Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

Madness ir Kingdom mano nosiai visai nepanašūs g.gif ...Kingdom toks šiltas ir sodrus, o madness'as šaltas kaip velnias ir sterilus kaip ligoninės operacinė biggrin.gif . Tikrai gal skirtingai oda juos atskleidžia mirksiukas.gif , šiaip labai įdomus atradimas, Roxete mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 04 15, 09:41)
Roxete, o tu bandžiusi Dior Dune? Jie tau į Kingdom nepanašūs smile.gif?

Turiu, megstu, bet jokio panasumo man nera nei su Kingdom nei su Madness ax.gif

QUOTE(SiVidz @ 2011 04 15, 10:31)
Madness ir Kingdom mano nosiai visai nepanašūs  g.gif ...Kingdom toks šiltas ir sodrus, o madness'as šaltas kaip velnias ir sterilus kaip ligoninės operacinė  biggrin.gif . Tikrai gal skirtingai oda juos atskleidžia  mirksiukas.gif , šiaip labai įdomus atradimas, Roxete  mirksiukas.gif

Vakare vel abu testuosiu, jau net paciai idomu, kaip cia sitaip. unsure.gif Reiks ant bloterio pabandyt abejus ir palygint dar karta. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2011 04 15, 11:31)
madness'as šaltas kaip velnias ir sterilus kaip ligoninės operacinė  biggrin.gif

Labai taiklus Madness apibūdinimas drinks_cheers.gif Man irgi jie nepanašūs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 04 15, 14:14)
Turiu, megstu, bet jokio panasumo man nera nei su Kingdom nei su Madness  ax.gif

Su Madness Dune tikrai nieko panašaus neturi. O tuo tarpu su Kingdom - daug kam panašūs. http://minervos.word...-dune-kvepalai/ - čia kometaruose apie tai pasisakę. Tai matyt tavo oda labai įdomiai Kingdom'ą atskleidžia smile.gif
Atsakyti
Ta pačia proga dar užsiminsiu, kad į Dior Dune ryškaus panašumo man turi
user posted image
Atsakyti
Vakar išparduotuvėje klausimas buvo:
Ar user posted image panašu į user posted image
Jau norėjosi rašyti, kad jeigu taip būtų, tai Shiseido Zen būčiau seniai atsikračiusi. Ale atminimams atgaivinti purkštelėjau. Pirmom natom pasirodė nerealiai panašūs, tiesiog identiški (man dabar sloga, anksčiau niekada tokių minčių į galvą neatėjo - atminty įstrigę visai skirtingi kvepalai, nelyginami tarpusavy atrodė perskaičius klausimą). Tiesa, po kokių 10 min. panašumo nebeliko.
Įdomu - ar jums jie panašūs/nepanašūs?
Atsakyti
Iš pirmo pauostymo - taip.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 04 16, 07:54)

Visiškai man nepanašūs smile.gif ,užtat randu daug bendra tarp
user posted image
ir
user posted image
Ant manęs jie vos ne identiški,o ant kitų -užuodžiu skirtingus kvapus g.gif
Atsakyti
Mano nosiai kažką bendro turintys :

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
JHAG Not a Perfume panašūs į D&G Light Blue
user posted imageiruser posted image
user posted image
Papildyta:

turiu abu, tai mizeris ten to panašumo cool.gif
Atsakyti

Visiškai ne. Niekada nesupratau tų, kurie sako, jog panašūs.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 04 17, 15:02)
Visiškai ne. Niekada nesupratau tų, kurie sako, jog panašūs.

drinks_cheers.gif ir man tai du skirtingi kvapai. Shiseido rugsteleje, o mademoiselle saldesis cool.gif
Atsakyti