QUOTE(kristinkag @ 2011 09 13, 14:54)
Kaunietes, gal kuri neseniai buvot siulu ABC, kiek kainuoja kg vilnos babinose ir ar yra po kokkius 200-300g babinu?
yra ir po 50lt... Pairodo,jog babinose susuktu ir palaidu siulu kaina nesiskiria....
QUOTE(barboryte1971 @ 2011 09 13, 21:39)
Liepa B,mezgiau skarą 3 nr. virbalais su valu iš Rozitos.
Dekui uz ilgai laukta nuomone apie siuos siulus
sveikos merginos kur kaune nusipirkti Roma arba Merino extra siulu, protinga kaina,
padekit kad nereiktu po visa miesta ieskot
QUOTE(jaginta @ 2011 09 15, 14:31)
sveikos merginos kur kaune nusipirkti Roma arba Merino extra siulu, protinga kaina,
abc parduotuvej arba pramones maximoj antrame aukste( naujai atsidariusi parduotuve siulu)
ABC parduotuvėj 'Romos' nėra, merino - tik rusiški (ir dar lyg "on line' ) ir palyginus brangoki.
"Romos" savaitės pradžioj mačiau siūlų parduotuvytėj Stoties turgaus pasaže (toj kur kampe, o ne gale tako ). Dėl Merino extra negarantuota, ar yra.. Beje, kainos man ten patinka, bene geriausios Kaune..
"Romos" savaitės pradžioj mačiau siūlų parduotuvytėj Stoties turgaus pasaže (toj kur kampe, o ne gale tako ). Dėl Merino extra negarantuota, ar yra.. Beje, kainos man ten patinka, bene geriausios Kaune..
QUOTE(jaginta @ 2011 09 15, 16:31)
Roma siūlų Dainavos turguj kur didelis siūlų skyrius yra. Urmo bazėse dar yra, bet dainavos turgavietėj pigiau ir pardavėja labai faina, jeigu pati savininkė (lyg ir) dirba Dėl merino extra nežinau
mamos, ar mezgete is Regia Color (kojinėms) ? patiko spalvu derinys, pagalvojau, gal vaikui kepure ir salikas nieko butu...Bet butu per ploni? dvigubu siulu turbut neiseitu megzti- nesutaptu spalvos?Ir svarbiausia- jie nekanda?
ir dar vieni panasus, tik kaina 2-ubai mazesne SUPERWASH Alize site kaip?ka reiska siulu sudetis New Woll? kas per nauja vilna?
Ir dar...
kas bandete ta lateksa kojinems? Kiek jo uztenka?
ir dar vieni panasus, tik kaina 2-ubai mazesne SUPERWASH Alize site kaip?ka reiska siulu sudetis New Woll? kas per nauja vilna?
Ir dar...
Patartkit, ar reikia išskalbti siūlus prieš mezgant, kad rūbas paskui neištįstų? Siūlų sudėtis - 45% mohera, 15% poliamidas ir 40% akrilanas. Bus mezgama ilga suknelė kiauraraščiu.
QUOTE(Terezza @ 2011 09 17, 10:30)
Patartkit, ar reikia išskalbti siūlus prieš mezgant, kad rūbas paskui neištįstų? Siūlų sudėtis - 45% mohera, 15% poliamidas ir 40% akrilanas. Bus mezgama ilga suknelė kiauraraščiu.
Šiai tai neskalbiu Bent aš. O kitos mezgėjos - nežinau. Šiaip siūlas kartais tįsta ir nuo rašto
QUOTE(DEM @ 2011 09 17, 12:02)
Šiai tai neskalbiu Bent aš. O kitos mezgėjos - nežinau. Šiaip siūlas kartais tįsta ir nuo rašto
Na, pabandymui šiek tiek išsakalbiau ir pakabinau džiūti svarelį užkabinus. Pamatuosiu, ar bus koks skirtumas.
QUOTE(vilmak @ 2011 09 17, 08:16)
mamos, ar mezgete is Regia Color (kojinėms) ? patiko spalvu derinys, pagalvojau, gal vaikui kepure ir salikas nieko butu...Bet butu per ploni? dvigubu siulu turbut neiseitu megzti- nesutaptu spalvos?Ir svarbiausia- jie nekanda?
Mezgiau iš Regia 3 poras kojinių ir dabar 4-ta ant virbalų. Gal ir plonokoka kepurei , jeigu žieminei. Dvigubu - manyčiau, kad būtų problemų dėl spalvų raštų "suėjimo". Man tikrai nekanda, išskalbus labai paminkštėja, na, bet prie kaklo nebandžiau dėtis . Nors baktusus tikrai mezga iš kojininių siūlų- ir storumo, kai ripsu, pilnai pakaktų.
Ai, latekso irgi turiu. Užtenka keliom porom tikrai, pernai pirkau, šiemet užteks irgi. Gi priklauso nuo to, kiek tepsit, kokius ornamentus paišysit. Pilnai viso pado gi nereikai padengti.