Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai IV

Atidarau jau ketvirtąją temelę pokalbiams apie panašius kvepalus.

Senos temos apie panašius kvepalus:

1 tema

2 tema

3 tema

Smagių diskusijų 4u.gif
Atsakyti
user posted image ir user posted image
vieni is ju ne kvepalai, bet kvapas vaje vaje kaip panasus biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Man labai panasus :
EDP
user posted image

ir siandien naujai atrasti:
EDT
user posted image

nu viens prie vieno mano nosiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 04 14, 12:39)
Man labai panasus :
EDP
user posted image

ir siandien naujai atrasti:
EDT
user posted image

nu viens prie vieno mano nosiai  blush2.gif

Oho kaip skirtingai suodžiam - niekaip nesugalvočiau jų lyginti, net menkiausio panašumo neįžvelgiu.
Jeigu su kuo man Madness ir lyginasi (ne, 1:1, bet šiek tiek) - tai YSL Nu EDP ir viršutinėm natom - Estee Lauder Youth-Dew Amber Nude...
Atsakyti
man irgi nepanašūs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 04 14, 12:39)
Man labai panasus :
nu viens prie vieno mano nosiai  blush2.gif

Absoliučiai skirtingi. Nič nieko bendro tarp jų neižvelgiu. Madness švarus, sterilus kvapas, o Kingdom sodrus animalistinis. Mano nosis nesuuodžia jokių panašumų rolleyes.gif
Atsakyti
spec. dar karta juos uzpurskiau ant skirtingu riesu, nu labai panasu, be galo, tik kingdom ryskesni tokie. wub.gif super atradimas mano nosiai. mirksiukas.gif bus pakaitalas kingdomui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 04 14, 18:52)
spec. dar karta juos uzpurskiau ant skirtingu riesu, nu labai panasu, be galo, tik kingdom ryskesni tokie.  wub.gif  super atradimas mano nosiai. mirksiukas.gif  bus pakaitalas kingdomui  biggrin.gif

Šaunu, kad tau jie panašūs, matyt oda panašiai kažkaip atskleidžia, skaniai kvepėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 04 14, 19:25)
Šaunu, kad tau jie panašūs, matyt oda panašiai kažkaip atskleidžia, skaniai kvepėt  mirksiukas.gif

Va butent purskiau ant odos, ant riesu odos. NU labai labai gimininga man, net sumaisyt galiu kuris yra kuris. Matyt, mano nosis - apgavike, jei jums panasumu nera hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 04 14, 18:31)
Va butent purskiau ant odos, ant riesu odos. NU labai labai gimininga man, net sumaisyt galiu kuris yra kuris. Matyt, mano nosis - apgavike, jei jums panasumu nera  hihihi.gif

O gal oda apgavikė biggrin.gif
Turiu įtarimų, kad būtent Kingdom ant skirtingos odos skirtingai ir skleidžiasi, ypač animalistinės jų natos.
Tų antrųjų neuosčiau, nieko negaliu apie juos pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 04 14, 18:52)
spec. dar karta juos uzpurskiau ant skirtingu riesu, nu labai panasu, be galo, tik kingdom ryskesni tokie.  wub.gif  super atradimas mano nosiai. mirksiukas.gif  bus pakaitalas kingdomui  biggrin.gif

Roxete, o tu bandžiusi Dior Dune? Jie tau į Kingdom nepanašūs smile.gif?
Atsakyti
user posted image user posted image

beveik dvyniai smile.gif
Atsakyti