Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(pelytea. @ 2011 10 10, 22:04)
man jie nepanasus 4u.gif

Aciu. 4u.gif lengvesni turbut? nors midnight poison man ne is lengvuju artilerijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*NU* @ 2011 10 09, 22:21)
Man tai visiškai skirtingos operos... g.gif pirmųjų nepavadinčiau gaiviais ir labai nemėgstu, o antruosius karštą vasaros dieną visai "vilkėčiau" ax.gif

Turiu cindy crawford waterfall kvepalus, anksciau lb patiko, dabar ju nemegstu. Neseniai testavau Gucci II ir pastebejau, kad jie man kazka primena, veliau uostidama atsimeniau savo waterfall kvepalus g.gif . Is smalsumo paliginau ju bazes, dauguma natu sutampa- nosis mane neapgavo.
Man jie geliu- vandens grupe, o crawford waterfall taip pat nepavadinciau gaiviais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 10 11, 11:21)
Aciu.  4u.gif  lengvesni turbut? nors midnight poison man ne is lengvuju artilerijos  rolleyes.gif

kuria prasme lengwesni? rolleyes.gif nemanau, kad is wis galima siu kvepalu edp versija lygint su edt, nes kaip zinom pastaruoju metu labai madinga kurti nauja kwapa tuo paciu pawadinimu, tik pridejus eau legere, edt ir t.t.
Atsakyti
Nepaprastai panašūs, o, mano nosiai, net identiški kvapai:
user posted image
user posted image

Turiu abejus, tai vienų žadu atsisakyti, nes, kai kvepiu vienu ar kitu, kas žino tą kvapą, klausia ar tik ne ADDICT'u pasikvepinusi esu. Būna, kad ir pastaruoju, būna - XOXO biggrin.gif . Kam patinka mėlynas ADDICT, bet kaina kandžiojasi, drąsiai, jei tik kur rasit, galit rinktis XOXO "Heartbeat", juolab, kad šitų kaina trigubai ar net keturgubai mažesnė, o laiko jie ne ką prasčiau nei DIOR'iniai (gal net geriau g.gif ).
Beje, vakar specialiai pakvepinau megztuko rankogalius: vieną ADDICTu, kitą - HEARTBEAT'u, tai šian va, dabar uodžiu, neįmanoma atskirti, ant kurios rankovės, kuris. Jau ir pati susimaišiau, nes nepamenu, kurią rankovę, kuriuo aromatu kvepinau smile.gif .
Tiesa, FRAGNATICA'os komentaruose jie taip pat tapatinami drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigena: 13 spalio 2011 - 11:18
labai panašūs Lolita Lempicka EDP ir Guerlain My Insolence.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2011 10 18, 09:30)
labai panašūs Lolita Lempicka EDP ir Guerlain My Insolence.

Oi, man visiškai ne smile.gif
Atsakyti
Ar yra kokie panašūs kvepalai į VERSACE, tik pigesni?
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 10 18, 09:34)
Oi, man visiškai ne smile.gif

vakar palyginau abu, tai tikrai nėra panašūs biggrin.gif bet vat kažką bendro turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 10 13, 12:05)
Nepaprastai panašūs, o, mano nosiai, net identiški kvapai:
user posted image
user posted image

Turiu abejus, tai vienų žadu atsisakyti, nes, kai kvepiu vienu ar kitu, kas žino tą kvapą, klausia ar tik ne ADDICT'u pasikvepinusi esu. Būna, kad ir pastaruoju, būna - XOXO biggrin.gif . Kam patinka mėlynas ADDICT, bet kaina kandžiojasi, drąsiai, jei tik kur rasit, galit rinktis XOXO "Heartbeat", juolab, kad šitų kaina trigubai ar net keturgubai mažesnė, o laiko jie ne ką prasčiau nei DIOR'iniai (gal net geriau g.gif ).
Beje, vakar specialiai pakvepinau megztuko rankogalius: vieną ADDICTu, kitą - HEARTBEAT'u, tai šian va, dabar uodžiu, neįmanoma atskirti, ant kurios rankovės, kuris. Jau ir pati susimaišiau, nes nepamenu, kurią rankovę, kuriuo aromatu kvepinau smile.gif .
Tiesa, FRAGNATICA'os komentaruose jie taip pat tapatinami drinks_cheers.gif .

bigsmile.gif o kur parduodami HEARTBEAT??? Suintrigavot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2011 10 19, 13:38)
bigsmile.gif  o kur parduodami HEARTBEAT??? Suintrigavot smile.gif

Mačiau, kad šita pati narė ir pardavinėjo juos Išparduotuvėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 10 19, 13:52)
Mačiau, kad šita pati narė ir pardavinėjo juos Išparduotuvėj  mirksiukas.gif

Jau pardaviau. O siaip LT jų tikrai nerasit.
Atsakyti
Ant mano odos labai panašiai skleidžiasi, tiksliau iš tos pačios operos, kaip yra sakoma, Mona di Oria du kvapai Ambre ir Vanille. Taigi niekaip nenusprendžiu, kurie man labiau patinka ir kurių labiau noriu.
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 26 spalio 2011 - 10:55