Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(Marmaledas @ 2011 06 18, 20:29)
buteliukas neišvaizdus,skaidrus  ilgas baltas,kiekis apie 100ml,sakyčiau,bet daugiau užrašų,apart LAKROIX,nieko nėra

Jei LaKroix, tai gali būti, kad kopija. Ilgo balto buteliuko nepamenu, tačiau, turiu pasakyti, nesu Christian Lacroix kvepalų žinovė.
Avon konsultantai prieš keletą metų platino Christian Lacroix - Rouge. Žinau, kad šie kvepalai buvo gana populiarūs. Bet šitų buteliukas raudonas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 06 19, 19:50)
Jei LaKroix, tai gali būti, kad kopija. Ilgo balto buteliuko nepamenu, tačiau, turiu pasakyti, nesu Christian Lacroix kvepalų žinovė.
Avon konsultantai prieš keletą metų platino Christian Lacroix - Rouge. Žinau, kad šie kvepalai buvo gana populiarūs. Bet šitų buteliukas raudonas..  g.gif

ačiū už atsakymą-užrašas kaip parašiau-Lacroix,bet daugiau a nei raidės-nieko nelikę,tik nežinau ar nutrinta,ar nebuvę.Labai panašus kvapas yra iš pakaitalų-Roxanne serijos(jei teisingai parašiau g.gif ) ant dugniuko lipdukas W40-gal bent šitus kas žinot kaip iššifruot kieno,,atgarsis"?nes tikrai labai panašus tik švelnesnis,ne toks aštrus
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2011 06 19, 21:44)
ačiū už atsakymą-užrašas kaip parašiau-Lacroix,bet daugiau a nei raidės-nieko nelikę,tik nežinau ar nutrinta,ar nebuvę.Labai panašus kvapas yra iš pakaitalų-Roxanne serijos(jei teisingai parašiau  g.gif ) ant dugniuko lipdukas W40-gal bent šitus kas žinot kaip iššifruot  kieno,,atgarsis"?nes tikrai labai panašus tik švelnesnis,ne toks aštrus

manau jum paprasciau butu nufotografuoti ta tuscia buteliuka, ikelti cia, ir kas zinos ir atpazins, tikrai jum parasys 4u.gif
Atsakyti
tai vat tame ir bėda-jisai pas anytą,man jo tikrai neteks greitu laiku vėl pamatyti,šiaip tai aš mielai nuotrauką padaryčiau ax.gif paprašė tokius pat nupirkt,tai aš pavadinimą nusirašiau ir maniau kad bus paprasta doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
tada pati anyta galetu nufotografuoti smile.gif nors cia irgi kaip kam, pvz mano anyta bevargo atsiustu man nuotrauka, o vat mano mama be sansu smile.gif
Atsakyti
Atrodo, radau http://www.york-capi...iski/si.31;ti.2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 06 19, 23:45)

dėkoju,tikrai tikrai tikrai šitie!!!!o dėl nuotraukos gavimo iš jos-be šansų,fotiku nesinaudoja ji,o ir šiaip nelabai pažangi pensininkė schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 19 birželio 2011 - 22:06
user posted image ir user posted image

Atsakyti
Gal žinote panašų į šį kvapą..... g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 20 birželio 2011 - 09:11
Pauosciau seses Dior Miss cherry ir man susivaideno, kad as kazka girdeto turiu, nu ne typ top panasus kvapas, bet kazka panasaus turi g.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 20 birželio 2011 - 10:50
QUOTE(Krisanta @ 2011 06 20, 09:11)
Gal žinote panašų į šį kvapą..... g.gif
user posted image

Man asmeniškai Eclix turi panašumo su Lolita Lempicka smile.gif
user posted image
Atsakyti
Man Eclix panašūs į
user posted image
nors ir tarp daugiau Nina Ricci kvepalų man panašių yra, pvz. Le Paradis de Nina
Atsakyti