Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos ir laisvalaikis neišlaidaujant

QUOTE(milaaa @ 2011 04 09, 21:44)
taip pati ax.gif ten vasarom nera ka veikti, ziauriai karsta, reikia skristi pavasari arba ankstyva rudeni 4u.gif net dabar geguzei matau skrydziu i Roma uz 100lt zmogui pirmyn atgal bigsmile.gif

Jei ne paslaptis - kur cia tokie bilietai? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2011 04 09, 22:03)
Jei ne paslaptis - kur cia tokie bilietai? wink.gif

ryanaire biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 04 09, 22:05)
ryanaire biggrin.gif  4u.gif

Hm...cia ir ziurinejau, bet per mano atostogas tokiu kainu nera sad.gif reik atostogas planuotis rudeniop wink.gif
Atsakyti
mergiona, aciu kad tokia nuomone apie mane smile.gif as pries VP(vandens parkus) nieko neturiu isvis, tik manau kad vasara jais nesinaudociau jei yr mieste/gamtoj koks telkinys, ir jei vaiku neberia nuo karjeru/mariu ir tt. girdejau dar kad chloras ir visokie grybeliai baseine lygiai tokia pat gresme kaip galima tarsa miesto vandeny. na tiesiog pamenu kad karstos dienos, drauge siulo uzrasyt vasara i baseina, kai puse tautos deginasi pas mus prie mariu, man tai taaaip nenaturaliai nuskambejo.
kitu metu laiku, ne liepa ar rugpj, baseinai - man labai geras dalykas.

dontstop,

1.as itariu kad vaziuojant turbut visos investicijos yra padori masina- turbut tokia ir reik tureti, geros padangos na ir visa kita technika. plius, yturbut labai ekonomiska jusiske, ar i tai visai sau leidziat neziureti?
2.o jums neuzsinori ko nors silto-kaip ta sprendziat kelionej?
3.kitas klausimaspvz, uzklumpa lietus, ar prasedit masinoj kai aplink vien kalvos?

siaip ideja visur keliauti super super., na ir vyras jusu superinis. ne prie kompo sedet ar kiurksot su draugais ir alum g.gif

4.o draugu nesiorgazizuojat niekad? keliaujat vien vieni?
5.ir paskutinis klausimas bigsmile.gif : nuo keliu savaiciu vaiki savo imat su savim ir ar iskart visai dienai imdavotes?
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2011 04 10, 11:29)

dontstop,

1.as itariu kad vaziuojant turbut visos investicijos yra padori masina- turbut tokia ir reik tureti, geros padangos na ir visa kita technika. plius, yturbut labai ekonomiska jusiske, ar i tai visai sau leidziat neziureti?
2.o jums neuzsinori ko nors silto-kaip ta sprendziat kelionej?
3.kitas klausimaspvz, uzklumpa lietus, ar prasedit masinoj kai aplink vien kalvos?

siaip ideja visur keliauti super super., na ir vyras jusu superinis. ne prie kompo sedet ar kiurksot su draugais ir alum  g.gif

4.o draugu nesiorgazizuojat niekad? keliaujat vien vieni?
5.ir paskutinis klausimas  bigsmile.gif : nuo keliu savaiciu vaiki savo imat su savim ir ar iskart visai dienai imdavotes?

1. Mašiną pirkom prieš kelis metus naują su paskola - manau, tikra beprotybė biggrin.gif Nežinau kaip vyras mane įkalbėjo. Pirkom labai ekonomišką (5 l), dyzelinę, dar vyras atsižvelgė į tai, kad detalės pigiai kainuotų jeigu ką. Kolkas netaisėm, tfu tfu tfu. Prižiūri jis ją kruopščiai, pagal visas taisykles keičia tepalus kada priklauso, padangas ir tt Dar turim navigaciją, mum būtinas dalykas smile.gif Gavom nemokamai.

2. Šilto maisto? Jei važiuojam visai dienai/nakčiai, tada būna šašlykai. Jei nepilnai dienai, tada šilti pusryčiai ir vakarienė namuose, pietums gamtoj kad ir sumuštiniai smile.gif Jei keliom dienom, ant laužo verdam sriubą, košę, kepam bulves ir tt

3. Mašinoj arba palapinėj. Tokių sutuacijų buvo labai daug smile.gif Buvo ir kad palapinė praleido (blogai pastatėm), atsibudom ryte baloje biggrin.gif Dar turim plastikinius plosčius.
Vyras tai prijaučiantis visam tam, bet jį reikia išjudint biggrin.gif Organizatorė ir idėjų generatorė visgi esu aš ax.gif cool.gif

4. Mes vienišiai smile.gif Visad tik su savo šeima, ir keliaujam, ir pramogaujam, ir šventes švenčiam. Nebent mano mamą imam, kai pas mus atvažiuoja pagyventi. Planuojam kada ir į užsienį kartu išvežti, tiesą pasakius, iš savanaudiškų paskatų blush2.gif - kad galėtų prižiūrėti vaiką, kol išlėksim į naktinį klubą pašokti.

