Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Sauluciux @ 2011 09 02, 17:43)
Sveikos merginos,

Savaitgali leksiu siulu pirkti, noriu numegsti savo mergytei pleduka, silta, kad ziema vezymelyje galeciau apkloti. Maciau ivairiu siulu prie kuriu pavadinimo parasyta Baby ar tai reiskia kad jie labai svelnus? gal kokius gerus zinote is tu Baby serijos?kokia vilna geriau Merino ar Lana, ir ar geriau vien vilna ar su kazkuo pamaisyta? norisi kad pledukas nesusidevetu greitai, nenusiburbuliuotu ir pan.

Aciu labai!

Jeigu kaina nesvarbu, tai merino vilną rinkčiausi... . Nekanda, nesiburbuliuoja ax.gif
Atsakyti
Dekui, merginos, bandysiu ieskot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluciux @ 2011 09 02, 17:43)
Sveikos merginos,

Savaitgali leksiu siulu pirkti, noriu numegsti savo mergytei pleduka, silta, kad ziema vezymelyje galeciau apkloti. Maciau ivairiu siulu prie kuriu pavadinimo parasyta Baby ar tai reiskia kad jie labai svelnus? gal kokius gerus zinote is tu Baby serijos?kokia vilna geriau Merino ar Lana, ir ar geriau vien vilna ar su kazkuo pamaisyta? norisi kad pledukas nesusidevetu greitai, nenusiburbuliuotu ir pan.

Aciu labai!

Mezgiau pleduką vaikui is termo vilnelės, labai patiko ax.gif
Atsakyti
(Sėdinčioms "siūlų dietos" temoj -- skaityti draudžiama!!!)

Jau nepamenu, ar siūlų parduotuvių tema yra, seniai tokios nebuvo viršuj. Ai, ale į temą ax.gif

Taigi, atradau šiandien Kaune naują (man) siūlų parduotuvę. Pardavėja sako, kad dirba dar tik mėnesį, tai gal daugiau nežinančių yra.

Naujos "potencialaus grobio" vietos adresas -- "Maximos" parduotuvės Pramonės pr. II a. Ten toli toli už visų picerijų, pačiam gale.

Prekiauja daugiausia BBB ir On-Line siūliukais, kainos daugmaž "kaip visur". Man atrodo, kad mohera su šilku pigesnė, nei "kaip visur", bet galiu ir klyst -- seniai nepirkau. Bent jau kol kas -- labai neblogas spalvų pasirinkimas.

Iš įdomesnių siūlų atradau ploną merino su elastiku. Gal kas tokius bandėt ir žinot, kas iš jų gaunasi?

Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 08 23, 15:46)

labai sudomino šie siūliukai. noriu megzti tuniką, ale suknelę. maždaug 170 ūgio moteriai, smulki ji, kiek maždaug siūliukų gali reikėti jei dėčiau dvigubą? ir ar tinkami siūliukai tunikai-suknelei?
noris plonesnių ir kad gerai nešiotųsi. gal dar kuri ką galit pasiūlyti? dar galvojau Vernito pusvilnę, bet ji kanda ant nuogo kūno.
iš kokių jūs siūliukų mezgat tunikas sukneles rudeniui-žiemai
Atsakyti
Merginos gal kam teko LT prkt tokius siuliukus Line 265 Divano , cia is On Line serijos..daba per googla ziuriu tai nemeta man nei vienos lietuviskos parduotuves jais prekiaujancios..
Atsakyti
Girdėjau kalbas, kad yra nebloga siūlinė Sostinės turguje. Ar teko vilnietėms ten apsilankyti? Man pačiai dar neteko ten pabūvoti, bet žadu šeštadienį padaryti "ekskursiją" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2011 09 08, 16:06)
Girdėjau kalbas, kad yra nebloga siūlinė Sostinės turguje. Ar teko vilnietėms ten apsilankyti? Man pačiai dar neteko ten pabūvoti, bet žadu šeštadienį padaryti "ekskursiją"  biggrin.gif

Kadangi gyvenu visai salia Sostines turgaus, tai daznokai ten uzsuku. Gaila, kad po darbo nebespeju (o gal ir gerai smile.gif ) Siulu ten yra tokiu, kuriu nerandu parduotuvese. Ir kainos mazesnes. Panasiai-gariunines. Kitas skyrius, kuris man maziau patinka (toliau nuo maisto dalies)- Midaros "filialas" su didesnemis kainomis ir mazesne siulu ivairove
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 09 05, 07:56)
labai sudomino šie siūliukai. noriu megzti tuniką, ale suknelę. maždaug 170 ūgio moteriai, smulki ji, kiek maždaug siūliukų gali reikėti jei dėčiau dvigubą? ir ar tinkami siūliukai tunikai-suknelei?
noris plonesnių ir kad gerai nešiotųsi. gal dar kuri ką galit pasiūlyti? dar galvojau Vernito pusvilnę, bet ji kanda ant nuogo kūno.
iš kokių jūs siūliukų mezgat tunikas sukneles rudeniui-žiemai

cia butu sitie siuliukai http://public.fotki....inos-vilna.html
is jos nertas buvo megztukas,jis labai lengvas ir minkstas gavosi.Megztukui sunaudojau apie 6 matkelius,bet cia nerimui,mezgimui reiketu maziau
Atsakyti
dėkui Jums , ilamka, labai už atsakymą. siūliukai atrodo labai fainučiai, tik aps mus mieste nebus, reikia internetu užsisakinėt. reikia pasigalvoti, nes pusvilnė apprasta mane ir kanda. vakar pradėjau megzt vaikišką megztuką iš dvigubo vernito šukuotinės vilnos siūlo, labai gražiai gula akys.ir neatrodo kad kąstų labai. bet jis gausis jau storokas, tokio pageidavo
Atsakyti
Sveikos, Mergaites,
gal pagelbesit man..... Pritrukau Vertino siulu, o ten kur pirkau nera tos spalvos...Kiek vaiksciojau po siulu parduotuves- niekur neradau Vernito siulu....Gal kas kur mate?
Atsakyti
QUOTE(oooorchideja @ 2011 09 11, 19:18)
Sveikos, Mergaites,
gal pagelbesit man..... Pritrukau Vertino siulu, o ten kur pirkau nera tos spalvos...Kiek vaiksciojau po siulu parduotuves- niekur neradau Vernito siulu....Gal kas kur mate?

Kokia sudetis ir spalva? g.gif Miestas? ax.gif
Atsakyti