QUOTE(zuzu @ 2011 04 10, 11:29)
dontstop,
1.as itariu kad vaziuojant turbut visos investicijos yra padori masina- turbut tokia ir reik tureti, geros padangos na ir visa kita technika. plius, yturbut labai ekonomiska jusiske, ar i tai visai sau leidziat neziureti?
2.o jums neuzsinori ko nors silto-kaip ta sprendziat kelionej?
3.kitas klausimaspvz, uzklumpa lietus, ar prasedit masinoj kai aplink vien kalvos?
siaip ideja visur keliauti super super., na ir vyras jusu superinis. ne prie kompo sedet ar kiurksot su draugais ir alum
4.o draugu nesiorgazizuojat niekad? keliaujat vien vieni?
5.ir paskutinis klausimas
: nuo keliu savaiciu vaiki savo imat su savim ir ar iskart visai dienai imdavotes?
1. Mašiną pirkom prieš kelis metus naują su paskola - manau, tikra beprotybė
Nežinau kaip vyras mane įkalbėjo. Pirkom labai ekonomišką (5 l), dyzelinę, dar vyras atsižvelgė į tai, kad detalės pigiai kainuotų jeigu ką. Kolkas netaisėm, tfu tfu tfu. Prižiūri jis ją kruopščiai, pagal visas taisykles keičia tepalus kada priklauso, padangas ir tt Dar turim navigaciją, mum būtinas dalykas
Gavom nemokamai.
2. Šilto maisto? Jei važiuojam visai dienai/nakčiai, tada būna šašlykai. Jei nepilnai dienai, tada šilti pusryčiai ir vakarienė namuose, pietums gamtoj kad ir sumuštiniai
Jei keliom dienom, ant laužo verdam sriubą, košę, kepam bulves ir tt
3. Mašinoj arba palapinėj. Tokių sutuacijų buvo labai daug
Buvo ir kad palapinė praleido (blogai pastatėm), atsibudom ryte baloje
Dar turim plastikinius plosčius.
Vyras tai prijaučiantis visam tam, bet jį reikia išjudint
Organizatorė ir idėjų generatorė visgi esu aš
4. Mes vienišiai
Visad tik su savo šeima, ir keliaujam, ir pramogaujam, ir šventes švenčiam. Nebent mano mamą imam, kai pas mus atvažiuoja pagyventi. Planuojam kada ir į užsienį kartu išvežti, tiesą pasakius, iš savanaudiškų paskatų
- kad galėtų prižiūrėti vaiką, kol išlėksim į naktinį klubą pašokti.
5. Pirmas 2 savaites praleidom GN, grįžom, savaitę pagyvenom sėsliai, tada, kai vaikui buvo 3 savaitės, išvažiavom į pimą tolimesnę kelionę visai dienai - į Rumšiškes
Paskui jau drąsiai važiuodavom visur, žiemą net per didelius šalčius, vaiką įpokuodavom į kailinį voką ir pirmyn
Kai sūneliui buvo ~9 mėn, išvažiavom su savo auto į kalnus (Slovakija), ėjom ir gan sudėtingom trasom, vaiką nešėmės spec kuprinėj. Absoliučiai jokių problemų nebuvo, nors aplinkiniai sužinoję sukiojo pirštus prie smilkinio - bepročiai, su kūdikiu į kalnus