5. Pirmas 2 savaites praleidom GN, grįžom, savaitę pagyvenom sėsliai, tada, kai vaikui buvo 3 savaitės, išvažiavom į pimą tolimesnę kelionę visai dienai - į Rumšiškes smile.gif Paskui jau drąsiai važiuodavom visur, žiemą net per didelius šalčius, vaiką įpokuodavom į kailinį voką ir pirmyn smile.gif Kai sūneliui buvo ~9 mėn, išvažiavom su savo auto į kalnus (Slovakija), ėjom ir gan sudėtingom trasom, vaiką nešėmės spec kuprinėj. Absoliučiai jokių problemų nebuvo, nors aplinkiniai sužinoję sukiojo pirštus prie smilkinio - bepročiai, su kūdikiu į kalnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 10, 11:58)

5. Pirmas 2 savaites praleidom GN, grįžom, savaitę pagyvenom sėsliai, tada, kai vaikui buvo 3 savaitės, išvažiavom į pimą tolimesnę kelionę visai dienai - į Rumšiškes  smile.gif Paskui jau drąsiai važiuodavom visur, žiemą net per didelius šalčius, vaiką įpokuodavom į kailinį voką ir pirmyn  smile.gif  Kai sūneliui buvo ~9 mėn, išvažiavom su savo auto į kalnus (Slovakija), ėjom ir gan sudėtingom trasom, vaiką nešėmės spec kuprinėj. Absoliučiai jokių problemų nebuvo, nors aplinkiniai sužinoję sukiojo pirštus prie smilkinio - bepročiai, su kūdikiu į kalnus  smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Mano vaikis irgi panašiai užgrūdintas... nuo kūdikystės trasoje be zirzimų. Didelė dalis LT pažintinių takų jau apeita. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2011 04 10, 12:53)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Mano vaikis irgi panašiai užgrūdintas... nuo kūdikystės trasoje be zirzimų. Didelė dalis LT pažintinių takų jau apeita. drinks_cheers.gif

Na va, gimininga siela drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu aciu uz info smile.gif
o cia kur trasu ieksot ltv? yra koks geras internete puslapis? ir prie kiekvieno tasko nuo a iki z yra vietos kur kempingui ar palapkei pasistatyt?
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2011 04 10, 16:28)
aciu aciu uz info smile.gif
o cia kur trasu ieksot ltv? yra koks geras internete puslapis? ir prie kiekvieno tasko nuo a iki z yra vietos kur kempingui ar palapkei pasistatyt?

Niekada nesinaudojam kempingais smile.gif

Geri puslapiai:
Lietuvos maršrutai
Pėsčiųjų maršrutai
Maršrutai
klajoklis
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 10, 16:37)
Niekada nesinaudojam kempingais  smile.gif

Geri puslapiai:
Lietuvos maršrutai
Pėsčiųjų maršrutai
Maršrutai
klajoklis

Aš dar atskirų regioninių parkų puslapiais naudojuosi, juose irgi takai sužymėti ir aprašyti. Ir šiaip daug naudingos info.
Atsakyti
O as dar noriu paklaust, apie ezerus. Pvz yra ziemelapyje ezeras, privaziuojat, priejimo nerasta. Ir manau tokiu ezeru labai daug dabar verysad.gif Vyro vaikystes kaime priejimo neradom schmoll.gif didziulis ezeras, net pries kelis metus buves bendras kaimo papludimys aptvertas. Tikiu, kad vietinius praleidzia kaip nors, nors gal ir ne, nes pas drauge kaime artimiausias kaimui priejimas prie vandens uz keliu km. Bebrusu didziulis ezeras- praktiskai neliko vandens verysad.gif Pora tasku verysad.gif Kaip apie tai suzinot?
Papildyta:
QUOTE(zuzu @ 2011 04 10, 11:29)
mergiona, aciu kad tokia nuomone apie mane  smile.gif

tongue.gif 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 04 10, 16:37)
Niekada nesinaudojam kempingais  smile.gif

Geri puslapiai:
Lietuvos maršrutai
Pėsčiųjų maršrutai
Maršrutai
klajoklis

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 09, 17:02)
Nemanau, kad pusdieniui/dienai išvažiuoti su vaikais į gamtą būtinas vyras (vairuojant auto), tereikia tik noro  smile.gif

Noro neužtenka, dar reikia mašinos biggrin.gif , o kadangi kasdieniam gyvenime ji man nereikalinga, pirktis tik dėl iškylų irgi neketinu.

Aš vis pasinaudoju akcijomis, skelbiamomis internete, per beta.lt ir panašius puslapius. Kaip tik šeštadienį su vaikais važiavau į Klaipėdą vienai dienai, nes buvo akcija: bilietas į abi puses 39 Lt.
Atsakyti