Labai noriu tooookios suknytės, bet niekaip neįkertu tokio nėrimo su nenutraukiamu siūlu , o daryt kiekvieną atskirai turbūt siūlų kaišiojimas užknistų negyvai . Gal kas bent žodžiu paaiškintų
Jooooooo, va čia tai dar viena ant žaizdos ir spalva man tiktų Kiek čia darbelio . Aš iš atskirų nesiryšiu
QUOTE(Lupita 77 @ 2011 07 01, 15:17)
Labai noriu tooookios suknytės, bet niekaip neįkertu tokio nėrimo su nenutraukiamu siūlu , o daryt kiekvieną atskirai turbūt siūlų kaišiojimas užknistų negyvai . Gal kas bent žodžiu paaiškintų
na, nežinau, kas konkrečiai yra neaišku, bet 2-ame psl sudėjau schemas, mažųjų monetų nėrimo eiliškumą, pagal kurias nėriau...su didelėmis monetomis viskas analogiškai...
o vat nėrimas iš atskirų monetų ir jų jungimas.... tai jaučiu nebaigčiau per kelis metus
Uksne, o kur apatinę suknelę pirkot?
Aš internetu vieną tokią siunčiausi, bet ji visa matinė, o petnešėlės atlaso žvilgesio, nei šis nei tas, o ir krūtinė ten nevisai gerai su ja atrodo, reikia dairytis kitos pasuknutės.
Aš irgi labai kapeikinės suknelės užsinorėjau, juolab kad turiu koljė prie kaklo na gyn iš tokių blyniukų kaip suknelė, turėtų visai gražiai atrodyti
Beja, o kaip į ją įlysti?.. jei liemenį prigludusį padaryti tai paskui neis jos apsirengti. Ar laisvas tokias darėt?..
Aš internetu vieną tokią siunčiausi, bet ji visa matinė, o petnešėlės atlaso žvilgesio, nei šis nei tas, o ir krūtinė ten nevisai gerai su ja atrodo, reikia dairytis kitos pasuknutės.
Aš irgi labai kapeikinės suknelės užsinorėjau, juolab kad turiu koljė prie kaklo na gyn iš tokių blyniukų kaip suknelė, turėtų visai gražiai atrodyti
Beja, o kaip į ją įlysti?.. jei liemenį prigludusį padaryti tai paskui neis jos apsirengti. Ar laisvas tokias darėt?..
QUOTE(axioma @ 2011 07 14, 14:25)
Uksne, o kur apatinę suknelę pirkot?
pas mane yra 2 pasuknelės, tos, kur biške aptraukia šonus Viena iš triumpho , kita iš sepalla. Ta iš sepalos labiau patinka, nes yra šviesesnio atspalvio ir labiau išryškėja tada pačios monetos. O įlyst įlendu...nežinau, man kažkaip tie siūlai pasitempia kiek reikia
Va, kaip tik nusifotkinau naujai, su sepalos apatiniu ir , beje, truputį pataisiau - patrumpinau rankoves, nes smuko nuo pečių
išties labai gražiai atrodo
savaitgalį reikės braukti siūlų pirkti
savaitgalį reikės braukti siūlų pirkti
o šios suknelės dalys atskirai neriamos ar kaip ?
Labai gražūs darbai.
Kiek maždaug siūlų reikia tokiai suknelei? Ugdau mintį ką nors panašaus nusinerti...
Kiek maždaug siūlų reikia tokiai suknelei? Ugdau mintį ką nors panašaus nusinerti...
QUOTE(Vike @ 2012 02 25, 19:35)
Labai gražūs darbai.
atsakymas pries 2 puslapius
QUOTE(Uksnė @ 2011 04 26, 21:37)
nėriau iš Maxi Sunaudojau 4 kamuoliukus (po 100 g) ir teko 5-ą pirkt, nes pritrūkau apnėrimui Bet aš esu didelė Kūdesnei , manau, ir 3-jų pakaktų...arba 4-ių ir dar liktų
Jei planai nepasikeis, tai šią savaitę turėčiau pasirodyt
Jei planai nepasikeis, tai šią savaitę turėčiau pasirodyt
truputi kitaip ...