Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(eglegle @ 2011 11 14, 15:42)
Keiko Mecheri Bois de Santal ir Versace Crystal Noir  g.gif

bigsmile.gif Kaip įdomu bigsmile.gif Iš kur gauti Bois de Santal? mastau.gif
Eglegle, testavai iš mėginuko? Pastaruoju metu mane labai sudomino Keiko Mecheri kvapai. Ir nežinau kas man čia darosi, bet Crystal Noir man patinka - mane šie kvepalai veikia raminančiai, atpalaiduojančiai. Laimė, kad aplink niekas jais nesikvėpina...tokioj provincijoj laimė apskritai, nes aš nei vienos moters nesu sutikusi kvepiančios Chanel einamiausiais kveplais. Jei ką suuodžiu - tai gaiviakai iš Moschino hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 14 lapkričio 2011 - 18:35
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 11 14, 20:30)
bigsmile.gif Kaip įdomu  bigsmile.gif Iš kur gauti Bois de Santal? mastau.gif
Eglegle, testavai iš mėginuko?

Aha, gavau tris KM mėginukus - šitą, Scarlett (pobaisis žalėsis) ir Cuir Cordoba (panašus į Daim Blond). Nėr kada testuot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 11 14, 15:42)
Keiko Mecheri Bois de Santal ir Versace Crystal Noir  g.gif

sakai g.gif Crystal Noir man totali gardenija, Bois de Santal - yra gėlinio, bet ne tas (osmanthus ten, man skirtingai kvepia, plius santal'as viską permuša).
tarp kitko, kaip normaliai lietuviškai santal? blush2.gif

QUOTE(zuvyte26 @ 2011 11 14, 18:30)
bigsmile.gif Kaip įdomu  bigsmile.gif Iš kur gauti Bois de Santal? mastau.gif

galiu nupurkšt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2011 11 14, 19:26)
Scarlett (pobaisis žalėsis)

gerai skamba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 11 14, 22:36)
sakai  g.gif Crystal Noir man totali gardenija, Bois de Santal - yra gėlinio, bet ne tas (osmanthus ten, man skirtingai kvepia, plius santal'as viską permuša).
tarp kitko, kaip normaliai lietuviškai santal?  blush2.gif

http://www.vlkk.lt/lit/2908
tai man tubūt tas kristalas jau visur vaidenasi smile.gif Na, šiaip savo sudėtim nėra panašūs, bet gal ant mano odos, o gal tiesiog bendru savo kvapu - niekaip negaliu atsikratyt minties, kad čia kristalas unsure.gif
Cuir Cordoba laaabai silpnas, ir ne tiek jau panašus į Daim Blond, kaip pasirodė. Gaila būt mokėt tiek pinigų.
O Scarlett - cypalas smile.gif Cypia prieskoniai (aišku, pipirai man pirmiausia) su rože ir mandarinais. Ir dar išlenda ta metalinė nata, panašiai kaip Rossy de Palma, tik žalėsiškai metalinė schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 14 lapkričio 2011 - 20:56
user posted image

ir

user posted image

g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kartą susimaišė ant riešo DG 3 vandenėlis su Chloe Love pudra - ir kaip rezultatas pasivaideno Givenchy Organza biggrin.gif Bandysiu dar lens.gif

Gal kas darydami ... + ... + ... = gavote malonų rezultatą... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokiete @ 2011 11 22, 18:17)
Kartą susimaišė ant riešo DG 3 vandenėlis su Chloe Love pudra - ir kaip rezultatas pasivaideno Givenchy Organza  biggrin.gif  Bandysiu dar  lens.gif

Gal kas darydami ... + ... + ... = gavote malonų rezultatą...   biggrin.gif

O aš netyčiukais kartelį sumaičiau ant riešo CD "Addict" ir BVLGARI "Omnia crystalline" blush2.gif , bet blyn, koks geras mix'iukas išėjo bigsmile.gif , net pati nustebau unsure.gif . Dabar kartais taip darau, nes komplimentai garantuoti thumbup.gif . Deja, nežinau, - vienam ar kitam kvapui, o galbūt tam mano išrastam mix'ui lotuliukas.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 11 22, 22:19)
O aš netyčiukais kartelį sumaičiau ant riešo CD "Addict" ir BVLGARI "Omnia crystalline" blush2.gif , bet blyn, koks geras mix'iukas išėjo bigsmile.gif , net pati nustebau unsure.gif . Dabar kartais taip darau, nes komplimentai garantuoti thumbup.gif . Deja, nežinau, - vienam ar kitam kvapui, o galbūt tam mano išrastam mix'ui lotuliukas.gif  biggrin.gif .

thumbup.gif
Atsakyti
Beje, labai knietėtų sužinoti, kas gali prilygti mano itin mėgstamiems:
user posted image
Kai kas juos lygino su CHANEL "Chance" ar net GUCCI BY GUCCI, bet, bent jau mano nosiai, tai jie visiškai visiškai nepanašūs schmoll.gif .
Atsakyti
Labas 4u.gif
Gal kas patars kokie būtų panašus kvepalai į šiuos Chanel - „Chance Eau Fraîche"? Kristianoje prašiau pagalbos, bet deja konsultantė jos nesuteikė.
Atsakyti
Sveiki,Sveikos. Noreciau paklausti apie vyriskus kvepalus turiu as Versace Eau Fraiche user posted image labai patinka man jie bet gal yra kazkas panasaus gal skanesniu ? Patinka toks saldus kvapas. Gal kas ka rekomenduotu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Banzay: 25 lapkričio 2011 - 19:52
QUOTE(ssimon @ 2011 11 22, 23:15)
Labas 4u.gif
Gal kas patars kokie būtų panašus kvepalai į šiuos Chanel - „Chance Eau Fraîche"? Kristianoje prašiau pagalbos, bet deja konsultantė jos nesuteikė.

Man asmeniskai sitie turi panasumo su Diesel Fuel For Life Unlimited EDP. Tik Diesel intensyvesni truputi... mirksiukas.gif
Atsakyti