QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 10 28, 10:12)
pas mane po 50g tai 50g 120 metru
2-iem postais auksciau jau panasei atsake jum dar turbut ir daugiau reiks nes metrazas mazesnis ir jus aukstesne
galvociau su kokia 1500 galetumet pradet megzti, jau geriau tegul lieka o ne truksta jei liks tai gal kepure iseis, as taip mastau
Papildyta:
QUOTE(Fever Ray @ 2011 10 28, 11:03)
valioooo
nes aš amžius amžinuosius rankom skalbiu
Kai ant popieriuko buna nupiesta ranka "bliude" tai reikia skalbti tik rankom vesiam vandeni, o jei uzrasyta temperatura tai skalbiu su masina ir ne visada su vilnos programa ir dar ne vieno nesutrauke. Tik vienus man sutrauke bet neziurejau kaip juos skalbti tai maximoj parduodamus angoros siulus rusiskus su raudona etikete. O viena dekuti kur gavau dovanu darbe tai bendradarbe viena sake skalbe su vilnos programa ir sutrauke o as rizikavau ir man nesutrauke liko koks buves.
Prirasiau patirciu
Papildyta:
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 10 28, 12:16)
o va sito geriau nebandykit
siandien isbandziau ant vyro megztuko su angora, buvo parasyta,jog galima skalbti 40 laipsniu ant vilnos programos,taip ir darydavau,bet sikart jis buvo pakankamai nesvarus,tad surizikavau - ikisau paprasta programa 40 laipsniu 1000 apsuku - rezultatas - megztinis bambos nebedengia
Tai dabar teks jum nesioti