Patarkit ką galėčiau nunerti mergaitei 2 metukų amžiaus iš tokių siūlų, tik pas mane jie zydros spalvos? Galvojau apie liemenę gal..ar suknutę, bet schemų ne kažką randu kas jiems tiktu
Patarkit ką galėčiau nunerti mergaitei 2 metukų amžiaus iš tokių siūlų, tik pas mane jie zydros spalvos? Galvojau apie liemenę gal..ar suknutę, bet schemų ne kažką randu kas jiems tiktu
As esu mezgus dukrai megztuka,tai priekis buvo uzsegamas ir abipus dariau dryzius is pakaitom paprastu siulu ir is tokios ''zolytes''.Atrode graziai.
Dar esu mezgus megztuka maziukei is melanziniu siulu,o rankoviu krastus,apacia ir kapisoniuka apneriau is ''zolytes''.
Ir dar turiu klausymuka.Pirma karta neriau is mocherio , siulai Yarnart Monaco..nuneriau puse salikelio negaliu prisiverst pabaigt taip man sunkiai ejosi ar cia siulai tokie ar man aplamai tada geriau nebeimt mocherio i rankas?
As situ siuliuku del to noriu, kad tas megstukas butu toks pukelis visai minkstai turetu atrodyti tik nezinau kokia schemute nerimui cia labiausiai tiktu