Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

Šitie trys man susiję:

JHAG Lady Vengeance, Montale Black Aoud ir Tom Ford Noir de Noir

Pagalvojus, kam reikia trijų panašių, jei vienus jau turiu (buteliuko pavidalu)? Bet reikia biggrin.gif Buteliukai tai juodi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 17 rugpjūčio 2011 - 07:23
Vis nerasdavau SL Gris Clair, ant rankos nepabandydavau. Taigi labai norėtas pabandyti, pabandytas ir rezultatas - beveik Eisenberg J'ose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 08 17, 18:22)
Vis nerasdavau SL Gris Clair, ant rankos nepabandydavau. Taigi labai norėtas pabandyti, pabandytas ir rezultatas - beveik Eisenberg J'ose  smile.gif

o man visai nepanašūs ax.gif
Atsakyti
Kokie kvepaliukai yra panašus į
In the mood for love Tender
G Ferre?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linute***: 22 rugpjūčio 2011 - 12:11
Sveikos, ar sie kvepaliukai panasus tarpusavyje? Ar jie tokie pat? 4u.gif

http://www.kvepaluma...e-EDP-50ml.html

http://celebrity-fra...-christian.html
Atsakyti
mielosios kvapų žinovės, gal iš savo ir MB patirties žinote, kuris VYRIŠKAS kvapas panašus į Jean Paul Gaultier "Le male"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2011 08 31, 11:49)
mielosios kvapų žinovės, gal iš savo ir MB patirties žinote, kuris VYRIŠKAS kvapas panašus į Jean Paul Gaultier "Le male"?  g.gif

Cuba Gold
Atsakyti
Merginos, aš esu Mexx gerbėja, bet jie kažkaip neilgai ant manęs laikosi. Gal žinot kokių panašių kvapų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2011 08 31, 12:48)

o ju LT galima kazkur rasti?
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2011 08 31, 13:37)
o ju LT galima kazkur rasti?

turbūt ne unsure.gif
Atsakyti
Kaip visada rizikuoju nusišnekėt, bet šitie du - netolimi giminaičiai, ypač savo bazėmis. Man jie vienas kitą puikiai pakeičia esant reikalui.

user posted image
ir user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mizantropė @ 2011 09 01, 21:16)
Kaip visada rizikuoju nusišnekėt, bet šitie du - netolimi giminaičiai, ypač savo bazėmis. Man jie vienas kitą puikiai pakeičia esant reikalui.

user posted image
ir user posted image

Man jie nepanasus, kiek pamenu Desnuda, man tokie pudriniai pipiriukai... o Kenzo daug ryskesnis kvapas
Atsakyti