QUOTE(kantri4 @ 2013 07 10, 14:59)
Na gal ir kvailai paklausiu dabar, bet tada kas gali ta sunkia negalia gauti, as suprantu tada vaikas ligonineje turi buta ar kaip? nes mano dukra gavo vidutine negalia, ji pati nevaiksto, sedi vos vos, nekalba, nevalgo, nemoka maisto nuryti, maitinu is buteliuko, nes man tas zondas kosmaras , pastovus nerviniai priepuoliai, bet mes namuose, ir ta negalia ejau tvarkytis, nes Vilniuje mum pasake, kad ja turedami gausime visas proceduras nepertraukiamai, o gavosi taip ,kad dabar susitvarkiau jau patvirtino ja ir mum rebilitaciniame pasake, kad viska nutraukia nes jau isnaudojom savo vizitu skaiciu siais metais. Tai kam tada ta negalia isvis skiria? Nes Vilniuje mum sake, kad mes gausime sanatorijas, mes gausime mankstas , masazus.lokopeda , nes reikia nepetraukiamo gydymo, bet kadangi turim ne sunkia negalia tai viska nutrauke. Tai man jau ir idomu tai kokios bukles vaikas turi but,kad gautu ta sunkia negalia?es maniske nevaiksto, nekalba, nevalgo, neryna maisto reikalinga prieziura 24 valandas per para, ir man jau tai atrodo tikrai baisu, tai kokios situacijos tas vaikas turi but ,kad gautu ta sunkia, prie gydymo aparatu prijungtas?
Spauskit savo gydytoja,kad normaliai dokumentus supildytu,pas mus lengva negale,bet urologas sake,kad mums priklauso vidutine,pasake savo gydytoja spausti,kad normaliai dokumentus uzpildytu,nes su musu diagnoze lengva yra per maza.
Del raidos centro,tai priklauso 2 kartus i metus,viena karta dieniniai uzsiemimai,antras kartas stacionaras,kai isnaudoji juos,vel galima nemokamai kreiptis kitais metais.