Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

Technique Indiscrete Delivre Moi ant mano odos - gerokai supaprastintas Guerlain L'Heure Bleue EDP variantas
Atsakyti
Gal nevisai kvepalai, o tiksliau visai ne kvepalai. bet vis gi. biggrin.gif Mano sios dienos atradimas. Kad Les Karites kremas rankoms ir nagams kvepe visiskai kaip Lolita Lempicka klasikiniai kvepalai. Rimtai, jai kam patinka sis kvapas butinai ismeginkit sita krema, neitiketinas panasumas. biggrin.gif

http://www.vaistine....r...5&ID=341449

Atsakyti

JULIETTE HAS A GUN CITIZEN QUEEN

ir

FENDI PALAZZO edp
Atsakyti
Gal tik taip pasirodė iš pirmo žvilgsnio, bet... g.gif
Tauer Verdant ir Byredo Mister Marvelous
Atsakyti
(pati su savim kalbuos, nieks nieko nerašo...)

Bvlgari Omnia ir Versace Crystal Noir
Atsakyti
Užtat skaito lens.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 09 21, 17:49)
(pati su savim kalbuos, nieks nieko nerašo...)

Bvlgari Omnia ir Versace Crystal Noir

Oho, rimtai? blink.gif man Omnia tokie šilti, apgaubiantys, labai primena tą pienišką indišką arbatą, o va Crystal noir gana pretenzingi, šaltoki, turbūt galėčiau sakyti prabangūs... nors su jais rimčiau niekad nebandžiau pažindintis.
Atsakyti
QUOTE(Mizantropė @ 2011 09 22, 15:21)
Oho, rimtai? blink.gif man Omnia tokie šilti, apgaubiantys, labai primena tą pienišką indišką arbatą, o va Crystal noir gana pretenzingi, šaltoki, turbūt galėčiau sakyti prabangūs... nors su jais rimčiau niekad nebandžiau pažindintis.

O aš į Omnia neįsigilinau smile.gif Gal tik pirmas įspūdis, bet jie abu man labai sintetiniai ir turi tą specifinį "kristalnoiriškumą", kuriuo, bent jau mano nosiai, kvepia kone pusė Vilniaus (čia turbūt dėl to, kad po nemenko skaičiaus turėtų Noir buteliukų nebegaliu jų pakęsti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 22 rugsėjo 2011 - 13:32
Nežinau, gal tik man taip pasirodė, bet panašumą radau šiuose kvepaluose Versace Crystal Noir ir Estee Lauder Sensuous Nude smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 09 22, 13:32)
O aš į Omnia neįsigilinau smile.gif Gal tik pirmas įspūdis, bet jie abu man labai sintetiniai ir turi tą specifinį "kristalnoiriškumą", kuriuo, bent jau mano nosiai, kvepia kone pusė Vilniaus (čia turbūt dėl to, kad po nemenko skaičiaus turėtų Noir buteliukų nebegaliu jų pakęsti)

neįsivaizduoju eglegle's kvepiančios Versace Crystal Noir g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 09 22, 17:10)
neįsivaizduoju eglegle's kvepiančios Versace Crystal Noir  g.gif

bigsmile.gif Ir dar kiek komplimentų sulaukdavau - iš pažįstamų vyrų, net iš buvusio šefo bigsmile.gif O buteliukų sunaudota gal trys 30-tukai, du 50-tukai ir pusantro 90-tuko, na, kažkiek panašiai. Gal per 3 metus g.gif Ai, dar rinkinys buvo su visom kūno teplionėm biggrin.gif Ir dargi ne per seniausiai buvau nusipirkus, neva prisiminimui - patapo labai klaiku ir iškart pardaviau biggrin.gif Absurdas, ir ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Gal visai nusišnekėsiu, bet man Tom Ford Japon Noir panašūs į Paloma Picasso EDP, tik Japone daug prieskonių g.gif Ir jau visai nebesistebiu, kad kažkam Fragranticoj pasirodė, jog Tom Ford Arabian Wood panašūs į Balmain Ivoire g.gif
Atsakyti