Įkraunama...
Įkraunama...

"Aukso monetų" suknelė

Nu ką, pagaliau nusipirkau tuos apatinius, tai ta proga rodausi ax.gif Tik reikia dar ir liemenuką kūno spalvos nusipirkt, nes negražiai nugara šviečiasi smile.gif

user posted image

user posted image

Dieve Dieve koks banginis
blush2.gif
Atsakyti
pirmiausia tai pasijuokiau is tos geltonos frazes biggrin.gif taip nuo dusios biggrin.gif kiekviena esam savimi bent kazkiek nepatenkintos,normalu irnesakyk.gif
o suknele faina,tik spalva vos ne kuno,tai nieko neimatau tu monetu grozio cool.gif gal jai pasukneles reikia tamsesnes? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 27 balandžio 2011 - 21:53
QUOTE(Olaiva @ 2011 04 27, 22:50)
*pirmiausia tai pasijuokiau is tos geltonos frazes  biggrin.gif taip nuo dusios  biggrin.gif kiekviena esam savimi bent kazkiek nepatenkintos,normalu irnesakyk.gif
**o suknele faina,tik spalva vos ne kuno,tai nieko neimatau tu monetu grozio  cool.gif gal jai pasukneles reikia tamsesnes? g.gif

* biggrin.gif biggrin.gif
**nu net nežinau, ten kur pirkau, tai labai didelio pasirinkimo ir nebuvo, dar juodų buvo biggrin.gif O kažkur lakstyt ir ieškotis taip pat noro nebebuvo cool.gif Teks susigyvent su tokia spalva, nes tie apatiniai daugiau kainavo nei patys siūlai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O aš vakar vakare susinervinau ir numečiau į kampą blush2.gif tegul susiguli, gal noras pakils vėliau
QUOTE(Uksnė @ 2011 04 27, 23:26)
Nu ką, pagaliau nusipirkau tuos apatinius, tai ta proga rodausi ax.gif Tik reikia dar ir liemenuką kūno spalvos nusipirkt, nes negražiai nugara šviečiasi smile.gif

kai pasižiūri ant žmogaus, visai gražiai žiūrisi ir po suknele žmogus o ne banginis mirksiukas.gif , spėju aš panašiai atrodyčiau g.gif
Pas mane monetos mažesnė gaunasi, tai daugiau jų reikės, o tas dalykas mane žudo doh.gif gal storesnius siūlus imti? Kokio dydžio cm monetos pas jus gavosi?
Atsakyti
gražu bigsmile.gif spalvytė mano irgi tokia
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 04 28, 07:30)
*O aš vakar vakare susinervinau ir numečiau į kampą  blush2.gif tegul susiguli, gal noras pakils vėliau

kai pasižiūri ant žmogaus, visai gražiai žiūrisi ir po suknele žmogus o ne banginis  mirksiukas.gif , spėju aš panašiai atrodyčiau  g.gif
**Pas mane monetos mažesnė gaunasi, tai daugiau jų reikės, o tas dalykas mane žudo  doh.gif gal storesnius siūlus imti? Kokio dydžio cm monetos pas jus gavosi?

* o tai ko dabar, kas nesigavo? g.gif Pačios monetos ne tokios, ar jau sujungimas koją pakišo?
**o kodėl mažesnės, gal siūlai labai ploni g.gif Man didelės monetos apie 6 cm, o mažos - 5 cm. Čia skersmuo, kartu su vadinamais pikais (stulpeliai su užm., kur išsudėstę kaip saulutė)

QUOTE(meskute231 @ 2011 04 28, 08:23)
gražu  bigsmile.gif spalvytė mano irgi tokia

lauksim rezultatų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2011 04 28, 12:21)
* o tai ko dabar, kas nesigavo? g.gif Pačios monetos ne tokios, ar jau sujungimas koją pakišo?
**o kodėl mažesnės, gal siūlai labai ploni g.gif Man didelės monetos apie 6 cm, o mažos - 5 cm. Čia skersmuo, kartu su vadinamais pikais (stulpeliai su užm., kur išsudėstę kaip saulutė)

Mano siūlai plonesni, nes 50 g, 360 m. (maxi 100 g, 560 m jei gerai pamenu ax.gif )
Na, mano moneta didžioji vos 5 cm, tai mažoji bus vos 4 cm (nebenėriau). Ir man vientisai nerti nesisekė, tas sujungimas durnas gaunasi - jovalas pas mane, kiekviena moneta atskirai greičiau nėrėsi man blush2.gif

Be to mano spalva panaši buvo, tik gal geltonesnė cool.gif
Atsakyti
Agnesyte nepergyvenk, mažesnės kapeikytės tai ji bus labiau panaši į pirmą variantą, o kai didesnės tai panašiau į žurnalo variantą, regimai didesnės kapeikos ten. pas mane irgi gaunasi jos nedidukės. neriu kiekvieną apskritimuką atskirai
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2011 04 28, 14:22)
Agnesyte nepergyvenk, mažesnės kapeikytės tai ji bus labiau panaši į pirmą variantą, o kai didesnės tai panašiau į žurnalo variantą, regimai didesnės kapeikos ten. pas mane irgi gaunasi jos nedidukės. neriu kiekvieną apskritimuką atskirai

ačiū už padrąsinimą 4u.gif
Pradedu vėl kauptis ir imtis darbo, nes man ši suknelė wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif Gražu labai,bet jau kiek reikia pritaupyt monetų....
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2011 04 27, 22:26)

wub.gif thumbup.gif
turėčiau daugiau patirties su vašeliu, tai jau nerčiausi tokį grožį, dabar belieka tik akis paganyti ax.gif
Atsakyti
Uksnė,graži suknytė mirksiukas.gif
Atsakyti