldumo, panašaus lipnumo, kurdavo tą patį jausmą - tarsi apsigaubusi medžiaga, pagaminta iš kvepalų... Ir abu turi kaip labai patinkančius ta pati giminaitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mizantropė @ 2011 12 30, 23:44)

swoon.gif Man neturi jokio panašumo. schmoll.gif 100 proc. pritariu Rusmai. Cinema yra mano signature kvapas. Trouble testuojant net mintis nebuvo kilusi apie jų panašumą.
Aš Cinema kaip artimą giminaitę statau su Roberto Cavalli - Serpentine edp.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 31 gruodžio 2011 - 10:37
Laba,
Noreciau paklaust eksperciu 4u.gif
Uosciau Dior midnight poison is pradziu toks astrus kvapas pasklido, dar netycia ant rankos purkstelejau, kad is karto begau nuo to buteliuko biggrin.gif O vat isedus i masina toks malonus kvapas pasklido, kad dar ilgai ji uzuodziau wub.gif Gal kuri zinote dar panasiu kvepaliuku? 4u.gif
Atsakyti
Trouble ir Cinema man nelabai nelabai panasus blush2.gif
QUOTE(Smilik @ 2011 12 31, 10:49)
Laba,
Noreciau paklaust eksperciu  4u.gif
Uosciau Dior midnight poison is pradziu toks astrus kvapas pasklido, dar netycia ant rankos purkstelejau, kad is karto begau nuo to buteliuko  biggrin.gif O vat isedus i masina toks malonus kvapas pasklido, kad dar ilgai ji uzuodziau  wub.gif Gal kuri zinote  dar panasiu kvepaliuku? 4u.gif

Gal siek tiek i YSL Elle g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 31 gruodžio 2011 - 12:39
QUOTE(Mizantropė @ 2011 12 31, 00:44)

Na, tikrai nepanašūs. Net nebūčiau pagalvojus.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 12 31, 10:32)

Aš Cinema kaip artimą giminaitę statau su Roberto Cavalli - Serpentine edp.

drinks_cheers.gif tikrai giminigi kvapai
Atsakyti
Šiandien patestavau "Back to Black" by Killian, parbėgus namo sulyginau su Brecourt "Haram" - ir akurat - bazės labai panašios, mano nosiai beveik tas pats.
user posted image user posted image
Atsakyti
Profumi del Forte - Versilia Vintage Ambra Mediterranea
user posted image
ir
user posted image
Po pirmųjų natų greito nugesimo Versilia Vintage Ambra Mediterranea pakvimpa bent jau mano nosiai taip pat kaip Black Afgano. Skiriasi šiek tiek tik bazė, kuri Ambra Mediterranea yra saldesnė, švelnesnė, labiau juntama vanilė ir ambra. Jeigu reiktų rinktis tarp šių dviejų - be abejonių rinkčiausi Profumi del Forte.

Fragranticoj buvo palyginimas Ambra Mediterranea su Nasomatto - Duro g.gif Gaila, bet pastarųjų nesu dar testavusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 03 sausio 2012 - 20:42