Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

QUOTE(WWWitch @ 2011 06 15, 12:45)
Laukiu, kada galesiu priglausti Gentiane Blanche  bigsmile.gif

SL Bas de Soie gražiai pudriškas - patinka?

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 06 16, 11:59)
SL Bas de Soie gražiai pudriškas - patinka?

is minetu Bas de Soie labiausiai sodus ir primena man
Bas de Soie- grazus kvapas, ferulos kartumas labai graziai risasi su iriso pudriskumu. Elegantiskas, paprastas, bet neprastas, labai French
Atsakyti
sutinku.

juokas - anądien jau anktrąkart susimaišiau...ryte pasikvepinusi Bas de Soie, vakare "atsišviežijau" Nilo sodais smile.gif
beje susimaišę jie dera.

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 06 16, 21:19)
sutinku.

juokas - anądien jau anktrąkart susimaišiau...ryte pasikvepinusi Bas de Soie, vakare "atsišviežijau" Nilo sodais smile.gif
beje susimaišę jie dera.

Vat ir as sprendziu dilema. Esu nutarusi, kad reikia artimame horizonte 2 Lutensu: tamsesnio ir lengvesnio (gal gelinio). Del tamsesnio, jau zinau- Serge Noire (dar masciau ilgai ir nuobodziai apie La Myrrhe, bet jos pas mus nera, tai nusprendziau ir nebeieskoti tuo tarpu).
O del lengvesnio... metausi. Is pradziu beveik nusprendziau Fleurs d'Oranger, toks sauletas pasitikejimo savim kvapas. Bet pradejo stipriai vilioti jazminas. O dabar ir ant silkiniu kojinaiciu meskereles uzkibau. Va ir neapsisprendziu nors tu ka, nors lengvesni siuo metu olfaktoriniam garderobui gerokai aktualesni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2011 06 17, 15:26)
Vat ir as sprendziu dilema. Esu nutarusi, kad reikia artimame horizonte 2 Lutensu: tamsesnio ir lengvesnio (gal gelinio). Del tamsesnio, jau zinau- Serge Noire (dar masciau ilgai ir nuobodziai apie La Myrrhe, bet jos pas mus nera, tai nusprendziau ir nebeieskoti tuo tarpu).
O del lengvesnio... metausi. Is pradziu beveik nusprendziau Fleurs d'Oranger, toks sauletas pasitikejimo savim kvapas. Bet pradejo stipriai vilioti jazminas. O dabar ir ant silkiniu kojinaiciu meskereles uzkibau. Va ir neapsisprendziu nors tu ka, nors lengvesni siuo metu olfaktoriniam garderobui gerokai aktualesni  unsure.gif

kad būtų "lengviau" apsispręst, siūlau metodologinį pakeitimą: apelsinžiedžių negretinti nei prie tamsių (nes džiaugsmas!), nei prie lengvų (nes sodrus!)
jis tiesiog savarankiškas oranžinis džiugesio butelaitis.
rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 06 17, 15:34)
kad būtų "lengviau" apsispręst, siūlau metodologinį pakeitimą: apelsinžiedžių negretinti nei prie tamsių (nes džiaugsmas!), nei prie lengvų (nes sodrus!)
jis tiesiog savarankiškas oranžinis džiugesio butelaitis.
rolleyes.gif

suformuluosiu tikslaiu- niekaip neisrisu, ar antrasis butelaitis turetu buti apelsinziedziu, jazminu, ar silkines kojinaites. Visi turi savo charakteri, visi grazus, visi tinka- ir visu daugmaz vienodai reikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2011 06 17, 16:17)
visu daugmaz vienodai reikia  cool.gif

vis tiek niekaip nesigauna du biggrin.gif

Atsakyti
user posted image

ir

user posted image

Atsakyti
blink.gif Kuom? blink.gif blink.gif blink.gif
Na man tai nė per kur biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemist @ 2011 06 17, 21:49)
blink.gif Kuom?  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Na man tai nė per kur biggrin.gif  4u.gif

nzn, atejo drauge pasikvepinusi Womanity, bet ant jos jie man tikriausiai Halloween'u kvepia unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
susidūriau su rimta problema-anyta paprašė surasti jai kvepalus,tokius kokius turi ir naudoja-buteliukas neišvaizdus,skaidrus ilgas baltas,kiekis apie 100ml,sakyčiau,bet daugiau užrašų,apart LAKROIX,nieko nėra-help,kur tokių gauti???nežinau ar tai ne kopija,bet kvapas stiprus,aštrokas,sakyčiau,laiko puikiai,kiek internete ieškau,tai buteliukai visai kitoki nei pas ją,gal kas nors kur nors susidūrę?neįsivaizduoju iš kur ji juos gavus-gal per nešiojančius paddielkes platintojus,ar AVON platintojus,ar dovanų,galbūt gavus,pati nepamena,bet jau seniai tą buteliuką mūčina,ir jau baigiasi.
Gal atsiras numanančių ko ieškot man???
Atsakyti
user posted image

user posted image

Nu nors tu ką, užuodžia mano nosis panašumų ir viskas g.gif
Atsakyti