Nu ką, pagaliau nusipirkau tuos apatinius, tai ta proga rodausi Tik reikia dar ir liemenuką kūno spalvos nusipirkt, nes negražiai nugara šviečiasi
Dieve Dieve koks banginis
pirmiausia tai pasijuokiau is tos geltonos frazes taip nuo dusios kiekviena esam savimi bent kazkiek nepatenkintos,normalu
o suknele faina,tik spalva vos ne kuno,tai nieko neimatau tu monetu grozio gal jai pasukneles reikia tamsesnes?
o suknele faina,tik spalva vos ne kuno,tai nieko neimatau tu monetu grozio gal jai pasukneles reikia tamsesnes?
QUOTE(Olaiva @ 2011 04 27, 22:50)
*pirmiausia tai pasijuokiau is tos geltonos frazes taip nuo dusios kiekviena esam savimi bent kazkiek nepatenkintos,normalu
**o suknele faina,tik spalva vos ne kuno,tai nieko neimatau tu monetu grozio gal jai pasukneles reikia tamsesnes?
**o suknele faina,tik spalva vos ne kuno,tai nieko neimatau tu monetu grozio gal jai pasukneles reikia tamsesnes?
*
**nu net nežinau, ten kur pirkau, tai labai didelio pasirinkimo ir nebuvo, dar juodų buvo O kažkur lakstyt ir ieškotis taip pat noro nebebuvo Teks susigyvent su tokia spalva, nes tie apatiniai daugiau kainavo nei patys siūlai
O aš vakar vakare susinervinau ir numečiau į kampą tegul susiguli, gal noras pakils vėliau
kai pasižiūri ant žmogaus, visai gražiai žiūrisi ir po suknele žmogus o ne banginis , spėju aš panašiai atrodyčiau
Pas mane monetos mažesnė gaunasi, tai daugiau jų reikės, o tas dalykas mane žudo gal storesnius siūlus imti? Kokio dydžio cm monetos pas jus gavosi?
QUOTE(Uksnė @ 2011 04 27, 23:26)
Nu ką, pagaliau nusipirkau tuos apatinius, tai ta proga rodausi Tik reikia dar ir liemenuką kūno spalvos nusipirkt, nes negražiai nugara šviečiasi
kai pasižiūri ant žmogaus, visai gražiai žiūrisi ir po suknele žmogus o ne banginis , spėju aš panašiai atrodyčiau
Pas mane monetos mažesnė gaunasi, tai daugiau jų reikės, o tas dalykas mane žudo gal storesnius siūlus imti? Kokio dydžio cm monetos pas jus gavosi?
gražu spalvytė mano irgi tokia
QUOTE(Agnesyte @ 2011 04 28, 07:30)
*O aš vakar vakare susinervinau ir numečiau į kampą tegul susiguli, gal noras pakils vėliau
**Pas mane monetos mažesnė gaunasi, tai daugiau jų reikės, o tas dalykas mane žudo gal storesnius siūlus imti? Kokio dydžio cm monetos pas jus gavosi?
**Pas mane monetos mažesnė gaunasi, tai daugiau jų reikės, o tas dalykas mane žudo gal storesnius siūlus imti? Kokio dydžio cm monetos pas jus gavosi?
* o tai ko dabar, kas nesigavo? Pačios monetos ne tokios, ar jau sujungimas koją pakišo?
**o kodėl mažesnės, gal siūlai labai ploni Man didelės monetos apie 6 cm, o mažos - 5 cm. Čia skersmuo, kartu su vadinamais pikais (stulpeliai su užm., kur išsudėstę kaip saulutė)
QUOTE(meskute231 @ 2011 04 28, 08:23)
gražu spalvytė mano irgi tokia
lauksim rezultatų
QUOTE(Uksnė @ 2011 04 28, 12:21)
* o tai ko dabar, kas nesigavo? Pačios monetos ne tokios, ar jau sujungimas koją pakišo?
**o kodėl mažesnės, gal siūlai labai ploni Man didelės monetos apie 6 cm, o mažos - 5 cm. Čia skersmuo, kartu su vadinamais pikais (stulpeliai su užm., kur išsudėstę kaip saulutė)
Mano siūlai plonesni, nes 50 g, 360 m. (maxi 100 g, 560 m jei gerai pamenu )
Na, mano moneta didžioji vos 5 cm, tai mažoji bus vos 4 cm (nebenėriau). Ir man vientisai nerti nesisekė, tas sujungimas durnas gaunasi - jovalas pas mane, kiekviena moneta atskirai greičiau nėrėsi man
Be to mano spalva panaši buvo, tik gal geltonesnė
Agnesyte nepergyvenk, mažesnės kapeikytės tai ji bus labiau panaši į pirmą variantą, o kai didesnės tai panašiau į žurnalo variantą, regimai didesnės kapeikos ten. pas mane irgi gaunasi jos nedidukės. neriu kiekvieną apskritimuką atskirai
QUOTE(meskute231 @ 2011 04 28, 14:22)
Agnesyte nepergyvenk, mažesnės kapeikytės tai ji bus labiau panaši į pirmą variantą, o kai didesnės tai panašiau į žurnalo variantą, regimai didesnės kapeikos ten. pas mane irgi gaunasi jos nedidukės. neriu kiekvieną apskritimuką atskirai
ačiū už padrąsinimą
Pradedu vėl kauptis ir imtis darbo, nes man ši suknelė
Gražu labai,bet jau kiek reikia pritaupyt monetų....
QUOTE(Uksnė @ 2011 04 27, 22:26)
turėčiau daugiau patirties su vašeliu, tai jau nerčiausi tokį grožį, dabar belieka tik akis paganyti
Uksnė,graži suknytė