sveikos mezgejeles pati sau nemezgiau gal 4 metus, tai dabar kyla klausimas turiu 1200m vidutinio storumo siulu,mezgant suknele gerosiomis akimis siek tiek su kiaurasciu,ar uztektu tiek? Nesioju 34, arba XS dydi.
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 10 27, 18:07)
sveikos mezgejeles pati sau nemezgiau gal 4 metus, tai dabar kyla klausimas turiu 1200m vidutinio storumo siulu,mezgant suknele gerosiomis akimis siek tiek su kiaurasciu,ar uztektu tiek? Nesioju 34, arba XS dydi.
As kai pirkau kazkada sau pacius pirmus siulus, man pardaveja pasake, visada prisimink, kad apibegti aplink save reikia 1000 m . As tik sumykiau ir isejau, jau mezgu n metu, bet taip ir nesuprantu ka ji turejo omeny Cia su rankovem ar ne...kokio ilgio?
Gal kas nors zino daugiau apie ta apibegima aplink save?
Man su siulu pirkimu visada problema, nemoku apskaiciuot Todel amzinai arba pritruksta arba lieka Ypac kai pradziai perku siulus, padedu juos, o poto galvoju ka is sito kiekio galima gauti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 10 27, 18:07)
Vidutiniam megstukui, 38 dydžio maždaug, mano siūlų pardavėja skaičiuoja apie 1500m.taigi manau,kad neužteks
QUOTE(delfiniux @ 2011 10 27, 20:15)
Vidutiniam megstukui, 38 dydžio maždaug, mano siūlų pardavėja skaičiuoja apie 1500m.taigi manau,kad neužteks
oj neparasiau,be rankoviu ir trumpa noreciau megztis, bet mano ugis ne is maziausiu -1,70 cm, aciu uz patarimus, manau teks is to megztis tuomet tik sijonuka... nes paemiau visus kiek tokios spalvos pardutouveje turejo... o kitos spalvos ideti nesinori,noreciau,kad butu vienspalve...
nebent kad turetu nako firmos color 6696 (vuoletine sodri)
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 10 27, 18:19)
oj neparasiau,be rankoviu ir trumpa noreciau megztis, bet mano ugis ne is maziausiu -1,70 cm, aciu uz patarimus, manau teks is to megztis tuomet tik sijonuka... nes paemiau visus kiek tokios spalvos pardutouveje turejo... o kitos spalvos ideti nesinori,noreciau,kad butu vienspalve...
tai trumpa liemene? Tai aisku uzteks
mano ūgis 1.56, dydis XS-S. Prigludusiai suknelei ilgomis rankovėmis šiek tiek virš kelių sumezgiau ~ 1200 m.
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 10 27, 20:23)
tai trumpa liemene? Tai aisku uzteks
ne liemene, uzpakaliuka dengia suknele,ir pasilenkt irgi dar bus imanoma rytoj bandysiu pervaziuoti dar siulu parduotuves gal rasciau dar kokius 200g jei liks tai nes sijono baisiai nenoriu,jauciu jei ir negausiu surizikuosiu...
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 10 26, 16:46)
O kodel prie veiduko spalvas neatitaiket? vienoj pusej viena spalva, kitoj kita Taip pjauna aki
Tame visas gražumas
Sveikos mezgejeles
kokius siulus butu geriausia naudoti tokio tipo suknytei mergytei? Acryliniu nelabai noriu nes jie labai prastai devesi+sintetinys audinys, apsivelia mezginys nepatinka
Galvoju kokie geriausia butu variantai? as kadangi pati nemezgeja, iduosiu savo mamai siulus tai vat ir noriu suzinoti kokius geriausia butu pirkti o suknyte kazkas tokio:
http://www.next.co.u...466s2#808547g47
kokius siulus butu geriausia naudoti tokio tipo suknytei mergytei? Acryliniu nelabai noriu nes jie labai prastai devesi+sintetinys audinys, apsivelia mezginys nepatinka
Galvoju kokie geriausia butu variantai? as kadangi pati nemezgeja, iduosiu savo mamai siulus tai vat ir noriu suzinoti kokius geriausia butu pirkti o suknyte kazkas tokio:
http://www.next.co.u...466s2#808547g47
QUOTE(Zumba @ 2011 10 27, 20:18)
Acryliniu nelabai noriu nes jie labai prastai devesi+sintetinys audinys, apsivelia mezginys nepatinka
Galvoju kokie geriausia butu variantai?
Galvoju kokie geriausia butu variantai?
as rinkciausi pusvilne Ir silta ir gerai devisi ir skalbiasi (skalbiu visada skalbimo masinoj 40 lapsn.600 apsuku) Vaikiskiem rubeliam manau tai ypac aktualu
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 10 27, 21:25)
as rinkciausi pusvilne Ir silta ir gerai devisi ir skalbiasi (skalbiu visada skalbimo masinoj 40 lapsn.600 apsuku) Vaikiskiem rubeliam manau tai ypac aktualu
pusvilne? tai cia 50 vilna, o kita puse kas? ir kokia vilna? merino ar nebutinai?
QUOTE(Zumba @ 2011 10 27, 21:35)
pusvilne? tai cia 50 vilna, o kita puse kas? ir kokia vilna? merino ar nebutinai?
Vilna ir akrilanas tai pusvilne
Papildyta:
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 10 27, 20:26)
ne liemene, uzpakaliuka dengia suknele,ir pasilenkt irgi dar bus imanoma rytoj bandysiu pervaziuoti dar siulu parduotuves gal rasciau dar kokius 200g jei liks tai nes sijono baisiai nenoriu,jauciu jei ir negausiu surizikuosiu...
Dar priklauso nuo metrazo kuo daugiau metru tuo maziau siulu susinaudoja (turiu omeni 100gr kiek metru)